Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona zlosnica

na jezdzca nie umiem

Polecane posty

Nie przejmuj się brzuchem, spróbuj po ciemku :) Ja się przy moim partnerze pozbyłam kompleksów, ale też na jeźdźca nie mogę -.- Tzn. staram się wytrzymać jak najdłużej bo wiem, że to lubi ( i ja oczywiście też), ale moje kolano po operacji przeszkadza i jak boli to muszę przestać :| Niedosyt pozostaje, ale zawsze warto próbować...

od tylu tez polecam, przelamiesz sie to zobaczysz. Mi np ostatnio jak sie kochalismy to tez mialam skakac na nim ale zaplatalam sie w kabel od komputera i nic z tego nie wyszlo ale smiech byl bo prawie sie przewrocilam. wiec nie przejmuj sie, tak na poczatku jest-nauczysz sie. Daj mu na pieska, faceci to uwielbiaja.

dziekuje za rady, postaram sie przelamac

i nie przejmuj sie brzuszkiem, najlepiej ubierz jakas seksowna sukienke i problem z glowy... tez sie martwilam brzuchem bo przeciez urodzilam dziecko ale seks po to jest zeby spalac kalorie..powodzonka:)

Gość ooooooooooooooooooooooooooooo

przestańcie się dziewczyny dołować tymi brzuszkami Nie jesteście modelkami a kochacie się z facetami którzy was kochają i naprawdę nigdy mi nie przyszło do głowy patrzeć na brzuch partnerce podczas seksu facet patrzy na twarz,piersi ,nogi (uda)

Gość ooooooooooooooooooooooooooooo

Gość psi tam
Nie skacz,tylko posuwaj biodrami w tył i w przód.Już sam fakt, że będą Ci się kołysały piersi wprawi partnera w totalna euforię i brzucha nie dostrzeże.Gdyby nie reklamy faceci nie wiedzieli by co to celulit,rozstępy i nadwaga.Zgadza się? Udanego- teges-tego ;)

dzięki, podbudowaliscie mnie :)