Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zawiedziona

dziwny smak??

Polecane posty

Gość smutna zawiedziona

Mam wielki problem i moze komus wydac sie smieszny dla mnie to nie jest zabawne. Mianowicie moj facet ostatio powiedzial mi ze nie lubi lizac mojej myszki jak jest mokra bo ma cierpki smak jak "bateria" dziwne kuzwa bo jestem zdrowa do lekarza chodze regularnie czysta tez jestem zawsze a on mi takie rezcy mowi?? przykro mi sie zrobilo jak cholera bo wie jak bardzo to lubie a tu:( 😠 ja jakos nie mowie ze jego sperma ma dziwny smak jak ja polykam ale on chyba nic nie rozumie!! Pytanie moje czy to jest moj problem czy rzeczywiscie to ma taki smak dziwny??? nie wiem jak mam to rozumiec???????????????/ PISZCIE PROSZE!!!

Gość smutna zawiedziona
halllllooooo!!! czy ktos moze mi powiedziec jak to jest z tym?????/

Gość wszystko zależy od diety
Tak samo u panów jak i pań smak zależy od tego co jadasz i czy palisz, pijesz. Jeśli wsuwasz czipsy i inne badziewie, jesz tłusto i niezdrowo to się nie dziw.

Gość smutna zawiedziona
nie pije nie pale i tlusto nie jem czasem skusze sie na slodycze ale tak to raczej normalnie sie odzywiam czyli bez przesady wiec to we mnie tkwi ten problem??????

Gość wszystko zależy od diety
A co u Ciebie jest normalne? Zdrowa żywność mało wspólnego z kuchnią polską (smażone schaboszczaki i sosy). Jadasz dużo warzyw i owoców, pełnoziarniste pieczywko? Przyznaj się tak szczerze ;)

Gość kalinkaczerwona
podobno przed okresem sluz ma metaliczny posmak

nie pozostaje Ci nic innego jak odwrocic sytuacje.. powiedziec facetowi ze jego sperma to tez nie czekolada ale chetnie ja wprowadza do Twojego organizmu..

Gość dewrewr
Czy metaliczny to nie wiem ale napewno tak na jakies 3 dni przed okresem kobieta smakuje .... poprostu zle :(, normalnie uwielbiam ten smak i im wiecej soczkow tym lepiej :)ale wlasnie przed okresem ochyda :( no coz moja i tak woli moje dlonie ... wiec smakuje ja tylko gdy ja tego chce :)

Gość szparek
Powiedz mu, żeby spróbował Cię lizać z miętówką w gębie.

Gość dupskooo
Wy macicie problemy zalosne kurwiszonstwo..:o

dziwny smak jak określił podobny do lizania bterii spowodowany jest kwasem mlekowym który wydziela każda zdrowa cipka żeby chronić jej wnętrze przed bakteriami a on nie ma doświadczenia i tak mówi Mysli że twoja cipka dla niego zmieni smak na bananowy