Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam bzika loool

Do wszystkich co maja stycznosc z penisem!

Polecane posty

Gość mam bzika loool

Zauwazylam ze zawsze jest tu jakis temat o tym ze ktos ma malego, lub zdarza sie ze za duzego nagle. Pelno dziewczyn pisze o tym ze im chlopak nie dogadza. Mam pare pytan do panienek co maja chlopaka lub mezczyzn co oczywiscie maja fiutka :D A. Ile ma dlugosci? B. Jaki gruby jest? C. Ma duza glówke czy mala? D. Dogadzasz nim/dogadza Ci twój chlopak? E. Masz/ma on kompleksy? F. Chcial/chciala bys cos zmienic? Hmm, i wszystko bedzie jasne :)

Gość Jurny Stefan 30cm
A 30 cm B obwód 20 cm C główka duza, ale na tle reszty nie wyróżnia się D dogadzam nim wszystkim męskim anusom, w jakie go wsadziłem E nie F czasami marźnie w zimie, jak noszę go w nogawce -to mi dokucza :classic_cool:

Gość mężczyzna 125
a 17 b 14 c normalna d staram sie e nie mam f nie chciałbym nic zmieniac

A. 17cm B. 13,5cm C. Zwykla ale jak juz cos z tych dwuch to duza :P D. Stara sie jak najlepiej i mi dogadza, jestem w siudmym niebie. E. Nie wydaje mi sie ze nie ma kompleksów bo wie ze mi dobrze i czasami mnie boli jak. F. Nie, nie chciala bym nic zmienic :D

Gość malunia cipunia
tak się zastanawiam...laski rzucają tu rozmiarami penisów swoich partnerów...potrafią też powiedzieć ile długości miał penis poprzedniego kochanka...więc nasuwa się pytanie..czy waszym hobby jest mierzenie penisów?podchodzicie do faceta i co mówicie?daj zmierzyć swojego fiuta bo potrzebne mi są dane do kaffe ,czy może chcę wiedzieć czy mój były miała mniejszego/większego??

Gość ale jaja /////
A 16 b 14.5 c głowka ma 4cm , d dogadzam e niemam f dodałbym se 1cm

Gość /hmmm/
~malunia cipunia~ to wygląda tak: Facet pyta: -umówisz się ze mną? -a jakiego masz penisa? -15cm długi i 1,3cm gruby -nie, sory ale trzeba się rozwijać, mój były miał 16cm, jakbyś miał chociaż 17, to kto wie... Ale tak, nie po to rezygnowałam z dużego fiata żeby teraz seicento jeździć...

Ja wczesniej nigdy nie slyszalam o takich cyrkach. Mój chlopak mi sam to zaproponowal, wiec co mialam powiedziec, zreszta wczesniej nie slyszalam o takich glupotach zanim kupilam sobie swojego wlasnego kompa i zaczelam tu wchodzic z nudów :)

Gość Agness 777
Mojego lubego ma 19cm i 15cm obw. I nie zamieniłabym go za żadne skarby

proszę nie mierzyć fiuta od dziury w doopie! bo to fałszuje wyniki bando mitomanów :)

Gość Agness 777
Wcale nie od dziury po prostu ma takiego jak na filmach i nie wejdzie do buzi więcej niż pół

Ja mam 16 cm długości i 14 cm obwodu. Jestem zadowolony.

Agnes777, a może on naprawdę gra w tych filmach, tylko nic ci nie powiedział ?

Gość Agness 777
Taka co zakosztowała takiego na pewno by nie chciała go zmienić no chyba że był straszny fajtłapa,i większego też bym nie chciała a i tego na początku się niezle wystraszyłam ale teraz jest cudnie, jak się popieści to i się zmieści. Technikę też ma super więc średniak z techniką też mu nie dorówna

Ten ostatni post to oczywiście tylko żart z mojej strony.

Gość Agness 777
16cm i 14 obw to już jest fajny