Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zielona

nie znam sie prosze o pomoc te ktore sie maluja

Polecane posty

Gość mala zielona
ok dałam temat na zdrowiu i urodzie może tam mi podpowiedzą dziękuję dziewczyny !

Gość kochaniccca Francuza
chcesz porady na temat zestawu czy ogólnie jak masz się malować? Zestaw dla CIebie na pewno nieodpowiedni pod względem zawartości i kolorów. A jesli chodzi o Makijaż dla Ciebie to fliud, jakis lekki nawilżający (sprawdź na wizazu), tusz brązowy, oczy delikatnie cieniem fioletowym, szarym, niebieskim, usta-błyszczyk (a nie takie szminy jak dla babć :-O )

Gość mala zielona
bazienka a tobie dziekuje najbardziej :) a gdyby ktoś jeszcze chciał mi pomóc to będę wdzięczna

Gość mala zielona
tobie kochanico też :)

Gość porady babci Stefy
świnie tez umalujesz a czy piękniejsza będzie? prawdziwego lisa się nie farbuje drogie siostry!

Gość kochaniccca Francuza
własnie się dopatrzyła jednej rzecy, która by CI pasowała...chodzi o ten okrągły cień grafitowo-szary o ile taki też jest w rzeczywistości reszta nie, to raczej pasowałoby dla mulatki

Gość mala zielona
no to mam 3 rzeczy które by pasowały :) tusz cień i krem - ale to jednak chyba za mało żeby wydać 100 słuchajcie a co to jest ten easy shaper pro??????? mówiła że to wystawi ale nie wystawiła jeszcze przynajmniej jak obserwuję aukcję

Gość nie kupuj uzywanych kosmetykow
easy shaper pro strugaczka

Gość mala zielona
strugaczka???????? na allegro jest easy shaper przyrząd fittnes ja skojarzyłam to z tym :D tylko że tamten nie jest PRO wiec myślałam że tocoś podobnego :D

Gość mala zielona
a do czego strugaczka??????????

Gość mala zielona
słuchajcie a jeśli nie warto dać mi 100 to ile warto za to dać - zakładając że coś mi z tego nie będzie pasować. 70?

po co ci tyle podobnych odcieni szminek. tyle szminek to nie zuzyjesz dlugo dlugo, wogole wsszzysktie kolory tutaj sa na jedno kopyto, lepiej wez ta kase i pokupuj sobie rozne kolory, rozne odcienbie, bo jak kupisz ten zestaw to sie wpedzisz w jedne kolory na dlugo. poroniony pomysl wogole

Gość maksymalnie 20 złotych
bym za to dała

Gość mala zielona
czyli nawet za 70? myślałam że wyczaiłam okazję..ale chyba jednak nie :(

Gość pracuje w kosmetycznym
Na moje oko to masz tu zestaw wart min 600 zł. (oczywiście mówie o nowym) a meybeline nie jest chyba dostępny u nas wcale więc tego nie liczę (bo to marka amerykańska której twarzą jest rihuana(przynajmniej u nas nie było tych kosmetyków). Nie wiem jaki jest stopień zużycia i o to musiałabyś zapytać sprzedającą. Z tego co widzę to kosmetyki raczej dla jasnej a nie ciemnej cery jak ktoś powyżej napisał, ale upewnij się jeszcze bo nie jestem pewna co do odcienia tego brązującego rimmela. Róże na 100% dla jasnej. Spirale faktycznie trudno dostępne, a taśliwkowa loreala nieosiągalna. i oczywiście kolerzanki powyrzej mają rację, że możesz załaać opryszczkę. to tyle.

Gość mala zielona
dzięki :) już sama nie wiem myślałam że zestaw raczej dla mulatek

Gość o jacieeee
nie wiem, takie używaneeeee?.... Mogę Ci tylko powiedzieć, że paletka cieni od Isa Dory jest świetna!! Cienie same plusy,b.dobra jakość

Gość mala zielona
a te cienie ile kosztują w sklepie?

Gość mala zielona
i czy masz właśnie ten odcień cieni co na allegro?

Gość mala zielona
no help

Gość aalternative
nigdy nie wierz babie, która pisze "kolerzanki i powyrzej" Jak ten zestaw jest wart 600zł to ja jestem księdzem! weź się nie ośmieszaj dziewczyno... to żenuła co jest wystawione, tusze pewnie suche na wiór, zużyte na maxa, kremy też, albo wciśnięte w nie inne i wymieszane :-O i kolory na pewno nie dla autorki!!!! zwłaszcza te tandetne i badziewne szminki

może nie jestem dobra z ortografii, ale liczyć potrafię. Same pomadki to min.30x9 (mówię o nowych ale te są mało zużyte co widać) tusz jednem to loreala ok 50 a astor 40 niecałe. same róże do policzków to 2x40 a cienie isadora 46 reszty nawet nie chce mi się wypisywać więc nie wprowadzaj dziewczyny w błąd.

aaaa rihuana jest twarza cover girl sorry i to tych kosmetyków chyba u nas nie dostaniesz, ale tego nie wiem na 100%.

Gość a mnie sie ten zestaw podoba

Gość a mój mąż
Jak chcesz wydać na niego 100 to się opłaca ale nikt tutaj Tobie nie doradzi czy będzie akurat pasował do Twojego typu urody.