Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca indianka

Dziewczyny, jakie macie sposoby by uwieść faceta?

Polecane posty

Gość Pytająca indianka

Jak uwieść faceta? Jak się zachowywać, jak się ubierać by zdobyć faceta?

Gość marta33555
nie ma tajemnic-trzeba miec to "coś"w sobie i tyle

Gość nie chce sie logować
mam odwrotną sytuację mój facet podoba się wielu kobietom

nie stosuję żadnych metod, bo uwodzenie facetów już mnie nie interesuje... jednakowoż :p z moich doświadczeń wiem, że na mężczyzn działa: - strój podkreślający walory sylwetki, acz nie wulgarny (dekolt, spódniczka lub obcisłe spodnie, buty na obcasie) - uśmiech i zalotne spojrzenie - niski tembr głosu - długie, zadbane włosy ;)

ale czy sam wygląd starczy ?? bo to zbyt łatwe by było

może Cię żadna nie podrywała cream :p takie spod rzęs :) powłóczyste

nieznana black..szczerze to tego nie wiem bo nigdy o tym nie myslałem pozatym ja pewnie takiego spojrzenia nie rozpoznaje

Gość blackpearl20
a jakiego faceta chcesz uwieść autorko? jakiegoś konkretnego czy wszystkich na około ;P

mi nie o to chodzi ludzie ;) pytam sie na zapas bo mnie strasznie wkurwiają baby z pracy mojego faceta:( pytam się na wszelki wypadek bo nie wiem co robić(raczej się podoba babom) ech...

ja delikatnie maluję usta czerwoną pomadką, rozpuszczam włosy, delikatnie się uśmiecham(dbajcie o zęby!! to prawdziwy atut), oczywiscie obcasik jakis ale jak jestem ubrana na sportowo to tez potrafię tak spojrzec by wzbudzić jakies zainteresowanie swoją osobą - właśnie - spojrzenie. na codzien obciałe dzinsy, chodzę bez stanika a imprezy - sukienki bądż mini. nie narezkam na powodzenie. zapomniałąbym - nie jestem jakąś nie wiadomo jaką pięknością, jestem przeciętną dziewczyną.Powodzenia:)

najlepsze jest to ,że mamy bardzo podobny typ urody i wyglądamy prawie jak rodzeństwo ech....i nas za takowych biorą

bo niektóre kobiety uwodzą wszystkich wokół po prostu dla sportu i - bez obaw - nie mają względem takich facetów dalej idących zamiarów :) znam osobiście dziewczyny, które podrywanie mają we krwi, uwodzą samym spojrzeniem i faceci lgną do nich jak muchy... a prywatnie mężatki, matki, dobre żony :D ten typ tak ma

Gość blackpearl20
do: nie chce sie logować... musisz fundować swojemu facetowi takie dawki erotyzmu żeby mu inne baby nie chodziły po głowie... jak będzie chodził na jedzony to nie będzie szukał :)

powiem tak ja się trochę zaczynam martwić ich jest tam 3ch facetów w jednym dziale no ale wiecie jak jest w urzędach głownie baby siedzą no ale wiecie jak to jest ;) ostatnio się wkurzyłam(od niedawna tam pracuje od kilku miesięcy) w pracy obchodzi się imieniny a nie urodziny( o dziwo z tej okazji jakieś drobiazgi dostawał i o dziwo od bab może chciały byc miłe)ciekawe skad się dowiedziały ..... pytam ponieważ lepiej dogaduję się z facetami zawsze tak było w szkole w pracy i w dzieciństwie i powiedzmy ,ze się nie znam w tych tematach "odbijania" mimo tego ,że swoje lata mam

dobra jestem zapobiegliwa i chciałam się dowiedzieć ech....

Gość ja bym sie nie bawiła w to
poznaj wroga od drugiej strony