Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiiaaaaczek

ktora z was nie przyznala sie facetowi ze to jej pierwszy raz?

Polecane posty

Gość chłopak z dredami
weź jednak te psychotropy i idź na zajęcia oazy, poyebńcu nie z tej epoki, średniowiecze to dla ciebie, czyli Iran

Gość 26latkaaaaa
latwo sie pisze tutaj na forum ale w rzeczywistosci dziewczyna ktora jest dziewica i ma powiedzmy 25 lub wiecej latek uznawana jest za...nienormalna i to przez was panowie

Gość chłopak z dredami
Grześ następny poyebaniec nie z tej epoki

co ma epoka ....do satysfakcji z sexu z dziewicą ...idioto.....w naszej epoce za sex z dziewią trzeba dużo zaplacić...

Gość frufru
"no to fajnie - oczywiscie ze wiedza nawet jak macie blone przebita to jestescie tam ciasne poprostu" a to ciekawe, bo ja prawie 10 lat po rozdziewiczeniu jestem nadal ciasna. dalej jestem dziewicą??... ;-)

poza tym czasy wolnego sexu i kurestwa minęły ....teraz mężczyźni żenią się z dziewicami ...

W prawdziwym życiu gdy trzeba dużo pracować utrzymać rodzinę , rozwiązywać wspólne probemy - fakt że partnerka była dziewicą dodaje sił.

Gość chłopak z dredami
Grzesiu ty tępy idioto, i ty facet, kobieta traci dziewictwo przy pierwszym porodzie, bo wtedy hymen idzie w strzępy, a ty gfłupi samcu myślisz , że z tym chudym kutasikiem coś znaczysz, jesteś tylko dawcą jednego plemnika i możesz zapierdalać w robocie na kasiorę, a ponadto jestem dziewczyną

Gość Nanetteeee
26latkaa popieram, trafi taka na jakiegos idiote,ktory ja za to wysmieje i zaczyna myslec o osbie ze jest dziwna i nienormalna.faceci...

Gość 26latkaaaaa
hmmm wczoraj zalozylam topik na erotycznym ze facet mnie zostawil jak sie dowiedzial ze jetsem dziewica teraz to ja juz sie nikomu nie przyznam i tak jestem wysmiewana mam juz tego dosc dziewica w tym wieku moze i sie achwyci prawiczek ale doswiadczoy uzna taka za nienormalna ze cos z nia nie tego ...ze tyle lat i nic ludzie w tym wieku dzieci rodza zakladaja rodzina a taka czeka nie wiadomo na co:O niestety ale takie sa reakcje nie wspomne o glupich dogryzaiach usmieszkach spojrzeniach takiego faceta juz lepiej nic nie mowic bo czlowiek sie tylko denerwuje poza tym dodam ze wiekszosc facetow w tym wieku jest juz doswiadczona i pewnie nie chce im sie bawic w nauczycieli:O

Gość 26latkaaaaa
dodam ze jestem dosc ladna dziewczyna na pwoodzenie nigdy nie narzekalam zawsze kolo mnie sie kreca i krecili faceci ale ja chyba jestem jakas inna bo nie potrafie isc do lozka z kims kto nie odwzajemnia moich uczuc widac mam pecha:O dodatkowo dodam ze anwet moi znajomi mysla ze juz mam to za soba

Gość Nanetteeee
ale ja mam dokladnie to samo.tylko o roczek mniej w metryce. chyba mam pecha.gdybym chciała to juz dawno moglabym zrobic,ale ja tak nie potrafie,u mnie miłosc łaczy sie z seksem,nie umiem tego rozdzielic.tak wiec taki juz mój los.a najgorsze jest gadanie ze jak dziewica to musi byc dziwna,oziębła, kłoda i w dodatku nikt jej nie chciał.czasami jest odwrotnie

Gość Feceet
Jaka Ty jesteś durna , może trafilaś na porządnego gościa ktory chcial Cię tylko przelecieć i nie myślał o poważnym związku a jak dowiedzial się że jesteś dziewicą to nie chcial ci zrobić krzywdy

Gość no i oczywiscie
musiał pojawić sie grzes vel faceet vel mężus...jeszcze tylko kilku nicków jedenj i tej samej osoby brakuje! :D:D:D

dredziku przy porodzie :D-tak wmawiaj to każdemu facetowi -wszyscy Ci uwierzą

Gość a w życiu bym nie powiedziala
facetowi ze jestem dziewicą bo nie chcialabym trafic na takich amatorów błonki jak żałosny faceet.😴

Gość 26latkaaaaa
dokladnie czytajac to kaffe i niektore wypowiedzi czlowiek wpedza sie w dola totalnego:O

Gość Nanetteeee
no tak, z dwojga złego mógł ją przelecieć i dopiero zostawic.wiec to juz jakis plus. ale i tak nie swiadczy zbyt dobrze o facetach.teraz dziewczyna bedzie sie bała wysmiania za kazdym razem.i ja to rozumiem

Gość 26latkaaaaa
i przez takie reakcje zaczynam myslec ze cos ze mna nie tak:O

Gość dziewczyny nie przyznawajcie
sie facetom do dziewictwa bo potem nie bedziecie wiedziały czy facet jest z wami dlatego, ze was po prostu kocha za całokształt czy dla kawałka błonki. zresztą wystarczy poczytac to co wypisuje faceet by trzymać język za zebami.

Gość Nanetteeee
przeciez nikt nie przyznaje sie do tego na [pierwszym spotkaniu! poza tym dziewica nie pójdzie do łózka od razu,trzeba sie uzbroic w cierpliwosc.i jesli facet chce kogos zaliczyc to po pewnym czasie tak sie zniecheci pewnie

Gość Ja bylam wiekszym dinozaurem
Pozniej sie widzialam. On cos napomnkal to ja burak... No i tak ucichlo :D Wiem, glupek ze mnie. Ale mialam zerowe doswiadczenie, nawet w rozmowach na ten temat :P

Gość 26latkaaaaa
teraz to nie powiem nikomu! niech sie wkurwia jak sie domysli moze i bedzie mial mi to za zle ale coz...krzywdy nie chcial mi zrobic? wlasnie zrobil zachowujac sie tak ani nie bylismy dlugo ze soba znalismy sie dosc krotko nie mialam zadnych zludzen na cos wiecej zwyczajnie chcialam z nim uprawiac seks no ale coz uciekl:O

Tak sluchajcie się żalosnych używanych szmat -świetnie na tym wyjdziecie

Gość Nanetteeee
poza tym moimzdaniem lepiej sie przyznac nawet ryzykujac wysmianie.moze facet wiedzac inaczej do nas podejdzie,bedzie delikatniejszy,no nie wiem...

Gość oczywiscie ze swietnie
na tym wyjdziemy - bo czy moze trasfić sie nam coś gorszego niż taki facecik pokroju faceeta?😴:p

Uwierz gdyby Cie przelecial i zostawil mialabyć gorszy uraz poza tym byłabyś tylko używaną szmatą

Gość 26latkaaaaa
uzywana szmata??tylko dlatego ze uprawialam seks???:O:O:O

Gość trafiłam raz na fanatyka
dziewictwa, na szczescie frajer musiał obejść sie smakiem. sam idiota uzywał ile sie da a szukał dziewicy. Myslał, ze jak dziewica to da sie zbałamucić.