Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela1777

Ciaza i rozpadajacy sie zwiazek

Polecane posty

Gość ewela1777
Wlasnie zadaje sobie to sam o pytanie...:(

Gość nie jesteś najgorsza
to się nazywa indolencja umysłowa a potem pojawi się potomek - równie mądry jak rodzice i słodzi "przez przypadek" następnego potomka i tak właśnie ten kraj zejdzie na psy bo się półmózgi z roszczeniową postawą do życia rozmanażają jedno na rencie, zaraz drugie będzie mieć fikcyjną pracę... koorwa mać - sterylizować niektórych i tyle!

*sPłodzi "przez przypadek"

Gość htgtgtgtgtg
uciekaj i podaj Huja o alimenty..teraz bo bedziesz plakac cale zycie ..uciekaj ...daleko

Gość ewela1777
bo się półmózgi z roszczeniową postawą do życia rozmanażają Chyba za ostre slowa nie sadzisz? Zycie na tym polega ze niewiemy co nas w zyciu czeka kazdy jest tylko czlowiekiem i klazdy a prawo do bledu lecz pozniej trzeba za to placic... Ludzie dziela sie na kategorie z tego co widze ci bogaci ulozeni zawsze beda poniewerac tych co im w zyciu nie wychodzi ci co nie maja tak kolorowo i nigdy reki nie wyciagna bo maja za duzo w dupie... Poprostu zgroza.

Gość do ewela
teraz juz za pozno, ale trzeba bylo myslec mozgiem a nie dupa.Jezeli nie mozesz brac tabletek, to jeszcze istnieje cos takiego jak prezerwatywa. To zdanie z normalnoscia wpadki rzeczywiscie powala z nog:( strasznie mi szkoda tylko tego dziecka, ze ma tak glupich i nieodpowiedzialnych rodzicow. Na twoim miejscu oddalabym to dziecko do adopcji ulozonej,kochajacej rodzinie, to chyba jedyne dobre co mozesz zrobic dla tego biednego, jeszcze nie narodzonego dziecka! A tego balwana i gnoja- ojca dziecka daruj sobie-zostaw go najszybciej jak tylko mozesz!

Gość do ewela
a niestety za ten blad bedziesz nie tylko ty placic, ale tez niewinne dziecko! wiec lepiej nie uczyc sie na takich bledach...musze przyznac, ze inteligencja nie grzeszysz:((

Gość lana01
ludzie tez dziela sie na tych madrych i tych glupich.ty niestety nalezysz do tej drugiej kategorii:(

jesteś półanalfabetką nie potrafisz skonstuować wypowiedzi dłużej niż 160 znaków tak, żeby można było cokolwiek zrozumieć skończ jakąś szkołę, wyucz zawodu - a nie 'wpadaj' z gówniarzem na rencie

Gość ewela1777
Boze z wami nie da sie pogadacjak z ludzmi skad w was tyle wulgaryzmu niezrozumialosci. A Dziecka nigdy nie oddam nigdy nie ma takiej mowy i wlasnie widac jakim jestes inteligentem skoro kazesz mi wyrzec sie wlasnego dziecka a moze doradzisz mi aborcje???? Penwie jestes facetem albo kobieta ktorA NIE wie co to znaczy miec dziecko w drodze ... Przykro mi ze tyle tu ludzi nie zrozumialych.

Gość całkowicie czarny kot
chcesz mieć dziecko? świetnie... napisz tylko jak sobie wyobrażasz swoje życie przez najbliższych 18 lat... zacznij opowieśc o swoim planie na następne 9 miesięcy słuchamy...

Gość do ewela
dziewczyno,ale sama miloscia dziecka nie nakarmisz?? najpierw dajesz dupy bezmyslnie z nieodpowiedzialnym gowniarzem, a potem jeczysz.. Dziecko potrzebuje duzo czasu i pieniedzy, a ty nic nie jestes w stanie mu zapewnic.. Doradzam adopcje, bo wiem, ze wiele wartosciowych rodzin czeka na dziecko, a ty zmarnujesz mu zycie w patologicznej rodzinie!

