Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghy667676

CZY ZDARZA SIE CZASEM KOMUŚZ WAS NIE UMYĆ ZĘBÓW??ALE SZCZERZE KOCHANI..

Polecane posty

Gość hghy667676

Gość Mi sie zdarza wieczorem
z czystego lenistwa, ale tylko wtedy jak maz jest w delegacji :) , natomiast nigdy rano. Z ranca zawsze myje zabki.

Gość jkgkgh
zdarza mi sie czasem nie umyć po posiłku w ciagu dnia ale mam płyn w torebce i nici dentystyczne ale to sporadycznie bardzo bardzo zawsze staram sie myć po posiłku

Gość e-jka
kiedys mi sie zdarzalo :P teraz nigdy nie pojde spac bez umycia zebow,moge tylka nie umyc(czasem) ale zeby zawsze! :D

Gość hghy667676
chlopak mojej siotry myje zęby tylko rano a wieczorem nigdy..twierdzi ze nie ma po co wieczorem..zalosne..

Gość ja w ogole myje maksymalnie
dwa razy dziennie ;) Rano i wieczorem. I rano czesto mi sie zdarza zapomniec ;) natomiast wieczorem nigdy. Nie zasne jak nie umyje ;)

Gość czekać tylko aż sie zacznie
wyzywanie od brudasów.:classic_cool:

tez bym nie mogla spac :D Ale w dzien nie spie :P A przed spaniem wieczorem wlasnie myje :D

Gość wieczorem zawsze
po całym dniu jedzenia nie wyobrażam iśc spać z nieumytymi zębami natomiast rano czasem zdarza mi sie nie umyć jak się spiesze.

Gość hej hejjee
KANT DUPY I ZDROWE MASZ PEWNIE BARDZO SKORO TAK CZESTO MYJESZ NO NIE??? ja ci powiem ze mam rodzine na wsi i tam mój kuzyn wcale zebow nie myje i sie tym chwali jeszcze..mowi ze nawet szczoteczki nie ma w domu/a jakbys zobaczyla jego zeby to bys spadla.. ma usmiech jak z holiwoodu ..totalnie piekne i biale jak z reklam zeby i zdrowe ..nie wiem jak to robi ..nigdy nie byl nawet u dentysty..szok

Gość mi sie zdarza z raz na 2 tyg
nie umyc zębów wieczorem jak zasnę przed tv. ale rano i w dzień myje kilka razy

Gość mi sie zdarza z raz na 2 tyg
no nie wiem czy lepiej latac cały dzień z resztkami żarcia w japie :P

Gość jkgkgh
wybacz ale nie dam wiary w twojego kuzyna brata czy kogo tam jeszcze wymyślisz, zdrowe zęby to czyste zeby, nie żeby być 10 razy dziennie mozna je myc nawet i 2 razy jeśli ma się dwa posiłki poprostu nalezy wymieść osad i szczatkie jedzenia żeby zeby były zdrowe

Gość jkgkgh
mi sie wydaje ze i tak i tak jest zle ale w nocy jedzenie w zamknietej buzi rozklada sie bardzo niefajnie w czasie dla to wiadomo cos tam sie wypije cos sie doje wiec cos sie wypłucze wytrze, no pozostawione na noc jakies resztki kurczaka czy czegos tam miedzy zebami popieszczone sliną rano nie sa juz kurczakiem

Gość MAM BRATA LENIAAA
JA RÓWNIEŻ MAM BRATA I WIEM ZE NIE MYJE ZEBÓW A MA TAK SLICZNE I ZDROWE ZE ANI JEDNEGO ZEBA DZIURAWEGO! COŚ W TYM JEST !

mi sie zadne odpadki w japie nie zatrzymuja po jedzeniu :P Nie wiem, moze jak ktos ma szpary miedzy zebawi to musi umyc... Ja nie odczuwam dyskomfortu podczas dnia jak rano zebow nie umyje :P Natomiast nie zasne jak nie umyje wieczorem. Chocbym nie wiem jaka dentka byla... doczolgam sie, a zeby umyje :classic_cool:

Gość nie no nie myć zębów
na noc to samobójstwo dla nich.

Gość hej hejjee
Kant dupy a co mnie to obchodzi ze nie wierzysz? ja swoje wiem i wali mnie to ze ty nie wierzysz.. jakbym dala jego zdjęcie i zebów to bys umarla z zazdrosci chyba.. chcialabys miec taki usmiech jak on. jemu nawet nie osiada sie osad po jedzeniu na zebach ..niektórzy maja taka strukture zębów własnie.. ja go widze co drugi dzien wiec wiem lepiej kancie dupy niz ty.

Gość taki jeden taki jeden
kant dupy-->możesz mieć i ładne ale skad wiesz że masz zdrowe zeby skoro do dentysty nie chadzasz w lusterku nic nie zobaczysz a w przestrzeniach miedzyzebowych nie kazdy nawet stomatolog dostrzeże ubytek musi miec naprawde dobry sprzęt dla porównania bylem u 5 stomatologów z powodu bólu zeba żaden nie widział ubytku wreszcie trafilem do tego który dostrzegł minimalny ubytek w przestrzeni miedzyzebowej nawet pokazal mi go na kamerce bo takowa mi wprowadził do paszczy wiec gadajcie sobie ale racje maja ci co mowia ze zeby trzeba myc bo prochnica rozwija sie bardzo szybko ja lubiles sobie nie myc zebow i klasc sie spac czasem bez mycia bywalo tak i prosze

