Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sie wpakowalam

chlopak i milosc do jego przyjaciela

Polecane posty

Gość to sie wpakowalam

jestem ze swoim facetem ponad 3 lata-bylo raz lepiej raz gorzej.niewazne. W pazdzierniku poznalam jego kumpla-totalny podrywacz.Msci sie na kobietach po nieudanym zwiazku ze swoja najwieksza miloscia.dalam mu sie do siebie zblizyc-opowiadal mi o swoich problemach,rozterkach,mowil ze nie kocha tamtej,ze szuka kogos naprawde,zeby pokochac... a mi brakowalo tego. opowiadal jak traktowal swoja dziewczyne-jak ja rozpieszczal,kochal,a ja plakalam bo pomimo 3letniego zwiazku nie doznalam czegos takiego....on byl spelnieniem moich marzen o facecie... no ale nie zmienia to faktu,ze ja jestem z jego dobrym kumplem,on nie patrzy na mnie jak na kobiete,opowiada mi jak to kreci z kilkoma laskami,ze z nimi sypia,ze nie moze sie zdecydowac,ale jednoczesnie czasem rzuci takim tekstem ze az serducho mieknie... boze co ja mam zrobic? wczoraj zalozylam falszywe gg napisalam wszystko co mysle,ze go kocham,ze wiem ze nigdy nie bedzie nic z tego,ale chce zeby wiedzial,a on nawet nie odpisal. olal. jest mi tak ciezko!! chyba dlatego ze jestem z kims,niby nie jest mi dobrze ale tez go kocham-mozna kochac dwoch facetow na raz??? sama nie wiem....mam taki metlik ze szok;(

Gość i co mamy z Tym zrobić
opierdol mu kiełbachę ! ot co bo widać że Cie ciągnie do kutasa !

Gość to sie wpakowalam
po czym to wnioskujesz? mam z kim wspolzyc i wcale nie ciagnie mnie do jego fizycznosci-tylko do jego charakteru.

,on nie patrzy na mnie jak na kobiete czytam to jak mam ochotę aby mnie pieścił całą noc ew dosadniej pierdolił do utraty tchu :O weź się ogarnij dziewczyno

z doswiadczenia powiem ci- krowa ktory duzo ryczy malo mleka daje...facet moze gadac o sciaganiu gwiazdki z nieba,ale ta dziewczyna jednak go zostawila,wiec chyba az taaaki cudowny nie jest..tez kiedys bylam z takim romantycznym "idealem"...mowic to on potrafil,ale nic wiecej...fakty,fakty,fakty i raz jeszcze fakty!czyny sa najwazniejsze.a takie rozmemłane pierdolenie o nieszczesliwej milosci to pasuje do 17-stolatka.dzieciak i tyle.bleee

Gość to sie wpakowalam
tak szczerze-laska go zostawila bo zaszla w ciaze z innym. lepiej?

Gość to sie wpakowalam
widze,ze bardziej interesuja was watki o biegunce;/

tak bo jest to beznadziejny topik ! masz chłopa i brzęczysz , zmień go na takiego jak Ci odpowiada , co przyniesie kwiatka klepnie w tyłek czasem zaciągnie do łóżka a cześciej powie że ładnie wyglądasz i już !

A ja sie z chęcią wypowiem. Zakochałaś się w innym - ok - Twoja sprawa ale po co kręcisz na boku? Jak Ci czegoś brakuje, jak Twój facet nie spełnia twoich oczekiwań to go zostaw! Proste! Choc obstawiam, że nawet jeśli zerwiesz to po X czasie będziesz chciała wrócić, bo facet co rzuca słodkimi słówkami na prawo i lewo raczej takim ideałem nie jest. Nie znasz go, zauroczyłaś się i tyle. Skąd pewność, że on też chce z Tobą być? Skoro nie odpisał tzn że ma to w dupie i ważniejszy jest jego kumpel... i tu bym na twoim miejscu zaczęła się bać - bo on z pewnością się Twojemu wygada... a wtedy stracisz ich obu. Nie zachowuj się jak głupia 15 latka...

Gość to sie wpakowalam
nvm,nie bede pisac z ludzmi ktorzy nawet nie czytaja ze zrozumieniem.

to nie my czytamy źle , tylko Ty nie wiesz czego chcesz !

Gość to sie wpakowalam
ja doskonale wiem czego chce. chce wiedziec co mam zrobic? przeczekac?zapomniec? zostawic swojego? nikogo nie zdradzam,napisalam nei ze swojego gg wiec on nie wie ze to ja-kreci z tyloma,ze nie domysli sie. chccialam wiedziec jak bedzie jego reakcja-i wiem,olal. wiec co teraz? odpuscic? tak ciezko wam okazac odrobine empatii??

Ale co tu jest do rozumienia? Znudziłaś się swoim facetem, zauroczyłaś się jakimś macho, który wykorzystuje kobiety, bawi się nimi, bzyka co tydzień inną, jest słodki i uroczy kiedy chce i ma na coś ochotę i nie możesz się zdecydować. Dla mnie to proste i logiczne. A jak doda się fakt, że facet olał Twoje wyznanie miłości to już wiadomo na czym stoisz.

o miłość trzeba walczyć i zabiegać jedno co płynie z tej naszej niesamowitej dyskusji to : w sprawach miłosnych myśleć należy sercem ! bo potem pojawiają się dylematy :O nie można kochać trochę jednego trochę drugiego trochę trzeciego albo być z kimś trzy lata bo nam się coś wydaje albo się wypala . Następnym razem poczekasz na prawdziwą miłość, nie będziesz miała problemów że podoba CI się kolega chłopaka bądź o zgrozo męża .