Gość ewela1777
Nie masz prawa tak o mnie mowic nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj i nie obrazaj ludzi ktorych osobiscie nie znasz!!!!!

Gość ewela1777
kim ty jestes ze zamiast okresli kochac sie okreslasz dawac dupy kto tu jest patologiczny i jak wychowany zastanow sie

Gość ewela1777
Napewno dziecka nie oddam. Mam rodzine ktora mnie zapewnia ze mi pomoga zawsze ze u nich nie zgine. Wiec to mnie podnosi na duchu ale tez chcialam wsparcia w chlopaku

opowiedz o swoim planie na życie... dorosłe życie

Gość ewela1777
niewiem zescie mnie dobili a nie pomogli

Gość do ewela
"Dla mnie nawet obce ludzie pomagali mi szukac pracy fikcyjnej a on jego rodzina wyganiali mnie do przedszkola na sprzataczke... " Ewela - a co to jest praca fikcyjna?? i OBCE ludzie? twoj poziom wypowiedzi jest zalosny..:((

Gość ewela1777
No tak co was obchodzi jakas obca dziewucha w ciazy ktora ma leniwego chlopaka... Nie potraficie sie wczuc w dana sytuacjie umiecie tylko kogos dobic i wyzwac. Wiec kim wy jestescie?? Jakim prawem wyzywacie czy nie mozna porozmawiac juz jak kulturalni ludzie????

Gość do ewela
i przepraszam...w twoim przypadku to bylo "dawanie dupy", bo gdyby cie twoj mezczyzna kochal, to by tak nie postepowal...

Gość ewela1777
zalosny to jestes ty. I jak masz mnie obrazac to sie wogole nie wypowiadaj tutaj

czemu nie opowiesz o swoich planach na przyszłość? co planujesz? jak widzisz siebie za 9 miesięcy, a swoje dziecko za rok/dwa...? przed Tobą dorosłe życie - wkraczasz w nie z impetem i nie ma już odwrotu - Twoje życie się zmienia wiemy już, że na Twojego chłopaka nie ma co liczyć - zatem... jak sobie chcesz poradzić sama z dzieckiem?

Gość laila01
...i tym sposobem powstaja "rodziny patologiczne"

Gość ewela1777
A co do mojej pisowni to pisze szybkoi moge popelnic bledy, a jak ci sie nie podoba- bo nie o tym chce rozmawiac -to nie musisz tego czytac . proste

Gość do ewela
tu nie chodzi o pisownie..po prostu jestem ciekawa co to jest w twoim zdaniu "fikcyjna praca"

Gość Teraz to już tylko
z całą pewnością doradzam ci aborcję:(( Bardzo mi cię żal....ale tego co masz w brzuchu jeszcze bardziej:((

Gość ewela1777
Niewiem ,dziecko wychowam napewno . Narazie bede mieszkac z rodzicami -oni mi pomoga. Jemu zaloze alimenty badz bedzie dawal z wlasnej woli pieniadze. Pozniej jak tylko bede mogla pojde do pracy wynajme mieszkanie i sie wyprowadze z dzieckiem

Gość ewela1777
Praca w ktorej bede pracowac przez miesiac" ale bede siedziec w domu" oczywiscie pracodawca bedzie o ty wiedzial i jezeli sie zgodzi hna taki uklad.Bo moi rodzice nie chca mnie puscic zebym pracowala w ciazy, a pozniej zejde na L4. I bede miala dochod az do porodu

Gość Teraz to już tylko
Jak będziesz żyła?????? Dostaniesz-przy dużym szczęściu-200zł alimentów, z opieki społecznej drugie 200. Czy myślisz że rodzina będzie cię utrzymywać przez całe życie????a czy wiesz ile kosztuje paczka pampersów???wózek???mleko?ubrania???? i kto przyjmie cię do pracy z dzieciakiem przy boku??? Wydoroślej dziewczyno!!! Zjebałaś sobie życie i czeka cię już tylko bieda....:((

Gość ewela1777
Poradze sobie i napewno chcialabym ci kiedys udowodnic ze byles/bylas w bledzie .