Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielszczanin28

Krótka piłka dziewczyny po ilu randkach chcecie rozszerzyć nogi?

Polecane posty

Gość bielszczanin28

Gość ja tam daje dupy
od razu

Gość Karinnnnka
hmmm:) dość bezpośrednie pytanie;) nie powiem:) a po ilu randkach Wy faceci chcecie rozpinać rozporek;P???

Gość Karinnnnka
to odpowiedz na moje pytanie czy pytanie autora;)

Gość fghfghfg
po trzech. włącznie

Gość lustator29
a co to ma do pozadnosci

Gość widzimisiemisie
Moj karzdy zwiazek zaczol sie od stosunku!!!!!!!!I'm bardzo rozwiazla

Gość utrapienie
o boszszsz... ja z moim eks zrobiłam to po miesiącu znajomości tak mnie podniecał, że nie mogłam się powstrzymać, zresztą oboje tego chcieliśmy... :) nie wiem po co to odkladać, skoro się ma na to ogromną ochotę?

Gość utrapienie
dodam tylko, że to był mój pierwszy seks po dwuletniej przerwie

Zależy od faceta, okoliczności, nastroju itp. Z niektórymi się spotykając w ogóle nie ma się ochoty, a innymi chciałoby się od razu :P

Gość co za matoł
Prawiczek, jestes kretynem. Kazdy robi co chce, a ty swoje osady zostaw dla siebie, a nie dzielisz nimi z wszystkimi. I to ze ktos poszedl do lozka na 1 czy 70 randce nie swiadczy o porzadnosci.

Gość Rozpalony buchaj
Ja pamiętam,że jakoś tak odruchowo na pierwszej randce pieściłem sobie krocze i Ona to zauważyła,jednak nic nie powiedziała chyba z grzeczności.Przy drugim spotkaniu powiedziałem jej wprost,że mi się podoba i chcę ją posiąść,ale się niezgodziła.Zrobiła to dopiero za czwartym razem a ja byłem tak wyposzczony,że dałem jej chyba z 25 ml nasienia na twarz i piersi

Gość waniliowa rozkosz
po tygodniu, ale działał na mnie jak nik dotąd:)

Gość po 2 latach
po 2 latach w wieku ponad 20 lat , bo dopiero wtedy była w pełni rozwinięta miłość, ale wcześniej były delikatne pieszczoty bez seksu oraz psychiczna niedojrzałość do rozpoczęcia tego, potrzeba było czasu do rozwinięcia się na erotyzm i miłość

Gość po 2 latach
dodam że te 2 lata były pełne zakochania się i fascynacji, ale zakochanie się to jeszcze nie miłość, na rozwinięcie się miłości i zaufania potrzeba czasu, dla mnie było potrzeba ponad 2 lata od momentu zakochania się. Nie jestem szybkim Billem ani Speedy Gonzalesem, no i dla mnie seks jest dopełnieniem i darem do miłości a nie jest podstawą samą w sobie. Ale może jestem z innej galaktyki, bo nawet tak sformułowane pytanie jak w temacie, jest dla mnie odpychające i niesmaczne.

Gość nie-dziewica
a potem ktoś będzie miał prawiczka, który jest pojebany:) matko ta dziewczyna sie powiesi...:o takich jak ty powinni kastrować od razu. A co w tym złego, że dorosła dziewczyna jeśli miała na to ochotę poszła do łóżka po tygodniu? widać tak ją chłopka kręcił:) ty nie będziesz miał zapewne tego problemu, bo nie będziesz nigdy nikogo tak kręcił:) bo charakter odstrasza bardziej niż wygląd...

Gość nie-dziewica
chłopak*

Gość nie-dziewica
"moglem miec nawet nocowanie z laskami na pierwszych spotkaniach i juz jakies krecilem, ale nie byly to dla mnie wymarzone ksiezniczki" AKURAT MOGłEś:) hahahaha, w teorii jesteś mistrzem:) niby co sobotę imprezujesz, a co sobota na kafe siedzisz:) tak jak codziennie zresztą:)

Gość nie-dziewica
i nie jesteś normalny... i nie chodzi o to, że chcesz dziewicę tylko o wszystko inne...sposób w jaki się z tym obnosisz, wypowiadasz i CAłOKSZTAłT...jesteś wielką porażką

Gość Sratatatatatatatatata
uuuu :D na drugim spotkaniu bylo namietne lizanko :D na czwartym oboje nie wytrzymalismy....:)

Mi nie chciała dać po 4 miesiacach, to ją zostawiłem :)

Gość nie-dziewica
hahahaha, a w każdą sobotę na kafe siedzisz:) hahahahahahahahahaha, przecież sie wypowiadasz:) hahahahahaha, a tam się godzina pokazuję:)

Zostawilem, ale ją kochałem :P tylko musialem gdzies wetkać :O eee, nie dziewica, nie wnikaj.

Gość bleeeeeeeeeeeee
a po ilu chcecie?

Ja chciałbym aby dawała na końcu pierwszej randki :)

Gość upupupuppupppppppuppppuppppppp

Zależy od zasad jakie mamy :P Ja oczywiście nie szukam żony, żyje chwilą i chce wykorzystać na maxa spotkanie z każdą dziewczyna, która mi się podoba. Tak jak Ty interesuje mnie przeszłość kobiety, z którą mam brnąć przez całe życie. Niestety :O ja moją przeszłość będę trzymał tylko dla siebie :)

Gość statystycznie ok miesiąc
Prawiczku wybacz,ale temat jest na konkretny temat, więc nie zanudzaj swoim podejściem do cnoty:P