Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjmmmmm

Podobają wam się drobne kobietki?

Polecane posty

Gość jjjjjjmmmmm

Jestem bardzo drobna, mam 21 lat, wyglądam młodo, na 17 góra:P Moje wymiary to 83/63/83. Mam 163cm wzrostu i ważę 46 kg:( Mam kompleks z powodu zbyt drobnej figury. Chciałabym być trochę grubsza, mieć szersze biodra i większy biust. Niestety bez względu na to ile jem moja waga się nie zmienia. Wciąż ważę tyle samo. Biodra też już raczej mi się nie poszerzą, no bo w tym wieku to raczej niemożliwe;) Mam pytanie do mężczyzn, czy podobają wam się takie drobne kobietki?? Czy wolicie jednak grubsze ode mnie panie i z szerszymi biodrami? Ja powodzenie w miarę mam, ale myślę, że po prostu nadrabiam twarzą. Czasami się dołuję, czuję się jak dziecko z tą moją figurą. Staram się ubieram kobieco, często noszę obcasy, powiedzmy że trochę elegancko. Sportowe ubrania noszę rzadko. Jak widzę mój mały, wąski tyłek w lustrze to po prostu krew mnie zalewa, dlaczego nie może być chociaż o 3 cm szerszy:( Proszę o opinie;)

Gość ejja jestem
drobniutka i wiem ze sie facetom podobam :D :)

Gość jjjjjjmmmmm
ejja jestem - a możesz powiedzieć ile masz lat, ile wzrostu, ile ważysz i podać wymiary? Chcę sprawdzic, czy jest ktoś jeszcze drobniejszy ode mnie:P Bazienka - często zdarzają mi się takie sytuacje, że muszę pokazywać dowód, jak mówię ludziom, że mam 21 lat to mi nie wierzą:P Nie lubię takich sytuacji, głupio się czuję, mam wrażenie, że przez to, że jestem taka drobna to ludzie nie traktują mnie do końca poważnie, bo myślą sobie, że to jakaś gówniara albo oceniają na zasadzie, że wygląda na taką słabiutką, to można sobie pozwolić i wejść jej na głowę:P:(

Gość jjjjjjmmmmm
up up

Gość mixed berry
heja ja tez mam ten sam problem, nie ze sie doluke tym specjalnie ale czasami mysle ze fajnie by bylo miec wiecej tu i owdzie :P mam 28 lat, rzadko kiedy ubieram sie na sportowo bo wtedy daja mi lat 18, jak sie podszykuje to wygladam na 25 nie znam swoich wymiarow ale wzrost 164 cm, rozmiar stanika 34b, waga 45 i chocbym jadla 2 razy wiecej niz teraz to moja waga zawacha sie ewentualnie kg do przodu

Gość duża heńka z kolakowa
lubie małe :classic_cool: napisz maila:P dużahenia@o2.pl

Gość duża heńka z kolakowa
a tak powaznie, to zazdroszcze wam:) ja jestem wielka i paskudna:( uwierzcie lepiej miec mniej niz za duzo:O

faktycznie drobna jestes, amo wazysz, ale to nei wyglad wazny:) ja od wieku 8lat mam jakies 150cm, zawsz bylam kraglejsza choc nie gruba i tu jest moj kompleks niby szczupla, ale jednak mala, to inaczej wyglada:)

Gość jjjjjjmmmmm
mixed berry - a jak na Twój wygląd reagują faceci? Masz powodzenie, słyszysz komplementy na temat swojej figury? Czy mówią raczej, że jesteś za chuda i, że wyglądasz dziecinnie??

Gość mixed berry
nie ma czego zazdroscic

Ja mam podobną figurę (163 cm wzrostu i 48 kg) i często spotykam się z komplementami od mężczyzn , nawet mnie na ulicy zaczepiają... choć czasem mało wierzę w siebie...ale ogólnie na powodzenie nie narzekam:))

Gość mixed berry
jjjjmmm zdania sa podzielone, z reguly slysze od facetow ze jestem zgrabna , a od kobiet ze powinnam przytyc tylko kurcze jak????? przeciez nie pogrubie sobie kosci

Gość jjjjjjmmmmm
Ale mi nie tyle o wagę chodzi, chociaż o to też, ale o te drobne wymiary. Najbardziej dobijają mnie moje wąskie biodra - 83 cm:( Jak u 13 latki, co ja mówię, w tej chwili nawet 13 latki często mają więcej:P

Gość jjjjjjmmmmm
Ja też ciągle słyszę, że powinnam przytyć. Wprowadzałam sobie diety pogrubiające, które nic nie dawały:P Ale z drugiej str tak sobie myślę, że nawet jakby mi się udało przytyć to przecież kompleks nie zniknie, bo moje biodra wciąż będą mega drobne i wąskie. Kości się już nie poszerzą:(

Gość jjjjjjmmmmm
A może jakiś mężczyzna się wypowie na ten temat? Podobają wam się takie drobne kobietki, z malymi, wąskimi tyłeczkami?::P

Gość jjjjjjmmmmm
up up

Gość jjjjjjmmmmm
Ja mam takie dni, że akceptuję siebie, czuję się pewnie. Zazwyczaj wtedy, gdy usłyszę jakiś komplement lub gdy kupię ciuch, który mnie pogrubia lub optycznie poszerza mi biodra i ja dobrze się w nim czuję:P Ale wystarczy jeden tekst, ze jestem chuda albo cos tam i cala samoocena leci w dół:( Wy tez uwazacie, ze male tylki sa takie straszne i niekobiece???

Gość mixed berry
mam to samo niby sie sobie podobam ale w ostatni weekend uslyszalam od kogos ze mam anoreksje i powinnam przytyc to mnie krew zalala, mialam ochote sie rozebrac i pokazac wszystkim ze nie mam do cholery wystajacych zeber, nawet mam troche brzuszka i ze to nie jest tak jak sobie mysla ze sie odchudzam czy co

Gość mixed berry
i nic na to nie poradze ze uwielbiam czarny kolor i w takim najczesciej chodze :D obcisle bluzki, duze dekolty,dzinsy i obcasy :D moze powinnam sie mocniej malowac zeby wygladac starzej ?

Gość jjjjjjmmmmm
Mam to samo, też zdarzyło mi się usłyszeć, że mam anoreksję. To strasznie krzywdzące:( Szkoda, ze te osoby nie widzą jak zjadam całego kebaba i popijam colą, zdziwiłyby się:P A dlaczego żaden facet nie chce się wypowiedzieć??? Chyba wiecie w jakich paniach gustujecie.....:>

Gość jjjjjjmmmmm
mixed berry - a zmierz się proszę teraz, bo jestem ciekawa jakie masz wymiary:>

Gość mixed berry
okej poszukam metrowki i sie zmierze jak znajde

Gość mixed berry
mam mierzyc w pasie czy w biodrach?

Gość mixed berry
okej w biodrach mam 64 cm

Gość jjjjjjmmmmm
Niemozliwe, ze w biodrach masz 64, musisz cos zle mierzyc, bo bardzo szczuple modelki maja tyle w pasie:P Przykladasz w tym najszerszym miejscu??

Gość mixed berry
w pasie 55

Gość mixed berry
to gdzie mam mierzyc te biodra?? nie mam w tym doswiadczenia heh

Gość mixed berry
67 w cyckach

Gość mixed berry
no przylozylam w najszerszym miejscu chyba