Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika_86

mamusie rocznik 86...sa tu takie?

Polecane posty

dzieki nawet nie wiesz jak mnie to cieszy ze az tyle spi w pierwszym miec\siacy praktycznie tylko spala tyle co zjadla na pol spiaca i do kapieli i przewiniecia taki moj maly slodki spioch po tatuskowi:) no to rzeczywiscie mialas maraton wstawania..wspolczuje ale to juz za toba;)

to i ja się dołączam do mego rocznika:)jestem mamą 14-sto miesięcznej córci:) pozdrawiam wszystkie mamy rówieśniczki:)

Cale szczescie, bo przestalam wygladac jak zombie :) Zawsze sie zastanawialam od czego to zalezy, ze jedne dzieci sa grzeczne, przesypiaja cale noce, a inne to wcielenia diabelkow.. moj mi tak dal w kosc, wlasciwie dalej daje, ze wiecej dzieci juz miec nie chce :)

moja mała to śpi jak jej na humor. czasem przesypia cała noc bez problemu a innym razem jak już się przebudzi to nie ma zmiłuj, koniecznie domaga się, żeby ją wziąć do siebie do łóżka:)

padam na pysk...praca do 6 potem kolacje w sumie tez \'biznesowa\' po czesci eeeeeee a na 10 spowrotem jutro nieeeeeee...w nocy sikam minimum 4 razy no ile mozna...pocieszcie mnie ze tez tak mialyscie...

jak tam się dziś macie mamy? ja zaraz kładę małą spać i biorę się za obiad. pogoda za oknem okropna, a mała z katarem więc trzeba siedzieć w domu:)

hej ja też jestem w 86, mam piętnastomiesięcznego synka i jakiegoś chopla na punkcie dzieci. Chyba w tym miesiącu odrodził się we mnie jakiś instynkt i ciagle myśle jakby to było mieć kolejną dzidzię. wiem , że byłoby to dość absurdalne w tym momencie życiowym ( zaoczne studia, nie mam pracy) Zamierzam wpierw ustabilizować swoje życie a później dopiero powiększyć rodzinkę...Nie wiem skąd ta niemalże \"paranoja\"

bo takie maleństwa są strasznie słodkie. a takie 15-sto miesięczne dziecko nabiera już powoli samodzielności w niektórych zachowaniach i chętnie robi dużo rzeczy samo a najchętniej rozrabiają:) bynajmniej moja mała tak ma:)

Gość jhvdjsdvcgjdvc
ja tez jestem 86 i jestem bez dziscka jak narazie uffff ale wam zycze powodzenia :)