Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość great e

Ogromne podniecenie...

Polecane posty

Gość great e

Czy spotkaliście lub spotkałyście się z taką sytuacją, że niesamowicie podniecał was ktoś nie w waszym typie, osoba mocno przeciętna? Jestem facetem i pracuje z jedną kobietką - wzrost jakieś 170 cm, waga pewnie około 70-75, ogólnie duże biodra, bardzo duża pupa, trochę tłuszczyku na ramionach, ale gdy tylko ją widzę mój mały odrazu wyskakuje do góry i jeśli mam wstać, to muszę chwile myśleć o czymś zupełnie aseksualnym, by się uspokoił. Kobieta jest mocno przeciętna, krótkie włosy, nie w moim typie, a jednak ma coś w sobie co na mnie okropnie działa. Mieliście kiedyś takie coś?

Gość Onataaaa
No pewnie:)

Gość Kaśśkaa
Ty tez jestes przecietny :D

Gość great e
nie będę się zachwalał

Gość Kaśśkaa
Po co mówisz co chwile ze przecietna? spojrz w lustro to zobaczysz ze Ty tez jestes przecietny :o żałosne...

może taki typ kobiety jest Twoim typem ? jak Twój mały podskakuje to on lepiej wie kto mu się bardziej podoba :P

Gość to znaczy tylko tyle
ze macie bardzo rozne geny :)

Gość Mylene J
Zakochałam się w facecie w innym typie i na jego widok jest mi gorąco.;) Moze się zakochałeś?

Gość great e
no nie wiem, ona mi się fizycznie niezbyt podoba, traktuję ją jedynie jako kumpele/koleżankę, ale marzę i fantazjuje o niej

Gość a co w tym dziwnego
nieraz tak się zdarza że czuje się nienormalną wręcz namiętność do zupełnie nie takiej osoby Znany mi przypadek, spokojny sympatyczny facet miał coś takiego do takiej że aż szok dla wszystkich, dużo starsza i naprawdę wręcz odrażająca, zawsze wręcz brudna, z meliny i chyba zaliczjąca dla forsy i wódki wszystkie męty w okolicy, zachrypnięty głos i wieczny pet wiszący w ustach, no coś odrażającego....a ten facet własnie do niej...wręcz chyba choroba psychiczna, bo ona go źle traktowała i nawet go nie chciała...a on pełzał niemal przed nią i skamlał...tylko wstyd dla rodziny więc wierzę ci że tak masz