Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yryska

pytajcie ja juz jestem po zazdroszcze wam ze wy przed

Polecane posty

Ja wlasnie jestem przed :) rozpoczynam planowanie :) masz jakies wskazowki czego unikac albo co zapewnic??

wszystko musisz przemyslec i nie zalatwiac na ostatnia chwile moj slub i wesele bylo w stylu barokowym wiec wszystko starałam sie robic pod ten styl :) bawiły mnie najmniejsze szczegoly ktore pewnie dla innych nie mialy zadnego znaczenia

Moje wesele nie bedzie w zadnym specjalnym stylu. Po prostu normalny slub i wesele. Chociaz ja bym z checia troche powydziwiala :) za to maz nie bardzo bo marudzi o kosztach :/ A jaka wodke polecasz? Jakies zabawy szczegolnie udane?

ja miałam polska wodke mielismy dostep do niej po cenach hurtowych i płacilismy za flaszke jakies 11 zl wiesz moj maz tez krecił nosem ale wytłumaczylam mu ze ma to byc wyjatkowy dzien i jakos go tym przekonałam a z jakiego miasta jestes i kiedy planujecie ? masz juz suknie?

No wlasnie moje tego jakos nie moze pojac ze chcialabym zeby bylo inaczej niz na kazdym weselu. Chcialabym jakies ciekawsze atrakcje itp. Marzylam o weselu w jakims starym dworku ale ceny takie ze nawet nie bylo gadania :( Slub planujemy na 27 czerwca tego roku. Jestesmy z pomorza. Sukni nie mam jeszcze bo na stale mieszkamy za granica i dopiero za 2 tygodnie bede w Pl po suknie.

Gość KORAAAAAAAAA
hej Svarowska! Ja mam tak samo, mieszkam zagrznica i na kupno sukni bede miec 4 dni robocze w okolicach Swiat w kwietniu, trzymam kciuki zeby nam sie udalo hehe!!! A kiedy masz slub?? Ja 5 lipca... a co do pytan to mam narazie same pytania, czy zdaze?? I czy wydawac kase na makijarzystke czy sama sie pomalowac?? Znam sie na makijazu, tylko nie wiem jeszcze jakie sa najlepsze kosmetyki, bo na codzien urzywam zwyklych. Moze cos polecicie?? AA no i nie wiem, czy robic wesele na 50 osob (polowa gosci z drugiego konca Polski, trzeba im kazac sie wlec i placic im za nocleg) czy moze podzielic impreze i zrobic 2 obiady weselne?? Rodzice byliby tu i tu. A tak to koscielny u mnie plus obiad z muzyka, oraz pozniej obiad dla rodzinki ze Szczecian?????? Dodam, ze druga opcja wyjdzie ok 13tys a pierwsza ok 23tys?? Co radzicie?? Wiem, ze to moja decyzja i wiem ze to ten jedyny dzien, ale z drugiej strony jest kryzys...a my musimy kupic za niedlugo mieszkanie....itd itd narzeczony sie smieje ze to 6m kw mieszkania haha

Witam KORAAAAA. Slub mam 27 czerwca. Na kupno sukni bede miala 2 tygodnie:) i na zalatwianie wszystkiego. Juz sie boje :) Na szcescie mamy juz zalatwione te \"grubsze\" sprawy tzn sale, orkiestre, fotografa i kamerzyste. Najwiecej bedzie jednak tej calej reszty. Co do makijarzu to ja sie sama bede malowac. Jakos nie mam zaufania do makijarzu robionego przez kogos. Wole sama:) A co do tych Twoich obiadow weselnych to nie mam pojecia co Ci poradzic. Chyba wolalabym zrobic jedno wesele niz zrezygnowac z niego na rzecz 2 obiadow weselnych. O ile dobrze zrozumialam :) Fakt ze drozej duzo wychodzi ale jednak obiad a prawdziwe wesele to duza roznica.

Gość KORAAAAA
no w sumie masz racje.. makijaz tez chce zrobic sama, zalozylam nawet topik o kosmetykach. Znam sie na malowaniu, akle nie wiem jakie warstwy i czegi mam nakladac, np jakas baza silikonowa (???) Napisz jakie kupujesz kosmetyki?? Jak masz grube rzeczy to reszta sie chyba nie przejmuj.

Hej Svarowska, A podpisywalas jakas umowe z kamerzysta? Skad jestes z Pomorza?

Ja tam na wesele niczego nowego co do makijazu nie bede wymyslac. Umaluje sie tak jak zwykle:) czyli jakis podklad, oczka podkresle i blyszczyk. Kosmetyki te co na codzien raczej bo jestem z nich zadowolona. Jedyne co nowe to myslalam o sztucznych rzesach :) Moemi dokladnie jestem z Koszalina. Tak umowa z kamerzysta podpisana.

a czy polecilabys jakas dbra kosmetyczke w Koszalinie? Nie jestem stad, ale w poniedzialek wybieram sie tam na pare dni do brata i chce sie udac do jakiejs dobrej. Moj slub tez 27.06... pozdrawiam

Monemi ja jak do tej pory chodzilam do kosmetyczki na Lelewela chyba. Nie pamietam dokladnie ulicy :/ to jest na polnocy kolo Politechniki, za Emka. Jak narazie zawsze bylam zadowolona. Moge Ci podac nr to Ci wytlumacza dokladnie gdzie to jest 943452286.

Moemi slub masz tego samego dnia co ja :) w ktorym kosciele go bierzesz? Tez w Koszalinie?

Hej Swarovska, Dzieki wielkie, niestety nie w Koszalinie, jade tam tylko do brata na tydzien troszke odpoczac od Londynu...:-) masz juz sukienke?

Gość sarovska
Nie mam jeszcze sukienki. Rowniez mieszkam za granica i niedlugo jade do Pl i bede miala 2 tygodnie na kupno sukienki :) a nawet nie wiem jaka dokladnie chce :) a slub w Polsce bedziesz miala czy w Londynie? Ja w Polsce.

Gość Buahaha Buahaha
Eeeee tam od Londynu odpocząć!!!! raczej od knajpy i jeżdżenia na szmacie.... Do tego nawet Koszlin się nada.

Gość noooooo tępy...
...jak szmata na kiju...