Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia_89_ ldz

ile przytylyscie w pierwszym trymestrze????

Polecane posty

do szlag mnie trafia... ale z Ciebie głupia baba. Jak już się mądrujesz to przynajmniej poczytaj trochę na ten temat, bo pieprzysz moja droga... gruba, tłusta zapasiona mama nie = zdrowe dziecko. Zdrowa mama = zdrowe dziecko. A kobieta pytała bo się martwiła, na przyszłość jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to oszczędź innym swoich niskich komentarzy.

Gość ja myłam od kiedy
w pierwszym trymestrze schudłam jakies 3 kg bo ciągle miałam mdłosci

Gość netka692
jestem w 11tyg.- brzucha nie mam za to tylek i biodra o matko!!o 4 kg wiecej! czekam na brzuszek zeby juz sie nie tlumaczyc z "obzarstwa" ;)

Gość Ciężarna w 9 miesiącu
od połowy drugiego trymestru zaczęłam tyć teraz 37tc i 12kna+, dziecko jest duże rozwiązanie ma nastąpić po 38tc. Później okaże sie ile poszło we mnie ;)

Gość gość
w I trymestrze nic nie przytyłam. Jadłam normalnie, słodyczy również nie omijałam. Teraz jestem na poczatku drugiego. Brzuszek mi widać juz, czuje sie gubsza, pojawia sie celluit :( Pocieszajace jest to, że niektóre z was po ciazy waza mniej niz przed....

Hej ;) Ja jestem aktualnie w 10 tygodniu ciąży (9 tygodni i 3 dni). W 6 tygodniu ciąży (5 tygodni 1 dzień) byłam na pierwszej wizycie u ginekologa i ważyłam 53,5 kg, teraz ważę 54,5 kg :) a więc w dwa miesiące przytyłam 1 kg. Niczego sobie nie żałuję, jem na co mam ochotę