Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonienoooo

szok +facet+mail

Polecane posty

Gość nonienoooo

wczoraj robiliśmy w necie zakupy wiec mój facet wszedł na swój mail żeby sprawdzić wiadomość od sprzedającego... po otwarciu maila pokazały się wiadomości odebrane jego i MOJE tzn wiadomości które dostawałam na moja skrzynkę byłam w takim szoku że nie mogłam wydusić słowa. A On spojrzał z uśmiechem i spytał no co taka zdziwiona mówiłem ci kiedyś że w ustawiłem na Twojej poczcie żeby wiadomości które dostajesz przychodziły też do mnie... On od 3 lat regularnie dostawał moje maile jestem wściekła chce mi się płakać czuje się oszukana.Przesadzam?

a jak to mozlwie a da sie tak? o kurde moze i moj tez czyta moje

Gość xcv
Facet ma prawo wiedziec, co pisze jego dziewczyna i czy czasem sie nie puszcza.

Ja nigdy nie wnikalem w to co pisze i zkim moja wybranka... zostawiła mnie- wniosek chyba jest oczywisty:P

Gość całkowicie czarny kot
nie przesadzasz permanentna inwigilacja? może powinien zatrudnić się w CIA, skoro tak lubi szpiegować... uważam, że nie powinnaś tego pozostawić bez komentarza i wyjaśnien z jego strony

Gość frufru
a mówił Ci to naprawdę?

moze Cie sledzil niezle:( kazdy ma prawo do prywatnosci a jak ktos bedzie chcial to i tak go sie nie upilnuje:P

Gość nonienoooo
da się na poczcie gmail nie wiem jak na innych... On mi to wyjaśnił : "jestem zazdrosny i zaborczy przecież wiesz" po czym było a czemu ci to przeszkadza itd.. normalnie coś mnie trafiło!!!! Ja nie mam nic do ukrycia ale no w taki sposób mnie kontrolować ? bez sensu :(

Gość nonienoooo
jakby mi mówił to bym nie miała z tym problemu :(

Ja pierdole co za koleś:classic_cool: Zabiłabym, a pozatym gdzie jakiekolwiek zaufanie:o

Gość frufru
no ale napisałaś że powiedział że Ci kiedyś powiedział że tak zrobi?...

Gość nonienoooo
jest mi smutno bo myślałam ze my nie musimy się kontrolować :(

Gość zostawiłabym w cholerę taką
gnidę. Przecież to przechodzi wszelkie pojęcie. Zobaczysz co się będzie działo jak zostaniesz jego żoną. Każde 5 minut spóźnienia to w głowę zarobisz. Jeszcze trochę i zacznie cię więzić albo przywiązywać do kaloryfera...

Gość nonienoooo
Bo on tak powiedział ale przecież bym pamiętała zresztą w momencie gdyby mi to mówił nie zgodziłabym się na coś takiego...no sorry bardzo

Gość frufru
no to masz faceta który Cię kontroluje, okłamuje i jest zazdrosny i zaborczy. ciekawe co zrobi gdy mu to uniemożliwisz? jak awanturę na piętnaście fajerek to daj sobei spokój.

Gość nonienoooo
jesteśmy razem 6 lat a od 5 mieszkamy... więc praktycznie żyjemy jak małżeństwo on jest zaborczy i zazdrosny ja zdaję sobie sprawę ale kurcze kontrola maili? to bez sensu :( gdyby powiedział daj mi hasło dałabym mu ale w ten sposób to juz nie chodzi o zazdrość czy zaborczość on mi nie ufa a ja nie wiem czemu:(

Gość frufru
no kontrola maili to wlasnie ta zaborczość. "moja kobieta nie ma prawa do czegoś do czego ja nie mam dostępu". jak dla mnie to nie do pomyślenia. serio, zlikwiduj mu dostęp do swojej skrzynki i ciekawe co powie...

Gość nonienoooo
próbuje od godziny ale nie wiem gdzie to jest w tych ustawieniach :p

Gość bo sie nie da wcale
słabe prowo 🖐️

Gość wiosna......
A masz pocztę na gmailu ?

Gość frufru
poszukaj opcji przekierowania maili albo po prostu popatrz gdzie tam jest wpisany mail Twojego faceta. nie mam poczty na gmailu to nie wiem. chociaz wydaje mi sie ze jakby bylo tylko przekierowanie tobyś nie dostawala maili wcale, wszystkie by szly na konto faceta. pokombinuj sobie.

Gość nonienoooo
tak mam pocztę na gmailu wydaje mi się ze znalazłam mam nadzieje ze to o to chodzi bo wyłączyłam opcje pobieranie przez POP :p

Gość frufru
to chyba nie to :)

Gość nonienoooo
frufru właśnie kombinuje ale nie chodzi o przekierowanie... Mój facet jest informatykiem i ma to w małym palcu a ja jestem laikiem komputerowym :( porażka...

Gość frufru
nie ma innej możliwosci jak przekierowywanie, dowolnego rodzaju. odbieranie poczty przez POP3 to chyba ściąganie jej na skrzynkę pocztową typu Outlook, tyle że po ściągnięciu poczty na komputer skrzynka na serwerze się oczyszcza. więc bys wiedziała gdyby ściągał na swój komp, boby to wyglądało tak jakbyś nie dostawała wcale maili. otwieraj wszystkie zakładki po kolei i patrz czy gdzies jest wpisany mail Twojego faceta. jak jest to wykasuj, odznacz opcję i zmień hasło na skrzynkę. i tyle. jak nie hakier to już nie wejdzie.

Wejdź w opcje na poczcie a później główne ustawienia,tam powinno być Przekierowanie i automatyczne odpowiedzi Przekierowanie na adres: Automatyczna odpowiedź: i pewnie tam będzie adres Twojego partnera,musisz go usunąć.

Gość
Ciapa_22 => Gdzie zaufanie? Kafeterii nie czytasz? :P

Gość afdfgglkkj
frufru...>skrzynka nie musi się oczyszczać, możesz w czytniku ustawić tak, że będziesz miała i jak wejdziesz przez stronę www na pocztę i przez czytnik....