Gość eeeeeeeeeeejjn
hehe wie facet jak zakręcic sobie kobiete wokol palca, pewnie tamtym innym laskom z ktorymi sypia tez opowiada jaki to jest samotny i jak go skrzywdzono w koncu kazda kobieta marzy o takiej milosci :o ja bym byla ostrozna na twoim miejscu

ale jakie to ma znaczenie,ze ona go zdradzila? dla mnie ten koles to emocjonalna memła..zygac mi sie chce,jak takich slucham.zycie idzie dalej...ile ma lat?19? bo tak by mi z tego wynikalo. czego sie spodziewalas piszac anonimowo?moze mysli,ze jakis kolega robi sobie jaja i przeciez nie bedzie pisal do nieznanej osoby bog wie czego.

Gość eeeeeeeeeeejjn
olał twoje wyznanie bo dostaje ich pewnie mnóstwo :o z reszta kto by sie rpzejal wyznaniem napisanym w sieci? to mogl napisac nawet jakis stary 50 letni oprych:o

Gość to sie wpakowalam
emocjonalna memła? bo co? bo laska jest w ciazy z jego przyjacielem? no faktycznie,tylko sie cieszyc nie ma co. wiem chory problem. juz wszystko mi sie rozjasnilo. dzieki.

laska jest w ciąży z jego przyjacielem?? Więc pewnie nie chce zrobić najlepszemu kumplowi tego samego i dlatego trzyma Cię na dystans. Poza tym - takie typy jak on - potrafią mówić TYLKO to co laska chce usłyszeć. Taka prawda - i każdy o tym wie... chyba że ma 15 lat i zachowuje się jak TY.

Gość to sie wpakowalam
i zachowuje sie jak TY-tzn jak? kurwa zaraz sie okaze ze wszyscy ludzie w zwiazkach sa na 100% pewni swoich uczuc a zdrazy sa tylko tak-zeby podtrzymac statystyki!! krew mnie zalewa-pisza to napewno cizie ktore same nieraz mialy watpliwosci co do swoich uczuc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no hell
ja mam wątpliwości, i tez się zauroczylam w swoim kumplu tyle ze on jest gejem i to dopiero jebajka niezla:)

Gość no hell
a mam afceta oczywiscie tylko dluzej niz ty:o wiec wiem troche co czujesz . kobieta musi sie czuc kochana , akceptowana , doceniana , dopieszczona a jesli tego brak to szuka czego innego taka prawda ....

wątpliwości to można mieć np przy zakupie kiełbasy w mięsnym dotyczące świeżości po miesiącu lub trzech miesiącach znajomości powinno się mieć pewność co do uczuć własnych i jakieś przypuszczenia w stosunku do uczuć partnera.

Gość to sie wpakowalam
no hell-no wlasnie. tylko problem jest wtedy kiedy nawet jesli nie ma tego co pragnie i tak go kocha,zalezy jej. chyba musze usiasc,wypisac sobie wszystkie plusy i minusy naszego zwiazku i cos postanowic.

Gość no hell
oczywiscie ze sie miec powinno po 3 miesiacach ale po 5 latach sa wieksze watpliwoscxi uwierz:o

polecam te plusy i minusy podnieść do kwadratu ! wynik będzie dodatni zawsze . pewnie że po pięciu latach zdarzają się kłótnie i spięcia ale ma się jednak ochotę być z tym drugim człowiekiem, przecież dzieci nie rodzą się z kalkulacji czy niepewności bo czasem naprawdę rodzą się z miłości.

Gość to sie wpakowalam
no wlasnie a jak sie kocha ale sie wie ze ten czlowiek nie bedzie tym jedynym? bo ja to wiem. dobrze nam tu i teraz,ale on nie nadaje sie na meza czy ojca. nie twierdze,ze jego kumpel sie nadaje,ale mam swiadomosc ze moj facet TO NIE TO. on tez to wie-mowi o tym,bo moja przyszla zona nie bedzie taka jak ty.

Gość you.......k
tu nie chodzi o klotnie a grube niedopowiedzenia , przyzwyczajenie , brak pozadania , zanik fascynacji i nude raczej nie wiem czy bylas w tak dlugim zwiazu :o

Gość wszystko w temacie
Jestem facetem i wiem jedno.... slowa nic nie kosztuja ale tez niewiele znacza, wazniejsze sa czyny. Wiekszosc kobiet jest narkomankami, uzaleznione sa od slow, zeby poderwac kobiete w w wiekszosci przypadkow trzeba tylko dobrac odpowiednie slowa do odpowiedniego typu kobiety. Jak chce poznac charakter czlowieka to patrze na jego czyny a nie na slowa, a co on robi juz wiem , podrywa i krzywdzi kobiety , ktorym zapewne wciska takie same historyjki jak Tobie.

Gość to sie wpakowalam
wszystko w temacie->mozliwe,ja nie twierdze ze tak nei jest. wiem tylko tyle,ze ciagnie mnie do niego bo jest o 180 stopni inny od mojego faceta. i tylko o to tu chyba chodzi...