Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł od niechcenia ..........

MAM DZIWNE OBJAWY.... KTO TAK MIAŁ ?

Polecane posty

Gość yjwew
ja mam też takie dziwne, zachodzę w głowę co to może być

A MIANOWICIE : od ponad pół roku staramy się o dziecko, biorę kwas foliowy, dobrze się odzywiam itd..... trzy tyg temu miałam okres ale zauwazyłam, że od paru dni mam niesamowity apetyt !!! Poza tym mam ciągle wzdęty co nigdy wcześniej mi się nie zdarzało. Nie robiłam testu ale czy mozliwe, że mogłam zajść w ciąże przed okresem ????

up

chociaż podczas okresu to się tam w środku wszystko złuszcza więc myślisz, że byłaby szansa żeby się coś w środku 'uchowało' :P?

A. Wiele kobiet ma takie objawy zwiastujące miesiączkę. Nic nowego. Może po prostu nie zwróciłaś wcześniej na to uwagi lub coś się zmieniło w twoim organizmie że spowodował takie objawy. B. Są przypadki że w ciąży w terminach miesiączek kobiety maja plamienia lub nawet krwawienia. Jeśli to miałaby być ciąża z poprzedniego cyklu to gin spokojnie już ją zobaczy na usg. Ja obstawiam A. Ale życzę opcji B :)

... to na pewno nie są napięcia przed miesiączką, Mam 32 lata, znam swój organizm, nawet wiem kiedy mam owulację bo czuję, wszystko chodziło do tej pory jak w zegarku. Konia z kopytami mogłabym zjeść , mam tak od kilku dni. modle sie, zeby to była ciąża !!!!!!!!!

a to była taka całkiem normalna miesiączka?? ta po ewentualnym zapłodnieniu ?? ze skrzepami, podobnie obfita do innych itp?