Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicol_

Uwielbiam...

Polecane posty

Gość Nicol_

Uwielbiam luksus i uwielbiam wydawac pieniadze używam kosmetyków Dior, Shiseido, Lancome, Chanel a z tanszych VICHY. Aktualnie uzywam perfum Angel. Na nogach mam buty za 850 zl, płaszcz za 1000 zl, spodnie za 380 zł, torebke za 500 zł. ostatnio bylam na zakupach i w ciagu 40 minut wydalam 1000 zł. no dawajcie..uwielbiam jak najezdzacie na ludzi ktorzy otwarcie przyznaja sie do tego ze zyja w luksusie..ze stac ich na wszystko..dla was sa zlem koniecznym i nie potraficie tego zaakceptowac gdy wy nie mozecie poszastac kasa...

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeehh
ja tez lubie nie ejstes sama:) tez kupe kasy przewalam:o

Gość porady babci Stefy
w nastepnym wcieleniu urodzisz sie w afryce i nie bedziesz mogla sie wody napic i szef plemienia zarazi cie ejcem . . . szatan Cie pokara ty ladacznico z dzierewni

No i co z tego, że tyle wydałaś? pracujesz? Bo mnie też stać na dobre ciuchy ale ja nie musze pracować:P

Gość Nicol_
:) heeeeeeeeeeeeeeeeeeehh kobietka z klasą i kasą :)

Gość tralalalalalalala
No i co? Stać Cię na to to wydawaj kasę na co tam chcesz. Chwalić się tym nie musisz, zresztą to bardzo nieeleganckie. "Dżentelmeni" o pieniądzach nie rozmawiają a damy nie myślą :P

Gość Nicol_
Pieniądze zarabiam sama

Gość Nicol_
no widziecie..moja teoria sie potwierdza..najezdzacie na ludzi ktorym sie dobrze powodzi bo waszym zdaniem to ze ktos ma kase wyklucza to ze jest madry..zastanowcie sie co wy gadacie!!

Gość mariolka_24
a ja ci nie zazdroszcze , muj Tomeczek tesz durzo pieniędzy zarabia

Gość bardzo ciekawe
w jakim to fachu dorobilas się tyle kasy, ze załóżmy utrzymujesz się i pławisz sie w luksusie

Gość Nicol_
prosze bardzo..jestem managerem... Nowa w miescie prawdziwa---> i tu sie mylisz..to co napisalam jest najprawdziwsza prawda...uzywam takich kosmetykow i nosze takie ciuchy.. moja praca to w wiekszosci spotkania, raporty (czyli praca przy komputerze), noi badaniem zachowan ludzkich w internetowej rzeczywistosci..i do teg sluza mi takie topiki

A więc widzisz Ty pracujesz a ja nie muszę:P A tak na poważnie to nigdy nie przyszło di do głowy by sie chwalić tym, że mam pieniądze, to troszke głupie.

Gość tralalalalalalala
Fantastycznie, naprawdę. Ale nie kuj w oczy tym innych, po co? Lubisz jak ktoś najeżdża na Ciebie? Swoją droga stanowisko managerskie a tak niski poziom reprezentujesz - chwalenie się na kafeterii jak małolata?

Gość Nicol_
chodzi mi o to zeby wam i sobie udowodnic jacy jestescie.. gdybym nie napisala zebyscie najezdzali to i tak byscie to robili..a sam temat jest po prostu ironia a nie prośba

Gość porady babci Stefy
jestescie juz jak t6e murzynskie rapery i korzykarze ;( diamenty zloto i kraby a ludzie gina w kopalniach i przy polowie oraz glodem przymieraja ani nie maja dostepu do wiedzy czy internetu! wstyd mi zawas niedouczone bazyliszko-maszkary polskie! malowanki i pudernice z dzierewni hehe

Gość Nicol_
''niski poziom reprezentujesz '' mylisz się

Gość tralalalalalalala
Ale po co to piszesz? Żeby co? Matko - mam kasę to wydaję, nie mam to nie wydaję. Proste, nie?

Gość taka inteligentna
a zauwaz ze wypowiadają się tutaj i teraz kobiety - takze NIE : najezdzali , TYLKO najeżdżaly

Gość Nicol_
srututututututu PO 1: NIE MAM ZADNYCH KOMPLEKSOW PO 2: PIENIADZE ZARABIAM SAMA PO 3: BUTY MAM NA NOGACH, PLASZCZ NA WIESZAKU A TOREBKA STOI OBOK

Gość masz taaaa..
chciałabys i już..hehe a topik zawsze se ozna załozyć i sie troszeczke dowartosciowac:)zenada:)

Gość Nicol_
zreszta... czytalam temat "DLACZEGO PATRZE NA POLKI NA ULICACH I JEST MI ZA NIE WSTYD? " i postanowilam zrobic swoj eksperyment hehehe

Gość Nicol_
masz taaaa.. zazdrosna?zazdrosny? :P he he

Gość tralalalalalalala
Rozwiń temat - o tych Polkach.

Gość masz taaaa..
żebym ja ci zaraz nie nawyliczala co ja mam oi za ile,bo by ci napewno szczeka opadła:)hahhhaaaaaaaaaaa

Gość masz taaaa..
A JA SIE WSTYZDE ZA TAKICH LUZDI JAK TY..............I SIE BRZYZDE NIMI:)BARDZOOOOOOOOOO.BLEEEEEEEEEEEEEE

Gość Nicol_
morze jest głębokie i szerokie miło z twojej strony...:) masz taaaa.. no więc pochwal się tymi szmatkami z przecen za 20 zł... Chinka Czikuczikulinka czyt. wyżej...

Gość Paco Rabannnne
Nicol a mozesz mi laske zrobic za 300zł?