Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghy667676

CZY ZDARZA SIE CZASEM KOMUŚZ WAS NIE UMYĆ ZĘBÓW??ALE SZCZERZE KOCHANI..

Polecane posty

Gość trzeba być niechlujem
żeby nie myć się rano lub przed snem. Ja się myję zawsze rano i wieczorem tzn biorę prysznic . Nie mówiąc już o myciu zębów (trzeba je myć 3 razy dziennie)

Gość otototototototto
Moj facet jak umyje 2 razy w miesiącu to jest cud :o

Gość no i zaczyna sie
atak "czyścioszków" z nerwicą natręctw.:D

Gość O JA PIERDZIUUUU
BUJAJ SIĘ! BEDE PISAC JAK MI SIĘ PODOBA! NO I ZACZYNA SIĘ-->NERWICA NATRĘCTW? TY WIESZ W OGÓLE CO TO JEST? DBANIE O SWOJE ZDROWIE PORÓWNUJESZ DO NATRECTWA? WSPÓŁCZUJE CI...NAZYWAJ TO SOBIE JAK CHCESZ TO I TAK TY NA STAROŚĆ BEDZIESZ SZCZERBATY

Gość O JA PIERDZIUUUU
CO Z TEGO ZE DBAM O SIEBIE SKORO WSZYSTKICH ODSTRASZAM SWOIM CHAMSTWEM I BRAKIEM OGLADY, POMOZCIE MI!!!!! :O

Gość to sobie pisz
ale i tak mało kto czyta teksty capsem bo tego czytac sie nie da wiec daremne twoje wypociny! :D:D:D:D

Gość O JA PIERDZIUUUU
CHYBA SKOCZE!!!! NO POPROSTU POTNE SIĘ! :D

Gość O JA PIERDZIUUUU
WSZYSTKIE PEDAŁU UWIELBIAJA PODSZYWAC SIĘ POD MÓJ NICK SKORO NIE MYJĄ JAPY I SMIERDZI IM Z NIEJ TO CHOCIAŻ PRZEZ CHWILE POBEDA MNĄ! CÓŻ TAKIE ZYCIE.... MASZ PROBLEM Z CZYTANIEM DRUKOWANYCH LITER????CHYBA OCZY CI BRUDEM ZAROSŁY!!

Gość Chop ze Piździszewa
''Moj facet jak umyje 2 razy w miesiącu to jest cud'' pożondny z niego chop :) ale ze mnie jeszcze bardziej,bo ja wogłle nie myje kłuf.bo ze mnie pożondny chop,a nie jakaś baba. i smierdziec mósze pszyzwojicie,rzeby jeno było wjadomo,rze ja we polu ze krowami pracóje.

Gość otototototototto
porządny? :o Ja myję zęby po każdym posiłku, 5-6 razy dziennie a ten nawet jak mu powiem żeby poszedł umyć bo mu z ryja jebie to mówi że później bo jeszcze będzie jadł a jak umyje to mu nie będzie smakowało :o Już nawet go nie pocałuje jak nie umyje zębów bo kto to widział nie myć zębów :o