Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qop

Mniejszy rozmiar = większa satysfakcja

Polecane posty

proponuję ważenie w piątki :) wyniki zapisywać w stopce :) co wy na to??

ciapa a wiesz to dobry pomysł, taka wizja spowiedzi moze pomóc, mysle że jesli kktoś wieczorem nie da rady to następnego dnia też będzie ok co?

Dobra, codziennie spowiedź i ważenie w piatki:) Kuźwa ja sie musze dokładnie zważyc, wiec pierwsze moje ważenie w piątek;)

dzięki qop,damy rade.fajny prezent wymyśliłaś Sobie. w tym miesiący mam wiele imprez urodziny męża i synka,ale musze być twarda.zbyt długo sobie pobłażałam. jak najbardziej jestem za spowiedzią z każdego dnia,jeśli nie wieczorem to następnego dnia. oki ,oto moja stopka

Super :) Ciekawe czy mi się uda do piątku zrzucić choć kilka gram?? Oby!!

Tez bym chciała choc nędzny kg :D Najgorsze dla mnie sa zawsze 3 pierwsze dni diety, nie wiem co wieczorem z rekami zrobic i zeby do lodówki nie leciec albo po kanapeczke:O

ja chyba dla sprawdzenia samej siebie będe zliczać kc przy okazji tz spowiedzi dnia oj zaraz sobie dzis zlicze bo zaczełam nie za dobrze ale cóz jutro zaczne lepiej i nie będę musiał sie wstydzić,kiedyś dawno dawno wieszałm kartkę na lodówce gdzie zapisywałm co danego dnia jadłam efekt dobry bo zastanawiał sie nad tym co jem by sie nie zbłaźnic

u mnie dokładnie tak samo,cały dzień jakotako,ale wieczory są najgorsze. nie licze na zbyt wielki sukces do piątku ,ale fajnieby było choć ciupke schudnąć tak dla zachęty nilo - zapowiada się ostra rywalizacja,mam nadzieje,że będziesz mnie mobilizowała swoimi sukcesami,skoro start mamy taki sam.czuje,że walka i to jaka he

Może jakiś puchar na zachętę?? :D Do ilu chcecie schudnąć??

to może powinaś nas podszkolić ,skoro masz dużą wiedzę na ten temat.

marcysia mysle ze tu wszystkie musimy troche porywalizować, to dobrze zrobi na efekt koncowy, marzenie zejści poniżej 60 chyba każdej rozmiar 36 by sie podobał.... kuxwa obliczyłam już zjadłam 800kc tak mimochodem ech ale nic wiem choć czego musze unikac

http://zdrowie.onet.pl/201,9178,,,,dieta_1000_kcal_cz_1,diety.html coś dla nas :) hmmm, no właśnie - ile kcal dać kanapce razowej złożonej z serkiem twarożkowym i szczypiorkiem?? kromeczka wielkości mniej więcej 7x7cm?? 200??

trzeba skopiować - polecam, super artykuł :) nawet plan diet jest :)

Ja mam 170 cm, przy 64 wygladam juz całkiem ok, a chciałabym do 60 kg schudnąc, wtedy byłabym zadowolona najbardziej:) Najbardziej wkurzają mnie boczki, fałdki na brzuchu i tłuszcz na udach od wewnatrz. Szczerze to wstydze sie rozebrac przed swoim facetem.

Ciapa, witaj w klubie tylko ja mam jeszcze mega dupsko ,och zapuściłam się

Ehhhh z moją dupą ujdzie:/ ale reszta porażka i wszystko powoli zaczyna być galaretowate, dobrze, ze do lata jeszcze troche czasu, bo nie wyobrażam sobie w takim stanie wyjśc w bikini:O

Ciapa - mam IDENTYCZNY problem :o Chyba mnie jakieś choróbsko bierze, bo straszny kaszel mam i zimno mi od rana :o

To w takim razie coś przeciwgrypowego i do łózeczka:) Dziewczyny, co robicie na codzien? Ja pracuje w biurze, także 8 godzin siedzenia, jeszcze teraz jak przyszło zimno zaczełam tyłek wozić autem do roboty i efekty są... Wcześniej jeździłam na rowerku, zawsze to coś;) Teraz czekam aż będzie ciepełko, to znów wsiadam na moje dwa kółka, no i roleczki sie odkurzy:)

Ciapa - ja również w biurze ale już niedługo :) Szukam czegoś innego :) Piszesz teraz z pracy??

Tak, jestem w robocie, szef wyszedł:D U mnie albo jest zapieprz, ze nie wiadomo gdzie ręce włożyć albo plaża... Ja też mam zamiar nową robotkę sobie naczaś, ale to jak obronie prace, którą ola boga jeszcze nie mam napisaną. Niech ktoś mi da kopa w dupe:O :D

Ciapa - podobnie mam ze swoją mgr :D Powinnam mieć już ze 2 rozdziały a mam prawie nic :( Kiedy się bronisz?? Ja na początku lipca.

Ja powinnam prace oddac do konca kwietnia:O A obrona chyba w czerwcu:O Porażka, ja dopiero jjutro albo w weekend musze jechac bibliografie zbierac porazka na maksa:O:D

co studiujesz?? ja zarządzanie potencjałem ludzkim :)

I jak Ci się podoba?? Mi nawet nawet :) Choć nie mogę doczekać się końca :D

Wiesz ja juz jestem po egzaminach i pierdołach, jedynie ta praca i obrona i będzie po:) Bo ja koncze licencjat, a od października na jakies mgr trzeba by sie wybrac. Szczerze całkiem spoko, tylko nie wiem nawet kiedy te 3 lata mineły. Jak ja zazdroszczes wszystkim tym którzy sa po obrnonie, albo chcociaz prace maja napisaną:O

Hihihiiii, ja troszkę też choć studia mimo wszystko fajne są :)