Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zielona

nie znam sie prosze o pomoc te ktore sie maluja

Polecane posty

Gość mala zielona
no nie chyba nie bo jednak marki taki co w sklepie tam są

Gość ja jako doswiadczona
tusze akurat najlatwiej zapowietrzyc i zasuszyc. A pomadki po kims to po prostu ohydztwo. Rob jak uwazasz skoro sie lasisz na rozreklamowane firmi i ilosc kosmetykow :/

Gość lololololololo
przestan,do czego ci az tyle??kup kilka nowych za te pieniadze....

Gość tak jak ktos Ci wyzej radził
weź pod uwagę że tusze szybko wysychaja , ja bym nie kupowała no ale zrobisz jak zechcesz to Twoja stówa

Gość mala zielona
matko! czy tu się któraś maluje? no proszę powiedzcie mi tylko czy mi będą pasować. PLIZZZZZZZZ

Gość mala zielona
DZIEWCZYNY CHODZI MI TYLKO O TO CZY SA ODPOWIEDNIE KOLORYSTYCZNIE A NIE O TO ŻE UZYWANE. W SKLEPIE TEŻ KORZYSTAM Z PRÓBEK WIĘC TO MNIE NIE ZRAŻA

Gość skoro dopiero zaczynasz sie
malować to wex tę stówe, idź do dobrej drogeri i kup na początek tusz, kredke cień i wystarczy Ci. ewentualnie co tam jeszcze uważasz. te nie są ci potrzebne. uwierz mi

Gość mala zielona
oczy jasno szaro niebieskie a karnacja hmmm... blada z rumieńcem, włosy jasny brąz

Gość moim zdaniem te cienie nie są
dobre do niebieskich oczu

Gość kochaniccca Francuza
widziałam tam 1 kremik z Garniera, a ten Dior... sorry ale u mnie w mieście na bazarku tez są takie "Diory" :-O Jesli chodzi o szminki to pomijając już to, ze to dla Ciebie nie jest obrzydliwe, to po prostu nie zużyjesz tych wszystkich pomadek do czasu ich terminu ważności (znasz chociaż ten termin?) a poza tym te pomadki są prawie w jednym kolorze, po cholerkę CI tyle takich samych odcieni? NA PEWNO nie będziesz używała tych szminek, może jedną która CI się najbardziej spodoba - to nie lepiej kupić taka jedna w sklepie? I jeszcze możesz wypróbować przed zakupem... hmmm no nie wiemn róz jak uważasz

Gość hmxsmh
nie kupiłabym tych kosmentyków, wyciapane paluchami, wstętne! można się zarazić opryszczką, grzybem, chorobami oczu! brzydziłabym się strasznie. Za stówkę mozesz sobie kupić podkład, puder, róż i tusz do rzęs średniej firmy, ale za to masz to nowe, nie wymemłane przez kogoś i możesz dobrać do siebie odpowiedni kolor

Gość Gregg Svannson
dlatego tak nekrofile lubia osieble ;] hehe

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja bym sobie kupila.ladne sa te kosmetyki

Gość kaaaaaajaaaaaa
Moim zdaniem nie warto!Za 100zł wolałabym kupic coś lepszego...Wydaję na kosmetyki fortunę i lepiej zainwestowac w cos markowgo-np.Dior,Chanel,Vichy...itp a tu widac podróbki gołym okiem

Gość kochaniccca Francuza
no jak chodzi CI jedynie o to czy będą pasowały to odpowiadam, ze niebardzo :-( Jeśli jesteś młoda to te brązy chyba Cię postarzą w sensie, ze spoważniejesz... nie wiem jaki chcesz uzyskac efekt makijażem

Gość skoro dopiero zaczynasz sie
zresztą na zdjęciu wyglądają te kolory tak, a w rzeczywistości mogą być calkiem inne

kaaaaaajaaaaaa Moim zdaniem nie warto!Za 100zł wolałabym kupic coś lepszego...Wydaję na kosmetyki fortunę i lepiej zainwestowac w cos markowgo-np.Dior,Chanel,Vichy...itp a tu widac podróbki gołym okiem.jak cie stac to kupuj.sa tacy co kupuja tansze bo nie stac ich!

Gość mala zielona
kaja a które to podróbki?

lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu wiecie, nie jestem tanią zdzirą .spierdalaj podszywie parszywy!

Gość hellokittyxD
złotych odcieni nie polecam-ładnie wyglądają na opalonej skórze :) Beże świetnie ci będą pasowały,tusze są na moje oko świetne-używam takich kolorow i świetnie wyglądają :)

Gość mrofeczkaaa
z twojego opisu wyglada ze masz podobny typ urody do mnie i niestety te kolory prezentowane w tym zestawie nie beda ci pasowac, moze tylko ten tusz turkusowy(ale tusze oprocz czarnego i brazu to tandeta), reszta do wyrzucenia, wiec nie warto ...

Gość mala zielona
dzieki dziewczynki wreszcie konkrety :) może któraś jeszcze mi poradzi? 19:25 [zgłoś do usunięcia] hellokittyxD złotych odcieni nie polecam-ładnie wyglądają na opalonej skórze Beże świetnie ci będą pasowały,tusze są na moje oko świetne-używam takich kolorow i świetnie wyglądają 19:26 [zgłoś do usunięcia] mrofeczkaaa z twojego opisu wyglada ze masz podobny typ urody do mnie i niestety te kolory prezentowane w tym zestawie nie beda ci pasowac, moze tylko ten tusz turkusowy(ale tusze oprocz czarnego i brazu to tandeta), reszta do wyrzucenia, wiec nie warto ...

Gość kaaaaaajaaaaaa
te pudry-wyglądają jak z bazarku... lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu i kupuję bo wolę raz w miesiącu kupic sobie coś za 300 zł niż jakieś gówno...

Gość hellokittyxD
Ale widzę że jest puder brązujący w zestawie więc oczko tym złotem można przypruszyc :P

Gość mala zielona
typ urody camerun diaz tzn.. tylko buzia bo reszta to niebardzo ;D

Gość kaaaaaajaaaaaa
To jest tylko moja opinia.Poprostu jestem przekonana do markowych rzeczy...

Gość mala zielona
no kurcze ! gdzie te śliczne laski które wiedzę o makijażu mają wrodzoną :(:(