Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaela79

czuję damskie perfumy na kociej sierści po przyjściu z pracy i nie są moje...

Polecane posty

Gość inoczi
mama26 jak zrobisz ten nalot od razu zdaj nam relacje na kafe :D jestem ciekawa co z tego wyjdzie

Gość inoczi
i mamuska napisz nam ile ty jestes w zwiazku malzenskim i wogole ile razem :D

własnie z nim pisze na gg,ciekawe co wymysli.Powiedział ze teraz jego kolega jedzie do polski na tydzien-ojjjj bedzie to przesrany tydzień.:(:(:(

sama nie wiem czy chce ślubu... co wam dobrego z tego przyszło??? ja zawsze twierdzialam że bede stara panna z 40 kotami hihii

mama 26 na pisz ze chcesz by byl tu i teraz i masz w dupie gdzie jego kolega jest.... po to se go wybrałaś...

Gość inoczi
mama26 czemu mialby byc przesrany tydzien ? mikaela79 nie bylam w zwiazku malzenskim , date slubu z Radkiem ustalalismy 6 razy i teraz mysle ze dobrze ze nie dalam sie do tego namowic

inoczi dzięki Bogu że nie wyszłaś za tego..... jestes mądra kobieta.... i to bardzo...

Gość inoczi
mama26 oj to mlodziutki zwiazek ? Ale o co chodzi z tym przesranym tygodniem bo nie jarze :D mikaela79 czy jo wiem czy tako madro :D jakbych byla madro to bych juz dawno Marcinka w dupsko kopnela:D

mama 26 teraz jest kryzys... niech wraca do domu albo ty do niego... małżenstwa na odległość nie istnieją...

Gość inoczi
mikaela79 o tu masz racje .... nie da sie nie ma takiej siły niestety mama26 twoj tam za chlebem pojechał?

bo on powiedział ze dobrze bo chata pusta będzie...

byłabys gupio i bez serca jakbys marcinka w dupa kopnela.... niestety tako prowda...

on wynajmuje dom z kolega na pół i ten kolega jedzie teraz do polski a on tam zostaj sam...i dla tego przesrany tydzien bedzie.:( bo ja bede tutaj myslec nie wiadomo co...

Gość inoczi
mikaela79 chata jej męża!!!! Dziołszko nie pij :D:D:D , jasne uwazasz ze mam trwac w takim "zwiazku " ? I co czekac az Romeo znowu napisze albo i nie ...

Gość inoczi
mikaela79 chodzi o twojego KOTA ! hi hi hi hi

jak romeo jest na poziomie i czujesz ze warto to czekasz . po co 100 ciulików jak jeden porządny.....

moj kot jest najważniejszy na świecie... byl zanim marek sie pojawil... tylko on wie ile łez przelalam..

Gość inoczi
mikaela79 to powiedz mi co to za poziom skoro tak sie zachowuje :D bo ja juz sie pogubilam, czekalam na niego 5 lat jak juz z Radkiem sie walilo coraz bardziej

Gość inoczi
mama26 chata pusta no fakt ja bym tez schizowala co sie bedzie tam dzialo ...oj nie zazdrosze kochanie.. dzwon co chwila do niego jak na sranie ma sie meldowac na gg ja bym nie popuscila

inoczi musisz zbadać czy tylko zgrywa twardziel co to niby zadnej sie nie da.. czy na serio jest gnojem... powiedz w prost że sobie nie życzysz ... że sobie nie pozwolisz.... że znasz swoją wartość.... jak kocha i wie to sie odezwie..mój odezwał sie po roku... ni z dupy ni z pietruchy.. i som my do dzisiej ze soba...

Gość inoczi
mikaela79 jo żech mu to juz godała setki razy i ostatnio w tym hotelu miesiac temu w Wisle i jak grochem o sciane. Bede milczec pierwsza sie nie odezwia a telefon najwczesniej zalacza w poniedzialek jak bum cyk cyk !!!!! Brrrrr mo drugi nr jak mu tak dupnie zalezy .

uwierzcie mi a zwłaszcza ty mamo26 że zadzwoniłabym do jego sąsiadki skąd bym numer wzięla ? nie wiem...po niemieckiu sie dogadam ale po angielsku????? nie wiem zameczylabym go.. moja dobrocia jak to marus mowi...

Gość inoczi
mama26 nie ma rady trzymaj reke na pulsie ! A twoj maz co teraz robi w pracy jest ?