Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za78ba

jak ocenicie zachowanie faceta?

Polecane posty

Gość za78ba

nie uwierze Tobie , ale nie dlatego że jestem zakochany, ale dlatego że poprostu byłem z tobą przez 3 lata, można powiedzieć szmad czasu. A ja rzekłbym że mimo tych trzech lat czułem że ciągle jestem na początku związku. Wiem że teraz ciebie serce boli, ale czemu przez trzy lata nie myślałaś o tym że tak to może się skończyć, jak nie będziesz się starała. I nie mówiłem że nie masz uczuć tyle że starasz się ich nie okazywać. Powiem wprost sam sobie się dziwie, że tak długo to ciągnołem bo naprawdę sądzę że do siebie nie posowaliśmy, głównie ze względów tego co jedno od drugiego oczekuje. Przykro mi że zepsułem twoje plany na przyszłość, że teraz będziesz cierpiała, przepraszam nie chciałem tego, ale to jest moim zdaniem najlepsze rozwiązanie jakie mogło być i dla tego ZRYWAM przez GG. Co do tego mówisz, że wszyscy się cieszą dookoła, taka szczególnie moja mama, odpowiedz jest prosta musisz zmienić jedną cechę w swym charakterze, a jest nią wpsółpraca z ludzmi polegająca na obustronnych korzyściach, a nie tylko wykorzystyewanie ludzi do własnych celów. Myśle mimo wszystko, że okres ten czegoś ciebie nauczy i przy następnym chłopaku nie popełnisz błędów, które popełniałaś przy mnie. Przez rok czasu byłem naprawdę w tobie zatracony, potem to już raczej były częsciej kłótnie problemy itd. A tak przy okazji...moją nową dziewczynę zna moja mama bardzo dobrze, jak chcesz zapytaj jej się. I to jest ta dziewczyna, której odmawiałem kiedy byłem z Tobą.

Gość szparek
A jakie było Twoje zachowanie?

Gość za78ba
moje zachowanie bylo inne niz on napisal ;(