Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baleron w kocie

Ratunku! Tylko dziewice mnie chcą! Błagam!

Polecane posty

Gość Baleron w kocie

Od 16 roku życia miałem 5 dziewczyn. Teraz mam 24 lata i stwierdzam ze smutkiem, że same dziewice na mnie lecą! Tylko one! Czy to pasztety, których nikt nie chce, lub studentki teologii, które, mimo diabelskiego wyglądu, chcą czekać do ślubu albo śmierci. Pomóżcie! Co ze mną nie tak?

Gość a ja nieeeeee
Wklej swoją fotkę to Ci powiem ;) :D

Domniemywam,że masz problem z rozdziewiczaniem stąd te lamenty zamiast zachwytów :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Baleron w kocie
Nie chodzi o problem z rozdziewiczaniem, tylko o to, że na mnie lecą jakieś ześwirowane dziewice, typu studentki teologii, które z wyglądu przypominają super laski, a we wnętrzu mają tak twarde zasady, że pożal się boże.

Gość Baleron w kocie
To jest dziwne!

Gość Grzesiek Grzeski
Moze jednak nie jestes zbyt wygledny (Czytaj brzydki) i leca na ciebie laski ktore sa jak je nazwales "pasztetami". Nie wybrzydzaj i nie stwarzaj sztucznych problemow. Dziewica to jakas choroba? Moja dziewczyna byla dziewica i co.. Ludzie to maja problemy

Gość Olcia tylko ja
Odpowiedz sobie na jedno wazne pytanie. Czego szukasz w zwiazku? I wtedy zacznij tego szukac. Hehe.. Skoro uwazasz ze tylko dziewice cie chca to przy kazdym pierwszym spotkaniu pytaj:Czesc czy jestes dziewica?? Grzesiek ma racje ludzie maja problemu.

Gość nie kumam facetów
Ilez to topików tu było w stylu: "Chcę rzucić dziewczyne bo okazało sie że nie byłem jej pierwszym" albo "Oszukała mnie, bo twierdziła że jest dziewica a potem wyznała że jednak nie" albo: "Boli mnie ze jak się poznaliśmy to ja byłem prawiczkie a ona była po przejasciach" Zastanówcie się czego właściwie chcecie w życiu.