Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenstwooo84

wsytdlie swedzenie

Polecane posty

witam, mam dosyc wstydliwy problem i chcialabym sie was poradzic... czytalam kilka watkow na ten temat ale nie wiem co o tym sadzic... otoz od jakis 3 dni dziwnie swedza mnie okolice odbytu...moze tez nie odbytu ale tak jakby w tym miejscu ale po bokach nie wiem jak to wytlumaczyc dokladnie:( i mam pytanie poniewaz 2 dni temu sie ogolilam a zawsze jak sie gole to tam tez to robie ogolilam sie bo myslalam ze swedzi mnie od tego ze odrastaja mi wloski (bo mam taka przypadlosc jak gole okolice bikini czy wzgorek to trez jak wloski odrastaja to swedzi... ale to nic nie pomoglo dalej swedzi najgorzej przy chodzeniu bo jak siedze leze to nie... czy to moze byc poprostu podrazniona skora od tego wczesniejszego swedzenia spowodowanego odrastaniem wloskow?? dodam tez ze zastanawialam sie czy moze nie obtarlam sobie tamtego miejsca dodatkowo od wkladki hig... nie zauwazylam w tej okolicy nic niepokojacego zadnych babli zaczerwienienia raczej tez nie nie mam zadnej infekcji chociaz ostatnio cos mnie zaczelo swedziec wejscie do pochwy ale potraktowalam je clotrimazolum i przeszlo... wiec pytanie czy to mozliwe ze jest do obtarcie albo podraznienie od odrastania wloskow a moze jakies uczulenie od papieru toalet wkladek hig...? tylko mowie to podczas chodzenia tylko doukcza jak ide i tam sie bielizna obciera... prosze o odpowiedzi pozdrawiam

hmm dzis nie zalozylam wkladki wczoraj na noc posmarowalam sobie te swedzace okolice kremem i posypalam talkiem i dzis bylo chyba ok - odpukac... owsiki nic takiego nie zaobserwowalam w wiadomym a poza tym ktos tu pisal ze owsiki to zazwyczaj w nocy swedzi a mnie tylko jak chodzilam i jak nogi pupa obcieraly sie o bielizne albo o reszte ciala.. w kazdym razie narazie jest ok mam nadzieje ze poprostu sobie cos obtarlam albo podraznily wloski ktore odrastaly... w kazdym razie dzieki za pomoc pozdrawiam