Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sie wpakowalam

chlopak i milosc do jego przyjaciela

Polecane posty

Gość wszystko w temacie
moge wiedziec ile masz lat ?

Gość to sie wpakowalam
21.przy ocenie wez pod uwage ze swoje najlepsze lata poswiecilam jednemu zwiazkowi i jednemu facetowi...

to po co ciagnac zwiazek,jak twoj facet juz teraz wie,ze jego zona nie bedziesz?tak sobie razem jestescie,bo latwiej o sex?

Gość to sie wpakowalam
o nie,sex nie jest u nas czyms wiazacym. rzadko to robimy wiec nie o to sie rozchodzi. dobrze nam razem tu i teraz-ale obydwoje wiemy,ze to nie ejst milosc na zawsze. spedzamy razem czas,jest fajnie. i tak to wyglada. oboje sie boimy chyba byc sami.

Gość wszystko w temacie
nie bez przyczyny zapytalem sie o wiek bo wiem ze tak jak w przypadku kobiet jak i mezczyzn preferencje w wyborze partnera sie zmieniaja, wiem to rowniez po sobie, teraz podoba mi sie typ kobiety cieplej, wrazliwej, dobrej i kobiet o takich cechach szukam ale dawniej tak nie bylo;) , jestes jeszcze mloda wg. mnie 21 lat to za wczesnie aby myslec o malzenstwie, gdyby mi sie w takim wieku przyszlo zenic z kobietami ktore byly w moim typie to wiem ze popelnilbym blad

Gość to sie wpakowalam
wiem,ze jestem mloda... kurcze jeszcze nigdy nie bylam w takiej sytuacji i dlatego mam takie mysli rozne dziwne. zagubilam sie.

Gość wszystko w temacie
jeszcze powroce do tego zdania "21.przy ocenie wez pod uwage ze swoje najlepsze lata poswiecilam jednemu zwiazkowi i jednemu facetowi..."- najlepsze lata sa dopiero przed Toba, jestem tylko 5 lat starszy od Ciebie wiec nie chce sie wymadrzac ale nie zdradzaj swojego chlopaka, Ty jestes dalej na etapie szukania, interesujesz sie tym drugim chlopakiem pewnie dlatego ze jest inny, mysle ze to jest normalne bo ja tez "przerobilem" zwiazki z kilkoma typami kobiet i wiem jaki najbardziej mi odpowiada (podobno jednak w zyciu jest tylko pewne to ze nic nie jest pewne wiec nie wiem jak to bedzie, bo zakochujemy sie niestety w czlowieku;))ale nigdy nie zdradzilem zadnej kobiety, ja jestem takim typem mezczyzny ze z czyms takim nie moglbym dac sobie rady, o zadnym slubie nawet na razie nie mysle, Ty tez zyj normalnie i staraj sie nie ranic niepotrzebnie nikogo a tym bardziej siebie samej