Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *nigdy w zyciu*

ZODIAKALNA WAGA

Polecane posty

Gość tez tak
ja tez przezywam niepowodzenia. czesto jest to zupelnie niepotrzebne. ale juz tak mam. a nie chce.

spotkalam sie ze swoja kolezanka. ona zaczela wypytywac mnie o nasza wspolna znajoma a ja odpowiadalam na jej pytania dotyczace spraw osobistych. potem uswiadomilam sobie ze o pewnych rzeczach nie powinnam byla mowic ale bylo za pozno. jak ktos pociagnie mnie za jezyk to ja wyklepie wszystko. jestem zla na siebie. teraz musze uprzedzic ta znajoma ze tak postapilam aby nie byla zaskoczona. pewnie sie obrazi ale ja mam dryg dyplomatyczny i na pewno jakos to wytlumacze. czasami dziwie sie ze mam duzo znajomych ktorzy mnie lubia. zawsze przynosze na spotkania jakies lakocie rozdaje rozne drobiazgi z ktorych oni sie ciesza. lubie dzielic sie ale tez potrafie cieszyc sie z czegos co dostaje od nich.

Gość tez---
tez lubie dzielic sie tym co mam.

Gość waga-rowicz
jestem pamietliwa ale szybko zapominamto co jest dla mnie niewygodne.

Gość też jestem wagą
moje cechy: uparta, szczera aż za bardzo, czasem wredna ale mimo wszystko wrażliwa.strasznie przeżywam rozstania i ciężko mi wybaczyć jak ktoś mnie zrani. jestem z lwem oj i jest czasem ciężko, bo obydwoje jesteśmy strasznie uparci.

Gość też jestem wagą
a i jeszcze dziwna jestem trochę.

Gość ktostam56456456
Witam Szanowne dziewczynki jestem facetem waga i musze sie zgodzic ze jak waga sie zakocha to ciezko sie odkochac. Zalety Wiernosc i uczciwosc oraz takt do piekna.Nikt nie ma takiego daru. ale cholerna wada niezdecydowanie i te cierpienia wertera. Masakra. unikac znaku panny ,kompletne nie porozumienie pozdr

Gość galanonim
tez tesknie za BYLYM lwem. potwierdzam wszystko co powyzsze. wagi to okropne romantyczki i piekne /wewnetrznie i zewnetrznie/ cierpietnice.

Gość libraaaaaaaaaaaaa
a ja jestem bardzo wrazliwa, łatwo mnie zranic i pamietam to bardzo długo jestem tez bezczelna, szczera do bolu i mściwa :)

Gość motto wagi
kompromis, harmonia, luksus, piekno.

Wagi sa rewelacyjne. Tylko nie znosza, ajk sie im stawia nawet najmniejszy odwaznik na szalce... Probuja za wszelka cene zrownowazyc obciazenie, a po pewnym czasie zrzucaja ciezar i nadal sie spokojnie i bezpiecznie utrzymuja okolice rownowagi doskonalej... Wagom raz trzeba zafundowac maksymalne obciazenie, a raz odciazyc niemal calkowicie. To lubicie..:)

Gość akademiczka 123....
zgadza sie. jestesmy ugodowe. do czasu.

Gość taka inna
mam zamiar isc do wrozki ale musze kupic sobie dyktafon aby niczego nie przegapic. kiedys bylam u wrozki i powiedziala mi cos o czym nikt nie wiedzial. tak sę zawstydzilam, ze po wyjsciu od niej niczego juz nie pamietalam. po co tak sie wszystkim przejmuje? i rozpamietuje.

Gość zodiakalna waga
nie wiem jak wy ale ja mam takie cos w sobie ze nie lubie "przyziemnych " problemow zycie dla wagi to raczej rozrywk, flirty, iz ero problemow

Gość zodiakalna waga
ja bylam u wrozki 2 razy raz jak mialam 18 lat wszystko sie spr i w zeszlym roku..

leniwa, uparta[gorzej niż osioł!],pamiętliwa,złośliwa,wredna,ironiczna,niezdecydowana jestem tez kochajaca,zabawna,duszą towarzystwa,lubie być w centrum uwagi,czasem można doprowadzić mnie do łez jednym słowem,szalona romantyczka z masą pomysłów, wygodnicka :D i moglbym jeszcze wymieniac i wymieniac xd

Gość Krafar
Istne księżniczki, kochające się w luksusach ;D Przyznać się że to prawda!

Miłej Wadze bardzo bliskie są przymioty towarzyskie. Zgodna, grzeczna i rozmowna, nieco próżna lecz taktowna. Muzykalna, ceni sztukę, często więcej nią naukę. Ustępliwa i układna, bystra, sprytna i zaradna. krafar - no, no, masz racje. uf....

Gość dumna_waga
Waga to najpiekniejszy znak Kocham wszystkie wagi :)))))))))))))

To też dość \"trudny \" znak ;)

Gość waga jest ok.

Gość tez tak mam...
spadaj

Gość taka inna
w koncu bylam dzisiaj u wrozki.wrozyla mi z reki i z kart. jestem zawiadziona bo myslalam ze powie mi co czeka mnie w przyszlosci. a tymczasem mowila duzo ale ogolnikowo to co juz wiem. tzn. ze mam zdolnosci artystyczne-manualne i powinnam w tym kierunku realizowac sie. nie potwierdzila ze mam kochasia oprocz meza. wrecz przeciwnie ze jestem madra silna stateczna. a ja naprawde czuje sie zagubiona slaba psychicznie i pstro mi w glowie mimio swoich ...lat. wiecej nie pojde. ale przynajmiej wiem ze bede zyla dlugo i w dostatku. ;-)

Gość ja tez byłam u wrózki
same bzdury, nic sie nie zgadzało, czyli może prawda jest dokładnie odwrotnie:)

Gość taka inna
odwrotnie? ze niby bede zyla krotko i w biedzie? to juz wole uwierzyc wrozce. ;-)

Gość waga jest ok.

Gość ---------------------
vampire waga z wagą ? JEST CUDOWNIE ja jestem wagą i mój facet to waga Pasujemy do siebie bardzo. On nie jest jednak leniwy, słaby i niezdecydowany. Podejmuje decyzje (co uwielbiam z wygody ;)) i na prawdę jest b.pracowity. Co do kobiecych cech prawie wszystko się zgadza, z tym, że wierność to u mnie nr 1.