Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiiaaaaczek

ktora z was nie przyznala sie facetowi ze to jej pierwszy raz?

Polecane posty

Gość nie dyskutujcie z faceetem
to stary prowokator! :O:O:O

Gość kurcze szkoda że tu nie ma
bmblondyna - pojechałby faceetowi po bandzie. :classic_cool::D

WOW! wywołałam bmblondyna! :D:D:D

Blondyn to stary pedał Nikomu nie chce się pisać do tego emeryta

Gość 26latkaaaaa
kurcze jeszce pare latek i wystapie w rozmowach w toku jako wiekowa dziewica:P kiedys byla tam taka 40... a tak na serio teraz to jestem zrezygnowana ciagle o tym mysle i zaczyna mi to lekko mowiac przeszkadzac...

kurde, mam jakieś zdolności paranormalne.:P

Jesteś albo ciotą albo kobietą więc Twoje opinie nie mają znaczenia

Gość 26latkaaaaa
co ja gadam juz jestem wiekowa:P

Gość faceet a o tam u twojego
znajomego pana Wiesława? skarżył sie ostatnio na ciebie.

a tam lepiej znajdź porządnego faceta i wyjdź szczęśliwie za mąż :D narazie:D

Gość 26latkaaaaa
teraz powinnam zajac sie liczeniem z jaka predkoscia i szybkoscia uciekaja ode mnie kolejni faceci:D

Gość porządnego w domyśle
przeciwieństwo faceecika.

Gość tak tak uciekaj
bo bmblondyn twój pogromca sie pojawił.:P:P:P

Gość frufru
porządny facet to patrzy na coś inego niż tylko na błonkę. a Facet trafi sobie na dziewicę po analu i będzie dopiero PRZEszczęśliwy :D

Gość otóż tooo
wypada tylko zyczyć fanatykom dziewictwa by trafili na "dziewicę z błonką' po wielu oralach i analach bądź po rekonstrukcji błony.:P

Gość 25-latkaaaammm
26 latka witaj w klubie :) dobra, zeby nie wyjsc, ze sie chwale, ale tez na skromna nie wyjsc. mimo, ze naleze raczej do tych ladnych (ale nie jakos zdumiewajaco pieknych), tylko ladnych dziewczyn i od czasu do czasu spotykam swoich amatorow to jeszcze nigdy nie mialam nikogo na powazne :( jestem chorobliwie niesmiala i nie wyobrazam sobie ze powiem facetowi ze w tym wieku jestem dziewica. bo uwazam ze to zaden powod do dumy. moze i byl ale 2-3 lata temu. a w tym wieku to juz nienormalne, i nie wierze w to, ze jakis 26 latek np zechce sie bawic w osmielanie dziewicy (co moze troche zajac). poza tym nie uzywam tamponow wiec zupelnie (kiedys probowalam) :P wlozyc sobie tampona i nie potrafilam bo tak cholernie bylo to niekomfortowe i zaczynalo mnie bolec. cholera. i tak mam to w pamieci ze chcialabym w koncu pojsc z kims do lozka ale najzwyczajniej w siwecie boje sie ze a) bedzie bolec (facet raczej nie ma wielkosci tampona czlonka ;) b) bedzie bolec :O c) bedzie duzo krwi i splone ze wstydu d) mimo, ze mam pelno fantazji z tej cale niesmialosci pewno bymn zgasila swiatlo i lezala jak kloda :O umre jako dziewica :O:O

być może masz zdolności, byłem biernym czytelnikiem, ale nazwać kobietę używaną szmatą, to przekroczyło już moją cierpliwość. Nawet moja ciocia zakonnica, aż taką fanatyczką nie jest, jak ten facet

Gość 25-latkaaaammm
nawet myslalm kiedys o tym, zeby pojechac sobie gdzies na wakacje i wiadomo przezyc jakis romans wakacyjny i zalatwic sprawe. gdyby bylo kriw i moje lezenie klodowe faceta i tak bym wiecej nie zobaczyla. nie chce w tym stanie do 30stki siedzec :O

Gość z osobnikiem który
mówi o innych "używana szmata" itp. może być tylko osoba, ktoraama do siebie nie ma szacunku wiec co z tego, ze nawet dziewica?

Gość 26latkaaaaa
25-latkaaaammm witaj:) ahh te fantazje tez je mam ale co z tego...:O i racja tez mysle ze doswiadczony 26lateknie bedzie chcial tracic czasu na uczenie dziewicy skoro moze miec 100razy lepszy seks z doswiadczona

Gość Nanetteeee
no ja tez jestem w tej sytuacji.tez 25 lat.ale na sama mysl ze mialabym to zrobic tak sobie,albo na jakims wyjezdzie z arabem,niedobrze mi sie robi:/

przypomnij sobie sekwencje z filmu Amerykan pie, przyjdzie twój czas, nie martw się zawczasu

Gość Nanetteeee
kurde,nie wiem jak wy,ale ja tam nie chce miec faceta który bedzie chcial ode mnie tylko seksu.naiwna moze jestem,ale juz wole byc sama i zostac ta dziewicą do smierci

Gość 26latkaaaaa
z tym wyjazdem to ja tez jak myslalam wiem ze to glupie ale zwyczajnie mnie to juz denerwuje ten stan...ale ja nie potrafie tak zobcym facetem :O moze faktycznie cos ze mna zle?:(

Gość Nanetteeee
jesli tak,to zle jest z nami wszystkimi

Gość 26latkaaaaa
ja juz nie czuje sie jak dinozaut tylko jak stado dinozaurow:P boze wszyscy znajomi maja kogos nie mowie ze wieksza czesc rodziny dzieic mezow a ja kurwa tkwie w swojej cnocie:O:O:O super ...mi juz zwyczajnie odbija...

Gość Nanetteeee
ale pozytyw jest taki,ze sa osoby ktore w wieku 25-26 tego nie robiły.3 na tym wątku.wiec kurcze to nie jest tak ze wszyscy maja to za sobą juz w wieku 15.zreszta niewazne.ja tam i tak chce poczekac,trudno,moze nigdy sie nie doczekam,ale przynajmniej nie bede nienawidzic siebie ze oddalam swoje ciało jakiemus obcemu facetowi ktorego wiecej nie zobacze

a powiedziawszy tak szczerze, pierwsza moja żona była dziewicą i co z tego, druga wdową po dłuższej abstynencji, i przyznam się z trzema palcami na sercu/po cygańsku/, że różnicy nie zauważyłem między nimi, dwoma