Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maćkoo

Są ty kolesie których żony straciły cnoty z innymi bo moja niestety też nie była

Polecane posty

mężczyźni są z marsa kobiety z wenus. jeszcze kilka lat i psychika męska zamieni się w kobiecą i odwrotnie. Coraz więcej sytuacji pokazuje, że facet jest coraz słabszy psychicznie

Gość mam to samo co Ty
Kocham swoją Dziewczynę ale to mi przeszkadza że się puszczała z innym tylko po to zeby ją przeleciał. już nie raz były o to kłutnie :(((((((

puszczała??? czyli Kochasz Puszczalską, bo skoro piszesz, że się puszczała :|

Panowie dajcie temu spokój. Chcecie mieć wszystko nowe i świeże? Kupujcie samochody prosto z salonu, adorujcie dziewczyny z podstawówki i załóżcie im pas cnoty, ale żeby samemu być fer nie uprawiajcie seksu z żadną inną i trzymajcie prawictwo do ślubu.

Gość mam to samo co Ty
tak kocham ją po tym że się z innym pierdoliła, była z nim w ciąży ale poroniła :( , zostawiła mnie dwa razy dla byłego ale jakoś sie zeszliśmy, kłamała, spotykała się z byłym. coś jeszcze??

Gość mam to samo co Ty
po 20 lat, ja wim czego w życiu chce. ona mówiła że też wie ale nie wiedziała a teraz nie wiem. zmieniła się na lepsze ale czy tak pozostanie to nie wiem. chciałbym zeby pozostało tak jak jest teraz. chcemy miec dziecko, wziąsć slub i być ze sobą na zawsze.

Nie uważam żeby uprawianie seksu przed ślubem przyczyniło się do tego, że ktoś spłonie w piekle. A jeśli dziewczyna zatai przed Tobą, że nie może mieć dzieci lub jest chora. Potem "pan młody" się tłumaczy, że nie wiedział, ona zataiła i chce szybkiego rozwodu. Seks jest formą okazania miłości, chyba że ktoś robi to z czysto fizycznej potrzeby, bądź chęci zarobku.

Jeśli ktoś jest prawiczkiem to jest to jego wybór. Jeśli chce znaleźć dziewicę to mu tego życzę. Życzę mu też, aby kobieta, z którą przeżyje pierwszy raz doceniła to, że trzymał dla niej prawictwo ale szczerze wątpię, że w dzisiejszych czasach tego doczeka.

Gość mam to samo co Ty
dziewicy to ty szukaj w podstawówce bo dalej nie znajdziesz

Gość lawia20
O matko kochana.... Smiech na sali... Powiem Ci tak, nie zen sie, bo skoro juz ja znienawidziles to NIE KOCHASZ JEJ!!!!!!!! Kurde mac. Ja stracilam dziewictwo w wieku 19 lat. Dalej jestem z tym chlopakiem, ale jesli by mnie rzucil to nie rozpaczalabym, ze zabral mi dziewictwo, tylko ze go kocham!!! Zatem dziewctwo nie jest sprawa pierwszorzedna!!! Liczy sie uczucie!

Doceni, o ile nie zbłaźnisz się i nie stracisz całej nocy na "celowanie" bo możesz mi wierzyć, że różnie z tym bywa, a kobiety swoje wiedzą.

Gość aniulka 1234
Wszystkie prawiczki po dwudziestce udają, że się szanują i trzymają cnotę dla swojej dziewicy. A prawda jest taka, że oni nie mieli po prostu okazji, zeby zaruchać, albo w ostatniej chwili speniali. Dowód? Ciągłe posiedzenia na forum erotycznym.

Facet ma tą przewagę, że nie ma błony więc równie dobrze 10ciu dziewczynom możesz mówić, że to Twój pierwszy raz. Ja ze swojego pierwszego razu nie jestem dumny. NIe zrobiłem tego z dziewczyną, z którą teraz jestem ale za "prawdziwy pierwszy raz" uznaje właśnie ten seks, który uprawiałem z Nią. U faceta to kwestia psychiki, nie zmian w ciele.

Gość aniulka 1234
U kobiety to też jest kwestia psychiki. A kwestia dziewictwa w sensie blony to w mniemaniu facetow.

Nie jestem specjalistą od kobiecej psychiki. Ja nie starałem się polować na dziewice. Interesuje mnie ilu facetów moja dziewczyna miała przede mną, ale będąc z nimi nie znała mnie. Liczy się to co jest teraz, liczy się jakie wnioski wyciągamy ze swojego postępowania.

Gość aniulka 1234
No i właśnie o to chodzi. Spotyka się dwoje ludzi, zaczynają ze sobą być, chcą ułożyć sobie wspólne życie i niestety nie da się wykreślić pewnych spraw z przeszłości, chociaż czasem bardzo by się chciało. Po co to całe gdybanie? Przecież najważniejsze jest to co jest i będzie, a nie to co było i minęło.

Gość aniulka 1234
Może jakbys nie był prawiczkiem to byłoby ci łatwiej. No, ale przeszłość się nie liczy.

Gość upupupuppppppppupppppppupppppp

błona-to niewinność to, że ma błonę nie znaczy, że nie robiła 30 gościom laski...

Gość upupupupppppppppuppppppppppupp