Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriaaaaaaaaaaaaaaaaa

i co teraz????????????

Polecane posty

Nie wiem co teraz... Ogolnie to jestem strasznie zazdrosna.Wczoraj jak zwykle zrobilam mu niepotrzebna awanture przez smsy o cos tam...i sie rozstalismy ON stwierdzil ze mnie kocha aleprzez to co robie nie wytrzymuje tego i jest mu ze mna zle i pomimo tego ze wiele razy mnie prosil zebym sie zmienila ja nadal sobie wymyslalam i robilam czasami niepotrzebne klotnie!! Teraz piszemy smsy ze wlasnie on tego nie wytrzymywal...i takie tam... Tylko ze ja nie chce sie rozstawac...ale nie chce tez PROSIC o zwiazek Nie wyobrazam sobie zycia z kims innym nie wiem co mu pisac pOmozcie cos doradzic bo psychika mi zaraz siadzie Napisalm mu ze i tak przyjade do niego i sie przytule ale nie odpisuje:(

Gość lecz sie dziecko

Gość zmień się

Gość you.......k
masz niezły rozpierdol w głowie:o nie dziwie sie ze nie odpisuje jak robisz jazdy o byle co babo:o

"Napisalm mu ze i tak przyjade do niego i sie przytule ale nie odpisuje" porażka wielka.. ile ty masz lat? 14? Jeśli tak to napewno nie jesteś gotowa na "związek":)

Gość i co mamy z Tym zrobić
zakładam że autorka ma lat 19 i jest blondynką !

nie jestem ani blondynka ani nie mam 19stu lat:) o prostu mam problem z charakterem i zniszczylam cos pieknego...teraz nie wiem po prostu co mam robic

Gość rrrrrrrk
no wlasne ZNISZCZYLAS to w wiekszosci twoja wina wiec daj facetowi w koncu spokoj:o