Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaela79

czuję damskie perfumy na kociej sierści po przyjściu z pracy i nie są moje...

Polecane posty

inoczi oni w nas szukaj swoich matek słoowa mojego chłopa... głupie ????? tak.... ale oni nas tak widza... kochasz? walcz! kurde inoczi nie iwem jak napisac.. my chcemy uwagi czułości... chcemy byc kochane nic więcej.....chcemy byc potrzebne.. tak samo jak ich mamy... jak inne kobiety... kurde ale. pisze..

Gość inoczi
mikaela79 to co mam robic jak juz pomysłow na niego nie mam... hmm ? Tłumaczyłam i krzykiem i prosba zeby tak nie robil zeby ze znika i nie wiem o co chodzi.zeby mi wprost napisal jak chce byc sam i mu zle zebym mu dupy nie trula... ja dzis wysłalam 4 smski i on popoludniu mi nie odpisal puscilam strzale jak bylam w pracy na jeggo tel i cisza...

mama 26 podejrzenia zostana na zawsze... jak raz sie nadzialas to... ale to świadczy o tym że kochamy.... na zabój... a niech sie stara..... kurde i jedz...

Gość inoczi
mama26 pieknie ze chce Was tam sciagnąc ale zanim to nastapi sprawdz go ... pomysl z wyjazdem do niego bez ustalenia tego z nim jest zabojczy ! Sasasasa zmijki jedne :D

inoczi chyba czuje ze czasu mu potrzeba zostaje sam... bez rodzicow ... napisz ze jestes .... ze czekasz... nic wiecej... zobaczysz odezwie sie...

Gość inoczi
ooooo nie ! mikaela79 !!!!! Wyłaczylam drugi tel bo ten drugi byl załozony dla Marcina bo ma z orange i mielismy taniej do siebie hehehehe ! Wylaczylam bo czekac na eski od niego nie bede ma drugi nr tel proste , a moze ma inna nie sadzicie? Ja zawsze bylam na jego skinienie jak mama jego byla w szpitalu byl tel przyjedz bylam ugotowalam posprzatalam wytuliłam go ! Jak tata poszedl do szpitala tydzien temu pierwsza zagadalam ze ma pamietac ze jestem ze moze dzwonic o kazdej porze dnia i nocy ze nie jest z tym sam ! TO co dziewczyny mam sie zesrac ? Hahahaha ja juz nie wiem ....serio oszalalam w tym wszystkim ! hmmm ale pomyslmy jest inna dupa i moze teraz to ona mu pomaga :D

Gość inoczi
skad jestescie dziewczyny ? Ja Ruda Śląska

popieram mikaele...niech chłop pomysli,ale ja bym mu nie mówiła ze czekasz,tylko jakos inaczej zeby pomyślał nad sobą,nad tym czy chce mieć rodzine,może on się boi zobowiązań-że nie da rady.Jakoś ufam,że będzie dobrze.

Gość inoczi
mikaela79 zobacz duzo juz napisalam o Marcinie nie sadzisz ze moze byc inna ? Dzis o 17 stej ostatni esek zmieniam felgi i potem na myjnie i cisza ! Telepie mnie z nerwów

no to inoczi przepraszam ale jak on po takim zachowaniu nie wie gdzie sie schowac... to nie wiem ..

inoczi nie wiem ale dziwny jest marek nawet teraz napisal z pracy co robie ? dziwne? nie wiem....

o ja pieprze to my niedaleko od siebie wszystkie mieszkamy:):):)

Gość inoczi
eh ja sie denerwowac nie mam zamiaru bo osiwieje ! :) Trudno jak chce to ma . Tu pisze ze Kocha ale nic nie robi zeby to do kupy pozbierac ! Taka prawda jeszcze pod koniec stycznia pisal ze ma wczasy zarezerwowane dla nas w Turcji na 2 tyg na czerwiec, ze chce miec dziecko ( co mnie zbilo z nog) i chce sie oswiadczyc i co ? Same puste słowa tak sie przeciez nie da:)

Gość inoczi
mikaela79 super ze pisze tzn ze mysli o tobie i mu zalezy :D ano mieszkamy blisko az w szoku jestem :)

inoczi weź go pod gwóźdź.Chce albo nie a nie takie nie wiadomo co,bo tak sie na dłuższa metę nie da.

i co oświadczył się? mój mi pierścionek kupil na urodziny i jak juz sama sie spytałam czy to pierscionek ? czy PIERSCIONEK? to powiedzial KOCHAM CIE I NIE MAM inego wyjscia jak z toba byc! bez ciebie sobie nie wyobrażam,... i co byscie zrobuily?

ja tez myslalam ze wy no ja nie wiem z warszawy albo cos... ale jak napisalas idz dziolszko spac to wiedzialam ze nasza hihii

tak na serio marek powiedzial że nauczyl sie mnie kochac dopiero po czasie.... najpierw sadzil ze mu dobrze ze mna... potem ze na serio mu dobrze zemna a pote, ze nie wyobraza sobie innej w mieszkaniu ze ni\by co?

hehe ale sie porobiło. A z tympierścionkiem to nie wiem czemu pierscionek a teraz takie zachowanie? A marek się chyba stara-tak mi się wydaje,albo próbuje wywalczyć twoje zaufanie.

Gość inoczi
hahahaha usmialam sie teraz z wami Nie oswiadczyl sie bo te wczay mialy byc w tym roku w czerwcu hahaha pic na wode jak go wezme pod gwóźdz to dupe mu skopie bo mam go dosc:D... mikaela79 ja tez od razu wiedzialam ze ty ze śląska jestes sasasasa zauwazylam po pisowni :D

ale jest grubiański i nadal choc jesteśmy sześc lat ze soba nie jestem u niego zameldowana... choc to fakt troche moja wina... jestem nie zalezna....

Gość inoczi
oj a długo jestescie w zwiazkach ? Ja z Radkiem bylam 6 lat

inoczi już w podstawowce miałam obniżone zachowanie za śląskie zachowanie.... moja wina?????

Gość inoczi
no prosze 6 lat to kupe czasu :D a kiedy slub ?

Gość inoczi
mama26 ty badz czujna kobieto bo starac sie na odległosc nie da co najwyzej zamydlic oczy takie moje zdanie musisz zrobic nie zapowiedziany nalot na chate i wtedy zobaczysz :)