Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielszczanin28

Krótka piłka dziewczyny po ilu randkach chcecie rozszerzyć nogi?

Polecane posty

Eeee jaruś kurwa :P nie przesadzaj, każdy może mieć zasady i według nich w życiu się kierować.

Możesz sobie myśleć co chcesz, ale po co te myśli przelewać na forum :P :D:D:D:D:D:D:D wow jaka agresja!

:O jest to dopuszczalne jeśli do swoich przekonań nie chce namawiać innych i obraża innych co uważają nie po jego myśli :P

Gość statystycznie ok miesiąc
Panowie spokojnie.. Mnie też wkurza, kiedy w temacie podane jest konkretne pytanie, a ktoś popada w męczące dygresje. Niech sobie prawiczek będzie prawiczkiem,ale na innym forum:) ps nie chciałabym na swojej erotycznej drodze spotkać już prawiczka:)upss dygresja..

Pytanie jest źle sformułowane. Prawdopodobnie każda by chciała po czy nawet przed pierwszą ale strach przed zostaniem sklasyfikowaną jako łatwa jest silniejszy. :classic_cool:

Gość klara z kotem i cygarem
hmmm, czy nie przeszkadzam? ja z pierwszym chłopakiem po 2 tygodniach i po roku został moim mężem- i upszedzam pytanie nie było zadnej wpadki, ani musu czy innych takich tam ,co wy panowie nie lubicie. jestesmy razem prawie 7 lat! :P

Gość bez odbioru
oooo kropka nikt jeszcze do łona nie przytulił :P po ilu randkach??? no cóż, szczerze mówiąc, to z obecnym było jakoś tak, ze randek nie mieliśmy w ogóle :D w sumie z pierwszym mężem też o randkach nie było mowy...hmmm ja proszę o definicję randki.

Gość complicateeed
OJEJ, TO JAK JAK TO BYŁLO??

prawiczek i kropka 1987 - Słuchaj przecież Ty nikomu nie musisz się z niczego tłumaczyć. Każdy ma swoje zasady, wartości którymi się kieruje w życiu. Dla niektórych to norma dla niektórych nie i np. pójście do łóżka na 2 randce to dla niektórych norma dla mnie to do niedopomyślenia. Ale to moje zdanie i mam pełne prawo je wyrazić - jest wolność słowa i po to m.in jest te forum, czyż nie? Jeśli komuś nie pasuję moje zdanie - mam wyjebane, nie musi! Olać ich ciepłym moczem. Każdy ma swoje życie i może je przeżyć jak tylko On tego chce! Fajnie że znasz swoje wartości to bardzo ważne w tych czasach i nie zmieniaj się pod wpływem otoczenia i nacisku innych. :) P.S a teraz możecie mnie wyzywać - bo tak będzie, osoby które nie zgadzają się z czyimś zdaniem wolą dać parę wyzwisk.

prawiczek póki co idziesz w przeciwnym kierunku...

"szybka jestes ale moja przyszla zona to bedzie najwieksza cnotka pod sloncem, najcnotliwsza " A jakbys to inaczej nazwal ? :D:classic_cool:

prawiczek, to ty nie jestes jeszcze męski? ani zadbany? a ja chyba trochę niewłaściwie na własny temat się wyraziłam, bo mój mąż to nie pierwszy moj chłopak był tak ogólnie, ale pierwszy i jak do tej pory jedyny mężczyzna , z którym się kochałam. Wczesniej miałam jeszcze kilku chłopców, ale jakos nie potrafiłam z nimi hmm, nie czułam tego co do mojego męża..i nie zastanawiałam się nad tym czy wypada czy nie, na 4 bodajże randce, bo oboje bardzo tego chcieliśmy:)

Gość po 0 randkach

Gość upppppppupppppppppuppppppppppp

Gość upupupppppppppuppppppppppppppp

Gość wy chyba nie kumacie
Tu nie chodzi o to, ze to my nie tolerujemy pogladow prawiczka. To on nie toleruje pogladow wiekszosci, piszac glupkowate komentarze 'szybka jestes' a do innej 'porzadna jestes'. ZACHOWAJ TO DLA SIEBIE!!! Jestes jak te geje ze swoimi paradami, wiekszosc ludzi toleruje homoseksualizm, ale nie toleruje tego calego cyrku z pokazywaniem 'jaki to ja jestem odmienny'. Jestes zupelnie taki sam.

przeważnie 4,5 randka,czasem msc różnie bywało ale marzy mi sie seks na 1 randce:classic_cool:namiętność żądza tak jak w filmach

prawiczek - przestań bredzić idioto :P to ona nie boi sie syfa złapać i wpadki (podobno wpadki sie nie boi ale nie wierze w to do końca...)

prawiczek - jestes tak nudny ze nie idzie wytrzymac twoich bredni :o czy twoich tekstow nie wkleja przypadkiem bot? :D

prawik - co na ciebie trafiam to jestes na topi o seksie i farmazonisz do upadlego o tym ze trza sie dobrze prowadzic itd itp. krucjate tu prowadzisz nawróceniową? :P PS informatykiem jestem z wyksztalcenia, ale porozmawiac lubie na rozne tematy :P takze zyciowo, czego Tobie jak widac brakuje :D :P