Gość hej hejjee
fujarki też nie miał mytej od przedszkolaka a piszczałabys na widok jego pitolka jakbym dała zdjęcie cudo smakuje wybornie, slicznie wyglada

ja nie wiem czy wy ludzi ejstescie tacy zacofani czy co?? wlasnie o to chodzi ze jak ma sie szpary to jest mniejsza szansa na ubytki, zreszta to wasze zeby nie moje to wy bedziecie miec pozniej jakies kanałowe i td i bedzie wrzask i lament na forum nawet nie wiecie jak niewiele trzeba do utraty zeba ktos tam pisal ze brat ma zdrowe zeby nie myjac im, gratuluje! to jakiś fenomen a jeszcze wiekszym fenomenem jestes ty skoro gołymokiem stwierdzasz ze nie ma ubytków no tak bo dla was ubyte to chyba czarna dziura nic dziwnego ze takie tu tematy donosnie zebów

możecie wyjaznić mi fenomen zębow na których nie osadza sie osad?? bo ja nie rozumiem jak mozna pisac takie głupoty na forum tracac energie, a może to koń skoro zaglądałaś mu w zęby??!?! biale zęby nie zonaczaja zdrowych zebów!

możecie wyjaznić mi fenomen zębow na których nie osadza sie osad?? bo ja nie rozumiem jak mozna pisac takie głupoty na forum tracac energie, a może to koń skoro zaglądałaś mu w zęby??!?! biale zęby nie zonaczaja zdrowych zebów!

Gość hgfug
no czasem na wieczor,z rana zawsze i przed kazdym wyjsciem z domu, a wieczorem to albo z lenistwa, alebo wogole nie spie, albo gdy jestem pochlonieta praca to apominam i zmeczona odrazu usypiam

Gość łójdkowo
ja myje po kazdym posiłku , jak bym nie umyla przed snem to nie moglabym zasnac. nie rozumiem ludzi którzy nie myja wcale , potem maja protezy w wieku 25 lat:O

Gość O JA PIERDZIUUUU
TO ŻE WY NIE WIDZICIE W LUSTRZE DZIURY! NIE ZNACZY, ŻE NIE MACIE UBYTKÓW LUDZIE!!!!! UBYTK OWSTAJA MIEDZY ZEBAMI I GOŁYM OKIEM ICH NIE WIDAĆ A TE WŁAŚNIE SĄ DESTRUKCYJNE DLA ZĘBÓW!! NA KAŻDYCH ZĘBACH OSADZA SIĘ OSAD KTÓRY SIĘ ROZKŁADA I POWODUJE PRÓCHNICE, PRÓCHNICA ROZWIJA SIĘ BARDZO SZYBKO! DOBRZE KTOŚ WYŻEJ NAPISAŁ, ŻE NIE KAŻDY DENTYSTA ZOBACZY UBYTEK BA! CZASEM POTRAFI NAWET ZALECZYĆ ŻLE I O TYM NIE WIEMY AŻ DO NASTĘPNEJ WIZYTY! ALE TO JUZ INNA BAJKA, MYJCIE ZĘBY BO MACIE JE TYLKO JEDNE NIKT ICH WAM NIE WYMIENI NA ZDROWE POMYŚLECIE ILE MACIE JESZCZE LAT PRZED SOBĄ CHCECIE ZACHOWAĆ ZĘBY DO STAROŚCI? MYSLICIE ŻE DLACZEGO DZIADKI NOSZĄ SZTUCZNE SZCZĘKI? BO TAKA JEST KOLEJ LOSU???????? GÓWNO PRAWDA!!! NIE BYŁO PAST NIE MYŁO SIĘ PO POSIŁKACH I PROSZE!! ZNAM OSOBE KTÓRA MYŁA ZEBY SAMA WODĄ PO KAZDYM POSIŁKU KOBIETA Z WYKSZTACENIA JEST STOMATOLOGIEM MA SWOJE ZEBY!!!!!!!!! MAJĄC 82 LATA!!!!

Gość O JA PIERDZIUUUU
W MYCIU ZEBÓW NIE CHODZI O TO ŻEBY PRZEJECHAC PO NICH PASTĄ TYLKO, ŻEBY WYSZOROWAĆ POPROSTU UMYĆ NAJPROŚCIEJ UJMUJĄC NIKT TU NIE MÓWI O SZOROWANIU TWARDĄ SZCZOTECZKA I MLECZKIEM DO WANNY MOWIE TO NA SZELKI WYPADEK GDYBY ODEZWALI SIĘ ZNAWCY I RZUCILI HASŁO, ŻE SZOROWANIE NISZCZY SZKLIWO, WSZYSTKO W NADMIARZE SZKODZI ALE BEZ PRZESADY! NIE SZOROWANIE SZKODZI CHYBA BARDZIEJ NIŻ MYCIE SZCZOTKĄ RYŻOWĄ

Gość O JA PIERDZIUUUU
KANT DUPY--> NO BO NAPISAŁAŚ ŻE MYJESZ PO POSIŁKACH WIEC NIC DZIWNEGO ZE MASZ ZDROWE ZĘBY CHOĆ TO CO PISZESZ JEST JAKIES CHAOTYCZNE BO NAPISALA ZE NIE CHODZISZ DO DENTYSTY WIEC JUZ NIE WIEM CZY TY ZMYŚLASZ CZY CO...

Gość do o ja pierdziuuu
wszystko OK tylko po co krzyczysz??? miej troche kultury i wyłacz capsa!

Gość Chop ze Piździszewa
a ja se ino nie myje bo prawdziwemu chopu ze fsi to nie wypada :)