Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika_86

mamusie rocznik 86...sa tu takie?

Polecane posty

wlasnie dolaczylam do kafeterii i wiedze tu sporo grupek wiekowych ale chcialam swoj rocznik 86 wiec zapraszam przyszle i obecne mamuski na pogaduchy..mam prawie 6 msc coreczke i jak narazie jestem szczesliwa mamuska...zapraszam i was

czesc jestem rocznik 86 27 tydz ciazy:-)

witam ;) ja równiez jestem z tego rocznika, córka ma 21 miesiecy..........;)

Gość anielica ty jestes 86
myślałam, ze starsza jesteś.

no i jak sobie radzicie? ja powoli wpadam w panike...:-p

a pisałam z toba na innym topiku i takie odnioslam wrażenie. Ja tez 86 i mam 2 latke i półroczniaka.

nie mam, na pomarańczowo pisałam. Moja mała też ma bunt 2latka. Tragedia.Wszystko na nie. Dlatego jak chce zeby poszła spać mówiedo niej "tylko nie kładz sie do łóżka" i ona wtedy z przekory odrazu biegnie do łóżka i zasypia.

Kurcze u nas to nie dziala... kazde moje nie wywoluje u syna krzyk, zlosc... ostatnio na dworze zaczal klasc sie na ziemi.. zawsze fajnie zasypial, a teraz.. no porazka :( No nic, trzeba to jakos przetrzymac i byc cierpliwym :) Ja wybieram sie jutro do przedszkola, zapytac kiedy sa zapisy :) Odpoczne od tego diabelka :)

ja moja zapisałam do niepublicznego na 2010/2011 do państwowego nie ma szans bo ja nie pracuje. Niepubliczne już nie mają miejc na ten rok. Jakoś przetrwamy :)

Nie no to ja chce, zeby teraz od wrzesnia juz poszedl, ma juz rocznikowo te 3 latka, ale mysle, ze nie powinni sie doczepic, ze bedzie brakowalu mu te 2 m-ce. A jakie ceny sa w tych niepublicznych??

aa to mja jeszcze 2 nie ma. w niepublicznym 250 zł w publicznym 175 wiec jeden diabeł w sumie.

No w sumie duzej roznicy nie ma. Ja chcialam do prywatnego przedszkola zapisac, mozna w kazdej chwili... ale to koszt 900zl.. jak to uslyszalam, malo z krzesla nie spadlam... No ale poczekam jeszcze te kilka miesiecy, przynajmniej milo razem spedzimy cale wakacje :) a potem marsz do przedszkola. Podejrzewam, ze dla mnie oddanie tam dziecka na kilka godzin bedzie strasznym przezyciem :) Serio, bede wyla kazdego ranka :)

no u nas w prywatnych tez taki koszt a to nie jest prywatne tylko niepubliczne czymkolwiek to sie różni. dla mnie się różni cena i to najwazniejse. ja tam płakac nie bede bo mała lgnie do dzieci i wiem ze jej to dobrze zrobi, a ja chce wrócic do pracy za 2 lata.

Moj tez uwielbia dzieci, tym bardziej, ze nie ma zbyt duzego kontaktu ze swoimi rowiesnikami... jakos obok mnie mieszkaja sami starsi ludzie. Mimo wszystko... przyzwyczailam sie do niego, wszedzie go zabieram... a tu nagle taka rozlaka :) Zmykam wziasc kapiel... dzis sie zaczyna you can dance :) Milego wieczorku 🌼

wzajemnie. ja tego programu nie ubie ale za to własnie zaczyna się na wspólnej :P Pozdrawiam

witam widze ze jest nas kilka,bardzo sie ciesze , teraz dopiero moglam poczytac...fajnie

Gość dzieńdobry kafeterioo
jak tam mamusie?

czesc:) Ja też jestem mamusią już prawie 9 miesięcznej Wiktorki:) Fajnie ze jest taki topik z naszym rocznikiem bo chyba jeszcze nie było:) My tez wychodzimy na spacer popoludniu bo jest piekna pogoda:) Pozdrawiam moje rowieśniczki🌼

czesc kochane... no pogoda dzis dopisala wiec tez spacerowalysmy,moja mala teraz spi wiec moglam tu wpasc na chwilke a wy co tam?

no moja mala spi juz prawie 2 godz i z nudow siedze przy kompie..my sie kapiemy tak kolo 19 ;)

Moj spi tak srednio kolo 14, jakbym pozniej go polozyla, to nocke mam z glowy... a tak, o 19 kolacja i spanko :) A mamusia ma caly wieczor dla siebie :) Dzis akurat wypozyczylam swietna ksiazke, takze nudzic sie nie bede :D nika_86 a o ktorej Twoja coreczka zasypia??

moja mala spi 3 razy dziennie rano budzi sie tak kolo 8 teraz potem kolo 10 idzie spac spi pol godziny do godziny potem wychodzimy na spacer przewaznie kolo13 i zasypia zawsze na polku bo uwielbia spac na powietrzu i spi tak z godzine czasem wiecej potem kolo16 albo przed 17 zazwyczaj spi kolo godziny teraz jakos juz prawie 2 a wieczorkiem po kapieli klade ja tak przed 20 i spi do rana czasem raz w nocy sie obudzi zje butelke i spi dalej;)

tyle ze moja ma dopiero pol roku a twoj maluch juz wiekszy to tez inne spanie