Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ij

to i ja pokaze suknie

Polecane posty

Gość ij
aaa i suknie bedzie szyta na mnie , kolor biały

Gość evvvunia
nie no sory ale jest straszna

Gość ij
dlaczego?

Gość Jusssia
a mnie się podoba!

Gość za dużo
tych koronek, marszczeń, aplikacji - dla mnie torchę bez klasy, ale są różne gusta i najważniejsze, żeby Tobie się podobało!

Nie mój gust, w ogóle mi się nie podoba. :O ale tobie sie musi podobać i to jest najważniejsze.

Gość hgj
nie podoba mi się...za bardzo błyszcząca i wogóle taka ''starodawna''...kilka lat temu takie były modne...

Gość ojejejeje...
Faktycznie straszna, taka żółta, jakby stara i w ogóle taka jak moja mama miała w dniu ślubu. Takie jest moje zdanie, Tobie sie podoba i Ty masz się czuć dobrze więc ok. :)

Gość ups...................
brzydka, sorry za szczerość. nawalone na niej wszystkiego, kompletna wiocha. ale nie obrażaj sie i nie przejmuj. jeśli tobie siępodoba to tylko to się liczy

Gość ij
to niezlee , ona bedzie bialaa , fajnie ze znam Wasze opinie , wychodzi na to ze pojdee w beznjadziejnej suknie do slubu , a co mi tak :) Pozdrawiam

Gość ojejejeje...
ale przecież każdy ma inny gust ;) Po co wklejasz na forum Twoją suknie jak wiadomo, że nawet gdyby suknia była ładna to może Ci ktoś napisać że jest brzydka, chociażby na złość :p

Gość ojejje
kazdy ma inny gust zgadzam sie ale ja chce obronic autorke spojrzacie suknia jest sliczna , ilez jest tu bab ktore wysylaja zdjecia pieknych bajkowych sukien z katalogow suknie po upiekszaniu po retuszu a jak by ubraly i wyslala zdjecia jak wygladaja bylo by pelno takich opini opamietajcie sie lepiej biegnijcie ubierzcie swoje sknie i wtedy ciachhh bedziemyy komentowac wy paszkwile

Gość ij
Dzieki m mi sie jednak podoba , to jets styl hiszpanski suknie bedzie sliczna snieznobiala , welon dodatki bede wygladala o wiele Ładniej niz niektore z Was:) ciaooo pozdrawiam dziekujee z aopieni , wszytskie przyjelam :) mimo ze wiecej tych nagatywnych ale moja rada nie wysylajcie pieknych suknien katalogowych pokazcie siebie w swoich sukniach:)

ij nie martw sie ze suknie tutaj twoja skrytykowali to jest tutaj normalne...moja tez tak skrytykowali..wszystkiego sie czepna nawet materialu ze za bardzo blyszcacy:):) twoja suknia jest śliczna a najwazniejsze zeby tobie sie podobala:)

Gość ij
dziekujee samananiewiem

Gość ij
27 czerwca :D:D:D

nie nie wszytsko :p nie maamy jeszcze drozby weselnego , maz nie ma ubrania , nie mamy fotografaaa , menu jeszcze nie uzgodnionee , hihihi zaproszen jeszcze nie wybralam , i nie mam wizji na fryzure i dekoracje sali:D ale jakoss damy rade:p

A jak u Ciebie? suknia wybranaa , ?

masz w sumie o miesiac wiecej czasu odemnie:) ja juz mam wszystko gotowe...oprucz zaproszen bo dopiero co zamowilam podejrzewam ze juz za tydzien bedziemy wysylac zaproszenia no i swiadka jeszcze niema:):)

Piekna sukienka , podobaja mi sie takie fasony , aczkolwiek nie pasuja do mnie , jestem za niskaa mierze zaledwie 158 cm:P bedziesz slicznaa Panną Młodą:)

21 ja jestem wysoka dlatego przymierzalam tez innego faosnu ale nie pasowaly do mnie:/ 21 a ja nie sadze ze ty nie bedziesz piekna pnna mloda:) ja juz nie moge sie doczekac oby tylko pogoda dopisywala nam jak i wam:)

wiesz bylam we wszystkich salonach sukien slubnych w Warszawie byly piekne suknie bajeczne mi zawsze marzyły sie tiulee ceny byłyy kolosalne Twoj saon jest piekny gdybym bylaa wsoka tez bym taki wybrala mierzylam z takim fasonem to stan siegal mi do kolan wygladalam koszmarnie mimo ze uszyta bylaby na mie nie mialo by to uroku dlatego wybralam tak jak pisały dziewczyny brzydka starodawna suknie na wieszaku nie zrobila na mnie wrazenia po namowie kolezanek ubralam ja i bylam milo zaskoczona styl hiszpanski okazal sie moim stylem , wybralam bialy kolor teraz poszukujee welonuuu na tm zdjeciu od ciebie welon jest pieknyy , pomysle nad takim chce dlugii welon

moja suknie tez skrytykowali z 20 kmentarzymoze z jeden mialam pozytywny:/ nie wiem myslalam ze tylko moja tak skrytykowali ale jak przeglodalam topiki to tak u wszystkich jest:) na zdjeciu widac ze jestes ciemnej karnacji wiec do ciebie taka hiszpanka pasuje:) dlugi welon takze jakies ladne upiete wloski na boczku i do tego zywy kwaitek taki jak na wiazance bym tobie proponowala :) ja sama nie wiem jakmam sie uczesac 8 maja mam probne uczesanie to wtedy nad czyms pomysle a moze fryzjerka doradzi:):)

dokladnie planuje włosy zaczesac na bok i miec kwiata zywego we słosach mam dlugie włosy krecone siegajace prawie do pasaa pojdziesz na probne fryzure , i rozjasni ci sie wszytsko nie ma co matwic sie na przyszlosc... dosc zmartwien sale dekorujecie sami , masz juz jakies typy? jaka muzyke wybraliscie na 1 taniec?

dokladnie dosc zmartwien coraz blizej to ja sobie ciagle o czyms przypominam ze jeszcze czegos nie mamy... wiesz u nas akurat trafilismy tak dobrze z sala ze wlasciciele sami dekoruja sale i tak jak chcemy ale nie mam pojecia jak....a piosenke na pierwszy taniec to chcemy Janusz Radek\"dziękuje za miłość\" przy tej piosence z moim narzeczonym sie poznalismy ale nasi grajki powiedzieli ze to jest bardzo trudna piosenka do zaspiewania wiec moge bedzie piosenka z płyty:) a jak nie to jeszcze sie zastanawialam nad Paulla\"od dziś\" :) tyle jest tych piosenek ktore pasuja do pierwszego tanca ze ciezko mi wybrac a u was jaka bedzie?? na duzo osob robicie wesele?? u mnie narazie liczone jest 120 i w tym chyba z 30 dzieci ale podejrzewamy ale sie ludzi wykruszy i tak jak u kazdego:)