Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaela79

czuję damskie perfumy na kociej sierści po przyjściu z pracy i nie są moje...

Polecane posty

Gość inoczi
mikaela79 twierdzisz ze mama26 ma dzwonic do sasiadek od swojego meza ? Łosz na to bym w zyciu nie wpadla hahahahaha dobre:D

inoczi nie dej sie pokoz mu..... jua tez jak sie odzywol to mu pytajniki posyłalach.... jak bozia kochom... nie dej sie walcz.... niech wie ze ciebie boli... ogladalas angelusa? u mie pod łoknami nagrywali..... nie godej mi ty chopie ciulu... i tak musi byc..

Gość inoczi
mika rozwalasz mnie na maxa :D dupno zes jest :) angelusa zech nie widziala :D a ta hustawka z Marcinem mnie wykonczyla... i on wie ze mnie to boli bo mi wczoraj to mowil i przepraszal ze głupi i co robi to samo hahahaha piwa bych sie teroz napila:D

wiecie co smieja sie teraz ale ja mam tak sasiadki pochytane ze wiem co i jak... przez takie zwykle dzien dobrzy... tego mnie oma nauczyla... sasiadki wiedza wszystko...

Gość inoczi
mama26 oj mąz w domku jest no to ładnie :d i co gada ciekawego :D

mama 26 męcz go aż ci palce od klawiatury spuchną... a jak wylaczy gg to pisz na komóra.... NIE POPUSCILABYCH...

Gość inoczi
mikaela79 moja sasiadka po miesiacu mi powiedziala ze radek mnie szpieguje i stoi autem pod blokiem gdzie teraz mieszkam. a ze sasiadka widziala jak on po Mała przyjezdza to pochytała kto to jest i sypnela go tekst " ze kilka dni pod rzad najczesciej w weekend ten Pan stoi i łazi pod blokiem bo o 1 w nocy jak z okna patrzala nie raz go widziala" myslałam ze lacie ze smiechu pogryze

Gość inoczi
mikaela79 hi hi hi wariatko :D oj piwa sie nie napije w pracy niestety jestem :) mama26 nie daj sie do boju ! :)

ale miała racje moja mi powiedziała dlaczego te firanki z kwiatkami ściagnelam i rolety mi nie pasuja... bo jak to bez firan....

Gość inoczi
mikaela79 w slaskiej gwarze jestes niezniszczalna :D:D:D lol jak Marcin jak cos uwali czasami to nie wiem o co chodzi :D

Gość inoczi
mikaela79 Boze sasiadki sa bezcenne hahaha i co firanki zawieszone :D ?

aj powiem ci że każda z nos jest my som tak wychowane... po ślonsku... czyli mój chop gruba i moja rodzina nic wincyj...

gardin ni ma jo byda je wieszać i biglowac costy? szaleju sie na jadla... ni ma bata jo jest cołkiem mądrzejszo..jo jest szyja a łon jest gowa..

Gość inoczi
mikaela79 jak ty go wychowalas co :)? moze zdradzisz ten sekret sasasa

piszemy,ale i tak nie wierze w to co pisze,hyh...ciężko nam kobietom...

Gość inoczi
mama26 a co ci tam napisal ? znowu sciemnia?

nie dalach sie przez cały czos to jo byłach wariatka. ateraz mi godo kurde cały czad było tak jak ty chcesz i nawet nie wstydzi sie że mo dziołcha z nikisza..... oma mi godała chop musi miec to cos... nie ino w portkach..... w gowie... a my som po to by nimi kierowac bo oni bez nos zgin a...

Gość inoczi
z nikisza ? Nikiszowiec tak ? Oj ja jakos kierowac szyja Marcinka nie umiem ...hi hi hi przyjde do Ciebie na lekcje:D

a poza tym tłumaczyłam mu że jestem najlepszą istoita jaką mu sie na tym swiecie zjawiła.... i beze mie zginie.. ciezko jest....ale wierzcie mi idzie i warto....

Gość inoczi
mikaela79 dobry tekst sprzedam to Marcinowi ...:D :D:D:D ale w poniedzialek :p niech czeka łajza niedobra !

Gość inoczi
mama26 bo to gwara slaska :) ale juz piszemy normalnie :) i co tam u Ciebie bo ucichlas :)

najpierw z giszowca a potym z nikiszowca.... ale.... nigdy chop nad nami władzy ni mo.... mosz to co na co sie pozwalosz... reka na mnie podniesiona koniec!!!!!!!!!!!!! jestem do rany przyłóżale wykorzystaj mmnie???? o nie radze.. inoczi znajdz w sobie prawdziwo ślonsko frau.... i ni ma rady....

jak to moja oma godala najpierw jest galaretka jest ślisko i z widelczyka pito.... potym śa owoce co są słodkie ale jak nie doglondane zgniją.... a potym jest biszkopt jak nie doglondniez nie zamieszosz i nie ubijesz dobrze to nie wyjdzie... i mozesz miec pretensje do samej siebie.....

Gość inoczi
jo bych chciala byc jego frau ( żoneczka mraaaau) ale łon mnie mo w .... no i co mom sie łasic jo cie prosza a jak godnosc i duma ...te dziołcha pisz juz normalnie bo mama26 sie gubi :)

mama 26 ściagnij swego chopa do domu abo ty zanim jedz.... a kazda co sie umilo do niego to w ryj.. i nie pytej....twoj chop?????? mosz prawo... i koniec...

Gość inoczi
mialo byc jak godnosc i duma kobiety? hmm? tekst z galaretka mnie rozłozyl na łopatki dobre :)