Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jghjfgjfgjhgf

nigdy więcej nie pomogę żadnej dziewczynie!

Polecane posty

Gość jghjfgjfgjhgf

wczoraj wieczorem pomogłem nieść bagaż nieznajomej dziewczynie na peronie PKP. ale w pewnym momencie najprawdopodobniej się wystraszyła, że jej chcę te skarby ukraść albo że planuje jakąś napaść na tle seksualnym (w tym wypadku to chyba powinna trochę urealnić samoocenę), bo nagle nerwowo wykrzyknęła, że ktoś już po nią wychodzi, a ja jakoś nikogo nie widziałem. w każdym razie źle się czuje jak traktuje się mnie jako potencjalnego złodzieja lub gwałciciela. nigdy więcej. będę traktował was jak powietrze i będę ostentacyjnie przechodził wyluzowany i obojętny obok kobiet zmagających się z ciężkimi bagażami.

Gość lhdfklydh
nie dziw sie nie znala cie

Nie wszystkie sa takie, ja zawsze ladnie dziekuje za pomoc. A jak sama kiedys sie do tego zabralam to zrzucilam sobie na glowe i zemdlalam :D Powinno sie pomagac innym.

Gość jghjfgjfgjhgf
to nie jest kwestia tego czy ona dziekowala czy nie, bo akurat dziekowala. kwestia jest tego typu, że ona mi nie ufała, tylko dlatego że mnie nie "znała". jaki mam interes w tym żeby pomagać nieznanym osobom jak w nagrodę traktują mnie one jak potencjalnego przestępce? nigdy więcej!

To pomagajac innym oczekujesz czegos w zamian czy nie? Bo jak nie to powinno byc Ci to obojetne, Ty zrobiles co w Twojej mocy zeby jej pomoc, a ze akurat zle Cie zrozumiala to trudno, nastepnym razem bedzie lepiej. A nie od razu obrazasz sie na caly swiat.

Gość ddfsdds
loj ale masz powod do zmartwien:) nie dziw sie jej ze nie ufala- teraz sie tyle rzeczy slyszy nawet o bliskm otoczeniu a co dopiero mowic o nieznajomym. swietnie ze ty wiesz ze nie miales zlych zamiarow, ale ona nie mogla byc tego pewna. lepiej tak niz jakby ufala kazdemu spotkanemu

Gość vbgnhjmry
a czego oczekujesz w dzisiejszym swiecie? takie czasy, dobrze ze ejst ostrozna moze jej to kiedys zycie albo dupsko uratuje

a moze masz twarz jak bandyta \"będę traktował was jak powietrze i będę ostentacyjnie przechodził wyluzowany i obojętny obok kobiet zmagających się z ciężkimi bagażami.\" zebys sie nie zdziwił jak znowu ulegniesz :D

Gość jghjfgjfgjhgf
może i mam twarz jak psychol, ale czy nie ma budzących zaufanie przestępców? jestem programistą i kontakt ze światem zewnętrznym mam ograniczony, a tym bardziej kontakt z jakimikolwiek kobietami. wiec sytuacja ta tak boli, bo gest który wykonałem kosztował mnie o wiele więcej niż normalnego faceta.