Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela1777

Ciaza i rozpadajacy sie zwiazek

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
obawiam się, że osoba wyżej ma dużo racji - nie licz na duże alimenty od ojca dziecka, na opiekę społeczną tez nie licz kto wie jak... dobrze, że masz wsparcie w rodzicach... myślę, że powinnaś pomyśleć przez te 9 miesięcy o jakimś kursie, żeby jak najszybciej móc później iść do pracy i zacząć stawać na nogi SAMA powodzenia

Gość ewela1777
Wiem i dziekuje ze ty chociaz rozmawiasz ze mna normalnie

Gość odległościowa
Ewela1777 stało się ok i nie będę tego komentować nie o to Ci przecież chodzi. Pytasz co masz robić. Dla mnie rada jest prosta - zostawić go. Szczerze to nawet nie rozumiem Twojego pytania a raczej jego sensu, przecież sama chyba doskonale znasz najlepszą odpowiedź. Facet jest nieodpowiedzialny, jego rodzina w ogóle Cię nie szanuje, zresztą on najwidoczniej też nie, nie widzę w Twoich wypowiedziach żadnego przejawu pozytywnych uczuć do niego więc o co właściwie chodzi. Zostaw go. Rodzina jak widzę chce Ci pomóc więc nie masz najgorszej sytuacji. Nie bój się, że nikogo już wartościowego nie spotkasz. On przecież specjalnie mówi Ci takie rzeczy. Jesteś młoda, będziesz matką może wcześniej niż to sobie kiedyś planowałaś ale Twoje życie się przecież nie kończy. Ułóż sobie życie sama z dzieckiem i z pomocą rodziny. Jesli z nim zostaniesz z każdym dniem będziesz coraz bardziej nieszczęśliwa. Ważne też byś w Swoim dorosłym życiu troszkę zmieniła tok myślenia. Błędy popełnia każdy owszem ale ważne żeby przynajmniej wyciągać z tego wnioski. Natomiast Twoje wypowiedzi - może po wpływem złości wywołanej takim atakiem na Twoją osobę - nie wskazują na to, ze czegoś się nauczyłaś. Pamiętaj ktoś tu mądrze napisał - wpadka to nie jest brak zabezpieczenia (bo to jest po prostu brak odpowiedzialności).życzę powodzenia