Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjmmmmm

Podobają wam się drobne kobietki?

Polecane posty

Gość jjjjjjmmmmm
Tylko wiesz, zalezy jak rozumiemy słowo drobne... Bo ja naprawdę jestem baardzo drobna. Mam bardzo wąskie biodra i wiem, że nie każdemu będzie się to podobać. Są osoby, które mogą uznać taką figurę za dziecinną...

Wiem o co Ci chodzi, pare lat temu sama bylam taka drobna, ale potem mialam problemy z tarczyca i przytylam 9 kg w dwa lata, teraz jest juz stabilnie. Tzn no nie jest tragicznie bo waze 54kg, wzrost 165cm. Ale kiedys bylo idealnie, bylam taka szczuplutka. W talii teraz mam 61-62 cm, a kiedys bylo 57cm.

Najlepiej jak zakceptujecie Waszą drobność :P A pozatym każda Kobieta ma swojego adoratora bo różni ludzie lubią różne Typy :] ja już jestem po ciąży mam 20 lat a moje wymiary to: Biust: 92 talia:68 biodra 93 a wzrost 164 cm i waga 54kg :] uważam że mogła bym jeszcze Troszke zjecha cz wagi ale nie przejmuje się zbytnio tym i wam Też tak radze:]

Gość jjjjjjmmmmm
Ja mam 163cm, a ważę 46 kg. Chciałabym dojść do 50 kg, mieć szersze biodra i większy biust:(

Moim zdaniem to najlepiej zostaw jak jest, ciaza i czas wszystko unormuje i i tak pewnie w koncu przytyjesz za pare lat. A jak chcesz koniecznie w miare szybkie efekty to jedz wiecej weglowodanow, cwicz miesnie brzucha zeby Ci sie oponka nie zrobila i stosuj na brzuch takie kremy blokujace odkladanie sie tluszczu. Podobno dzialaja ale sama nie probowalam jeszcze.

Gość jjjjjjmmmmm
Tylko, ze wiesz, ja juz pisalam to wczesniej... Nawet jesli bym przytyła, to biodra przeciez i tak mi się nie poszerzą. Zrobię się co najwyzej ubita, ale mała dupka zostanie:P A ja chciałabym mieć szersze biodra, ale na to już chyba nie ma wpływu...

Jak to nie poszerza, mi sie poszerzyly o 8 cm, chociaz ja akurat tego nie chcialam ;] Tylko musisz dbac o talie zeby Ci sie tam nie odkladalo, tylko wlasnie w tych rejonach ktore chcesz powiekszyc.

Jak to nie poszerza, mi sie poszerzyly o 8 cm, chociaz ja akurat tego nie chcialam ;] Tylko musisz dbac o talie zeby Ci sie tam nie odkladalo, tylko wlasnie w tych rejonach ktore chcesz powiekszyc.

Gość jjjjjjmmmmm
Ale chodzi mi o to,ze kosci juz się nie poszerzą, co najwyżej tłuszczykiem mogą obrosnąć:P

Gość jjjjjjmmmmm
up up Dlaczego mężczyźni nie chcą się wypowiadać na temat swoich upodobań?

Gość facettttttttt
bo mezczyzni maja dosc debilnych tematow ktore sa zakladane przez debilki ktora jest lepsza wysoka czy niska i jedna na druga najezdza pojebane jestescie i tyle poza tym uwazam ze osoby ktore tak sie chwala swoja drobnoscia i niskim wzrostem musza miec kompleksy bo osoba ktpra ich nie ma nie zaklada takich pustych topikow!

Gość jjjjjjmmmmm
Czy Ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem? W co drugim poscie jest napisane, ze mam kompleksy z powodu swojej drobnosci, a Ty mi piszesz, że osoba, która się chwali swoją drobnoscią musi być zakompleksiona. Nie wiem, w ktorym miejscu widziałes chwalenie się, bo ja tam widzę tylko narzekanie. Głupota ludzka nie zna granic:|

Gość fajnyfajny fajny
małe i drobne są beznadziejne...takien wiejskie....najlepsze to takie \"modelkowe\"...wysokie

Gość fajnyfajny fajny
do jjjjmmmmm: ty chyba rzeczywiscie oczekujesz tylko ochów i achów na tym forum...."podobaja wam sie kobietki z takimi malymi waskimi tyleczkami?"....no żenada...wez sie zajmij jakas robotą

Gość jjjjjjmmmmm
Nie oczekuję ochow i achow, oczekuję szczerych wypowiedzi. Każdy ma prawo do własnego zdania i dlatego pytam co ludzie sądzą. Nie wiem skąd w ogóle taki wniosek wyciągnąłeś:>

Gość Mandarynkaaaa
też jestem bardzo drobna i mam kompleksy na tym punkcie najwieksze chociaz staram sie je ukryc

Gość mixed berry
jjjmmm biodra 84 pas 64 piersi 87

Gość jjjjjjmmmmm
mixed berry - to masz calkiem spory biust, ja zaledwie 83:(

Gość Tantiemyko
Wg mnie kobieta powinna miec tu i owdzie. Powiedzmy to otwarcie: faceci lubia kobiety z biustem i tyłeczkiem, o ladnych zaookraglonych ksztaltach

Gość jjjjjjmmmmm
Tantiemyko - dziękuję za opinię:) A mogę wiedzieć czy jesteś mężczyzną czy kobietą? Pytam z ciekawosci:)

Gość hehe__
Jeden lubi male, inny szczuple, inny blond, inny łyse a jeszcze inny nazwijmy to zgodnie z unijnymi normami puszyste :P

Gość jjjjjjmmmmm
hehe;)

Gość jjjjjjmmmmm
up up

Gość jjjjjjmmmmm
up up

Gość jjjjjjmmmmm
up up

Gość turkov
a drobne , to te co maja mniej niz 160 cm wzrostu ?

Gość turkov
na pewno takie chude i drobne maja wieksze powodzenie niz ważace 90 kg kobiety .

Gość Malutka aLe fajna
Sory ze tak poznio sie wiypowiadal ale ja tez mam cos kolo metra 163 i 25 lat i boli mnie to ze wszyscy ze mnie zaruja i np podnosza a w kasie ciagle prosza mnie o dowod