Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaela79

czuję damskie perfumy na kociej sierści po przyjściu z pracy i nie są moje...

Polecane posty

ale wiecie co dziewczyny-wlasnie wpadlam na pomysl:)przeciez ja tez mam tam znajomych i on nie musi wiedziec kiedy przyjade,przyjada po mnie na lotnisko:)i wtedy sie przekonam,nie bedzie nic posprzatane na moj przyjazd bo nie bedzie wiedzial,zupelnie z zaskoczenia go wezme.A jak nie wyjdzie nic to powiem mu ze niespodzianke chcialam zrobic.

Gość inoczi
mikaela79 i po co sie tak meczyc ? Nie lepiej odejsc i zaczac od nowa ?

inoczi wiem,ale chce sie jeszcze przekonac i mam nadzieje ze moj pomysl wypali i sie chlop zdziwi.

Gość inoczi
mama26 genialny pomysł ! Skoro jest taka mozliwosc to z niej skorzystaj ...ja bym tak zrobila :D

akurat ci znajomi sa teraz w polsce to sie dogadam:)jej,czemu ja wczesniej na to nie wpadlam to nie wiem,bo wiecie przyjezdzam a tam zawsze wysprzatane ,posciel uprana(niby specjalnie na moj przyjazd)a teraz jak bylam to materac odwrocilam i ciekawa jestem jak bedzie lezal jak przyjde:P bo on nic o tych moich malych podstepach nie wie.

Gość inoczi
ja Wam powiem na jakiego prymitywa ja trafiłam... facet pisze ze Kocha ze teskni ble ble ble ze jedyna ... ze zyc beze mnie nie moze... po czym kilka dni pozniej nie pisze nie dzwoni ...przepada jak kamien w wode ... po czym po kilku dniach zaczynam robic chaje i co dostaje esa ze czasu nie mial i wymyslam...znowu znika i po miesiacu zaczyna sie na nowo Kocha Teskni i zyc nie moze hahaha i tak w kolko

nie wiem czy sie mecze czy bardziej chce go sprawdzic czy na serio jest slabeuszem i nie da rady? a jak sie nie poddal i walczy? kurde nie wiem...

Gość inoczi
mama26 i dobrze kombinuj ja bym tez weszyla skoro takie dowody bym miala i podejrzenia

aaaa! z tym wczesniejszym spisaniem numerow z telefonu to tez super pomysl ja na to nie wpadlam,ale teraz jak bede to spisze:)bo on ma zawsze wiadomosci powyczyszczane jak przyjezdzam nawet ani jednego ska ode mnie nie ma.wiec chyba ma cos do wykasowania.

Gość inoczi
mikaela79 walczy ? tzn .... ?

spisz i dzwon ja dzwonilam... nawet do jego majstra z pracy sie dodzwonilam i jego zona odebrala to ja wyzwalam... hihii.. ale z baba sie dogadasz powiedzialam ze pomylilam numery a ona to jej nagadaj ile wlezie....

nie wiem robi wszytko bym o tej gosce zapomniala.. bilingi mi przynosi z telefonu ja mu na to ze inny nr moze miec... telefon na stole lezy.... nie wiem... kurde zas dałam sie ugłaskać tak???

Gość inoczi
mikaela79 zeby tylko przez tydzien, ostatnio poklocilismy sie na maxa o to ze wkolko robi TO samo ! Pisze ze Kocha i znika ! I wiece ze przez miesiac sie nie odzywal do wczoraj ! Dzwonil ślimtał pisał jak na sranie...a dzis kilka esków zero czulosci i od 17-stej cisza nic nie odp na moje smsy to dopiero frajer!!!! Od razu zaznaczam ze to nie ten sam facet od ktorego sie wyprowadzilam

walczy czyli wypiera się o to ci chodzi??nie no z ta majstrowa to bylas super ale widac toc wyrozumiala kobieta:) inoczi jak nie mogł przez tydzien zadzwonic?

Gość inoczi
mikaela79 moze faktycznie sie zmienil skoro pokazuje bilingi i tel nie ukrywa ... mama26 do boju !

nie nie nie mój nie odbierze tel przez 15 min i ma jazde od czego jest poczta głosowa????? a na takie nr jak ten twoj inoczi to.... nie da rady... moj dzwoni czy do domu dotarlam.. takie to ale dzwoni...

Gość inoczi
no ja nie wiem jak mozna sie tydzien < to minimum> nie odzywac tłumaczy sie zawsze tak samo ze głupi byl ze tata w szpitalu ze musial sie sam soba zajac ...sranie w banie hahahahah juz wczoraj jak mnie pytal czy jest szansa na to zeby wrocic powiedzialam ze musialby sie starac... i co ... tak sie stara ze dzis znowu od popoludnia cisza hahahahaha w dupie mam taja jazde ! Olac go

czasem mam wrażenie że chce oddzyskac moje zaufanie... ale ciężko... teraz tez wyczu.łam babe ... powściekałambym sie że jego siostra była ale nie płakała cała noc...

powiem wam ja mialam taka sytuacje jak teraz bylam: lezymy w łózku wiedziałam ze spi.i nagle zaczal sie przymilac i gada przez sen ze na pakingu pracujemy i tam jest przesrane wiec go zaczelam wypytywac.na co on ze tam juz dlugo razem pracujemy i ze on tam niby ze mna pracuje i jak go sie spytalam jak mam naimie to sie obudzil jakpoparzony i zaczal mnie wyzywac ze go szpieguje ze wymyslam.no i mu nie uwierzylam spalam na dole w salonie-jakos nie mialam ochoty go dotykac.

Gość inoczi
mikaela79 dlatego Ci mowie ze mam to juz w dupie głebokoooooooo... bo taka sytuacja sie utrzymuje od kilku miesiecy a znamy sie wsumie 5 lat i nie wiem nagle co mu odje.... moge sie tylko domyslic :D:D:D:D a ze jestem po przejsciach to nie pozwole sobie na takie akcje i traktowanie :)

skoro jego ojciec był w szpitalu to powinnas byc pierwsza osoba do ktorej by zadzwonil.... ajak nie dzwoni to jego strata. bo pewnie jestes cala dla niego.. tylko juz nie tak naiwna jakby chcieli.. i musza sie starac

a i jeszcze na dokladke powiedzial ze to ja mu sie snilam...no sory,ale ja w polsce z dzieckiem to kto pracuje na tym pakingu z nim??? dokładnie inoczi powinnas byc pierwsza osoba do której by zadzwonił.

Gość inoczi
mama26 o ciuuuuuuu jaki kolo ... akcje jak z serialu brazylijskiego upij go moze sam sie wygada :D

właśnie... jak ma być to będzie.... kurde ale teraz mądra jestem a kilka dni temu... no dobra nie kilka...człowiek czasem wierzy w to co chce...

tak mama 26 kup mu dwie zgrzewki piwa . facet po pijanemu wszystko wygarnie..

wiecie co bedzie z tej naszej rozmowy...ze i tak nie bedziemy wierzyc bo po takich rzeczach tródno o zaufanie.