Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puchatkowe hugsy

pieluszki dla noworodka jakie

Polecane posty

Gość puchatkowe hugsy

czytałam ze te z kubusiem puchatkiem hugsy czy jakos tak ,sa najlepsze..czy tak i dlaczego?

ja uzywałam pampers new brn jedynki one są od 2-5 kg bodasjże i caly czas pampersy :) u nas sie sprawdzają :)

Gość ja tez pampersa new born
do 3m-cy a potem to już jakie sie nadarzyły 🖐️

każdy ma inny typ - u jednej przeciekają takie, u drugiej innejedne uczulają dziecko sąsiadki, a moje niejedne chłon g mnie świetnie - wg mojej sis - beznadziejnienie wypróbujesz na swoim - nie dowiesz się i niczyja opinia niczego nie zmienija np nienawidzę pieluszek dada z biedronki, ą twarde, przeciekają, w ogóle wg mnie nie chłoną a mam koleżanki, które kupują porównując ich jakość do pampków!

tylko nie Huggies super flex ! mój miał nóżki po bokach odrapane bo te paski niebieskie są ostre i szerokie

a widziszja wlasnie przeszlam z pampkow na huggies super flex.. stosowalam juz dada, tesco, pampers polskie, pampers niemieckie, happy - i uwazam, ze huggies super flex sa rewelacyjne, u nas sie supeer sprawdzajawiec.. nie ma co radzic ani odradzac ;]

Gość DERKIA
jak wyżej:-) miałam tak samo i tylko super flex

Gość krowa na rolkach
jakie dla noworodka do 3 miesięcy i jakie od 3 miesięcy?

Gość ewww
my tylko huggiesy. te wlasnie z puchatkowej serii. U nas sie sprawdzaly. Brak odparzen. W srodku jest taki zel, ktory absorbuje siki..:)super, Do tego masc, podklreslam masc!! bepanthen i sliczna pupka:)