Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robinsonkaa

wyspać się na zapas

Polecane posty

Gość robinsonkaa

witajcie poradźcie mi : w piątek ide na nocke do pracy a w sobote mam od rana szkołe do której musze dojechać 100 km wiec wychodziłoby na to ze zaraz po pracy prosto w auto i do szkoły myślałam zeby w piątek wziąść jakis proszek nasenny i wyspać sie na zapas czy to nie głupi pomysł?? znacie jakies dobre leki nasenne bez recepty?

Gość rgregtr
organizm nie magazynuje w ten sposób energii, nie da się wyspać na zapas

tak samo,jak sie najesc nie da na zapas,tak samo wyspac... a nie mozesz jechac autobusem albo pociagiem,to wtedy choc troche sie zdrzemniesz...a jak nie,to jedziesz od razu... ja kiedys imprezowalam do 6 rano,a na 7 do pracy...dalam rade

Gość robinsonkaa
cięzko mi będzie na dworzec sie dostac tak to jest w małych miejscowościach a autem troche sie obawiam ze będe za mało skoncentrowana i jakies glupstwo zrobie;/ dzieki za odpowiedzi może wypije z dwie kawy (rzadko je pije) i dam rade

Gość robinsonkaa
chłopak daleko jade z kumpelą ale ona się boi jeździć po większych miastach (łódź) masakra szkoda że nie da się zmagazynować energii na "potem"

Gość robinsonkaa
zna ktoś jakieś sposoby żeby sie ożywić po zarwanej nocy??

Gość robinsonkaa
siemka dzis tez mialam szkole wczoraj po powrocie zaraz poszłam spac i spałam do 6ej rano czyli do nastepnej podubki by dzis dotrzec na czas do szkoły jestem z siebie dumna ;)