Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ij

to i ja pokaze suknie

Polecane posty

Gość magdaaaaaaalenaaaaaaaaaaaaaaaa
nieładna,jakas taka nijaka....

my wesele planujemy na 130 osob , ale na pewno wszyscy nie przyjda u nas jest taki problem ze ze wesle robimy 500 km od naszego zamieszkania , wiec co jakis czas jezdzimy tam i zalatwiamy a to sa dodatkowe nerwy my wybralismy piosenke z dirty dancin i bedziemy tanczyc taki sam uklad co tancza tam tancerzee podoba mi sie rowniez Paulla ,, od dzis,, wiec jeszcze sie zastanawiamy wybralism orkiestre ktora rowniz bedzie grala na poprawinach

21 moj narzeczony tez chce zatanczyc szybka:) nawet tez uklad mamy ale ja za bardzo nie jestem przekonana moze dlatego ze nigdy nie bylam na takim weselu gdzie mlodzi zatanczyli szybka piosenke ale moze wart sei przelamac i byc pierwsza taka para:) jezeli tak to zobacz ten link my chcemy tak: http://www.youtube.com/watch?v=4s3eFPtGl20&feature=related :D

wesele planujemy na 130 osob , ale jak sama napisalas cos na pewno sie wykruszy u nas jest taki problem ze wesele bedziemy miec 500 km od naszego miejsca zamieszkania , wiec nie wszytko moge dopilnowac i zalatwic , co tezzz mnie denerwuje ale jestem dobrej mysli my wybalismy pierwszy taniec piosenke z filmu dirty dancing i taki tez uklad zatanczymy jaki tanczaa tam aktorzy aczkolwiek łamiemy sie wlasnie na Paullla bo ta piosenka jest wymarzona na weselee wszytsko sie okaze:p

ten filmik co pokazalam ogladal moj narzecozny ze 100 razy przypadl mu do gustu wieszzz ale ja chyba na az taki taniec bym sie nie odwayla , tutaj musi byc na prawde wszytsko dogarane kupa leki u choreografa i te dodatkowee nerwy , aby nie zpaomniec krokowww my tanczymy to: http://www.youtube.com/watch?v=n4_TD3gUcHc troszeczke zmienionee i z muzykaa orginalna do dirty dancing

ale fajnie tam zatnczyli ale tez trzeba kroki pamietac ...ja to nie mam cierpliwosci zeby mojego narzeczonego nauczyc tak zatanczyc:)

wiesz co z jedenej strony nie moge sie doczekac tego dnia a z drugiej to nie chce zeby sie skonczyl ten czas przygotowan:):)

Gość ij
Dokładnie ten czas jest tak magiczny nie powtorzy sue juzz nigdy to co sie czuje.....:) ile masz lat? ja 24

ja tak samo 24 ... ij lub 21:) twoja suknie jest biala czy ecru?? moja jest ecru..i buty bede miala ecru ale nie wiem jaka kupic sukienke na poprawiny

niech bedzie 21:D:D:D ja bede miala biala suknie a sukni na porpawiny tez jeszcze nie mam pewnie bedzie tak ze kupie ja w ostatniej chwili:D

Gość mi tam
mi tam sie podoba nie wiem co wy od niej chceciee jak dla mnie bombaa!!! a jak bedzie biała to juz wogole bajka wszytskiego dobrego

Ni czytałam wszystkiego, bo same negatywne komentarze i zaraz bym zwątpiła w swój gust:-) Suknia mi się bardzo podoba, a jaszcze jak będzie śnieżnobiała, to śliczna:-) Właśnie niby taka jak wszystkie, a nie do końca, bo nie widziałam jeszcze takich zdobień i nie jest pomięta w byle jakim miejscu, tylko jest na niej "porządek" choć ozdób ma dużo. Bardzo mi sie podoba:-) Moim zdaniem właśnie taka inna:-) Nie wiem czy już ktoś nie pytał, ale gdzie kupiłaś?

Dzieki HaPo za podnoszący na duchuu komentarz:) Suknie zakupiłam w Warszawie , nie w zadnym salonie poprostu na bazarze Różyckiego...zapłacilam 1800 zl bez welonu bo nad welonem , tzn nad typem welonu sie jeszcze zastanawiam noo teraz atakujcie:) zee co za małpaa , jak mogla,, kupic SUKNIE SLUBNĄ NA BAZARZE.... MILEGO DNIA:)

Kurcze, ja jestem z okolic Krakowa... Ale Ci powiem, że nie najtańsza, przynajmniej jak dla mnie:-) U nas na bazarach typu tandeta czy kleparz, nie ma sukni ślubnych. Wiele lat temu jeszcze były, ale teraz to tylko salony...

Ten Bazar RóZyckiegoo słynie z sukien ślubnych , pojechalam i na prawde były piekneee suknie , bajeczne wybralam , taaka jaka wybralam , Biala prezentujee sie zupełnie inaczej , jak dla mnie bomba:) fakt nie najtanszaaaa , ale materiał , wszelakiee aplikacje sa na prawde porządne

Znam tą stronę bardzo dobrze:-)Ale dawno nie byłam, bo tak właściwie, to już się raczej zdecydowałam na suknię:-)

chcialam tiuleee ale ze wzgledu na moj niski wzrost i szczupła budoweee zrezygnowalam poprostu nie bylo mnie widac w takim typie sukien pokazesz swoja?

Nie mam zdjęcia na sobie, bo nie zrobiła w salonie, a sukni jeszcze nie mam, ale właśnie taka beza tiulowa, bo jestem chuda i w wąskich mi brzydko, choć mi się podobają, nie powiem.

Gość jak z bazaru za 10 zeta

ladna,no ale nie moj gust. za duzo falbanek-nie lubie.ale jesli bedzie bielutka to na Tobie bedzie wygladac na pewno slicznie,skoro Ci sie podoba. pamietaj,ze to najwazniejsze!

Gość Absolutnie przeokrutna
Sorrki, ale ta suknia jest obrzydliwa! Ja bym w takiej nigdy nie poszła do ślubu, hiszpańska piszesz...taaa, ale Ty Hiszpanką nie jesteś. A te tańce to druga klapa, żenada na maxa. Usmiałam się trochę dzięki wam:)

Gość olej poprzednią wypowiedż
Twoja sukienka jest śliczna i nie daj sobie wmówić że jest inaczej!!!nie wiem dlaczego dziewczyny na tym forum sa takie agresywne.Ciesz się swoim wyborem i przygotowaniami do ślubu.ja mam suknie bardziej skromna ale jest na niej duzo haftu i ładnie to wygląda, co nie oznacza że tylko moja jest najładniejsza a inne "są tandetne".Pięknie bedziesz wyglądać i to jest najważniejsze!!!

Nie przejmuj się głupim gadaniem:)Moją suknię też zjechali niemiłosiernie (zresztą jak 90 % sukienek tutaj), jednak nie przejmuję się bo najważniejsze, że mi się moja podoba...:)Twoja jest bardzo ładna, dobierzesz jeszcze odpowiednie dodatki i już w ogóle będzie super:)