Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zagubiona

strach przed ślubem??

Polecane posty

Gość lekko zagubiona

we wrześniu przyszłego roku wychodzę za mąż... no i im bliżej tego wydarzenia tym bardziej ja się boję... Różne myśli toczą sie w mojej głowie, począwszy od tego gdzie będziemy mieszkać a skończywszy na takich tematach czy będziemy udanym małżeństwem. Przeraża mnie lekko myśl, że mam spędzić życie z jednym człowiekiem. On i tylko on. A skąd można wiedzieć co przyniesie życie i czy nie okaże się że popełniliśmy wielki błąd.... Czy Wy tez miałyście/mieliście podobne dziwne myśli?? Mnie naszły jakiś czas temu i sama nie wiem co o tym myśleć...???????????????????????????????????????????????????

Gość lekko zagubiona
sorki, nie przyszłego a tego roku :p

Gość afdfgglkkj
Wyszłam za mąż w zeszłym roku. Czy miałam dylematy, chyba w tak sporym okresie jak Ty czyli ponad rok to miałam, ale z każdym miesiącem się one zmniejszały, choć wiele kobiet ma chyba odwrotnie. Każdy ma dylematy i nie wiadomo, co będzie, ale zawsze trzeba zakladać, ze będzie ok :)

Gość afdfgglkkj
Czyli za pół roku :). Długo jesteście razem?

Gość lekko zagubiona
jesteśmy ze sobą ponad 7 lat, czyli całkiem sporo:) ja wcześniej nie miałam takich dylematów, a teraz nie wiem nawet skąd to sie wzięło.. i tak sie zastanawiam czy mi to przejdzie czy się pogorszy. Czy to noramlne że człowiek przed takim ważnym wydarzeniem w życiu ma wątpliwości... Może powinnam skakać ze szczęcia a nie tu takie myśli mnie nachodzą..ech

Gość afdfgglkkj
No to sporo, a daj spokój skaczą ze szczęścia na pokaz, to naiwne panienki, po prostu odpowiedzialnie do tego podchodzisz. A mogę się dowiedzieć ile masz lat?

Gość lekko zagubiona
24 lata:) Może w sumie masz rację... znam w sumie jedną dziewczynę co mi powiedziała że jak stała przed ołtarzem to nie miała pewności czy dobrze robi......to dopiero ciekawe myśli podczas przysięgi... a teraz są szczęśliwym małżeństwem... może to jednak normalne:)

Gość lekko zagubiona
najbardziej w tym wszystkim przeraża mnie chyba fakt, że ma się spędzić życie z tą jedną osobą... do teraz to nie było takie ważne bo jakby było cos nie tak to można się w miarę bezproblemowo rozejśc, a tak to człowiek sie jednak do czegoś zobowiązuje... a przyszłości przewidziec nie można...ech, muszę chyba pogodzić z faktem, że przysżłości nie przewidzę :) a szkoda....:P

Gość afdfgglkkj
Młoda żeś ;). Szczerze też nie byłam pewne stojąc przed ołtarzem. No ale wszystko jak na razie, jest bardzo ok :).

Gość lekko zagubiona
hehehehe czyli nie jest ze mną tak źle :D

Gość przyszła/niedoszła panna młoda
podnoszę temat bo mam ten sam dylemat:(

ja wychodzę za mąż w czerwcu przyszłego roku .Przerażona była kilka miesięcy temu kiedy moja przyszła teściowa SAMA pojechała oglądać domy weselne i co najlepsze zarezerwowała nam wstępnie sale.Obecnie byłabym juz po ślubie.Wtedy to dopiero miałam stracha .wszystkie myśli czy nie za szybko zdecydowalismy sie na ślub itp...:)

czyli znaczy sięże to normalne czy wręcz przeciwnie?

to się uspokoiłam dziękuje :)

Gość MalinowaKrólowa
Mam ten sam problem, podbijam temat. Razem 4,5 roku, mieszkamy razem 4,5 roku. Ślub wrzesień 2012.

Gość kaes
Ja też się boje (mam 25 lat, 6 lat razem,ślub w sierpniu).. Wymyślam sobie milion różnych głupot,przez które się kłócimy i jeszcze nigdy przez te 6 lat nie było tak chłodno jak teraz:( sobie myśle,że on też może mieć takie rozterki to już w ogóle odechciewa mi się wszystkiego:(

Nie ma to jak rozchwiane emocjonalnie babole chcą się na coś zdecydować - jak to sie mówi "miszyn inposibol" :D