Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaela79

czuję damskie perfumy na kociej sierści po przyjściu z pracy i nie są moje...

Polecane posty

Gość inoczi
zas zech blad zrobila łaziło mi ło to " KAJ godnosci.... łosz .... ida zapalic

no dobra postaram się..... nie kobieta jest zawsze godna i ponad to... ale czasem trzeba czasu ... a w takich zwariowanych czasach... rób to co ci serce każe... nie rozum...

Gość inoczi
Serce wylaczylam do poniedzialku jestem zodiakalnym lwem on tez ...uparci jak cholera hahahahaha i jestem zła na niego za to jak dzis mnie olał ma mnie za naiwna tak sie czuje ni chuja nie dam sie woz albo przewoz a jak nie w morde. A z byka wale dobrze :D

no cóż.pogadała i nic z tego nie wynikło.Napisał,że to wszystko to tylko zbieg okoliczności i nigdy mnie nie zdradził...wypytałam go o wszystko a on nic jak grob,że nie zdradził i to są tylko moje wymysły.I co myslicie?

po piewrsze srały muchy bydzie wiosna... a po 2 inoczi ja tez jestem lew... jak to mój chop mówi: dumna i blada....

Gość inoczi
mama26 nie no ciezko tak na odleglosc cos wyjasniac ja ci mowie musisz miec niezbite dowody na zdrade ! Kobietkooooo faceci ZAWSZE ale to ZAWSZE wmawiaja nam ze To sa nasze wymysły ....standardowy tekst

Gość inoczi
mikaela79 ani mi tego tekstu nie przypominaj dumna i blada Radosław mi tak zawsze mowil :D hahahahahahhahahaha ja jestem 19 sierpien a ty ?:)

echhh to ja juz nie wiem co myślec.Ale faktycznie przekonam się jak pjadę.A jesli to było i teraz już sienie dowiem....? to co zostaje tylko wierzyć co nie?

mama 26 my zawsze mamy schizy, styki nam sie pala albo mamy okres...normalka... czujemy i tyle

Gość inoczi
moja mama 12 sierpien a tata 31 lipiec same lwy ino Marcina do tej kolekcji brakuje on ma 17 sierpien hahahahaha cyrk , mama26 a ty co myslisz o tym co ci maz powiedzial? mikaela79 jak jest po slasku mąż ? Normalnie tak jak Chop?

dobra kobitki ja myklam do spanka oczywiscie zajrze zeby zoabaczyc co zescie tutaj naskrobały:)no i oczywiscie bede teraz meczyc go telefonami:):):)a co:p

Gość inoczi
mama26 a jak jest tak jak piszesz " ze bylo i juz sie nie dowiesz" to bedziesz czujna cały czas i pilnowala swojej poloweczki i jeszcze jedno rób cos z tym bo RODZINA ma byc razem !

wierz sobie.... my nigdy sie nie mylimy tylko nie zawsze chcemy przyznac racje.....

inoczi chce mu ufac,ale nie potrafie tak jakmysmy pisała zadra raz zrobiona zostaje i nic na to sie nie poradzi to jest jak obsesja,ale jest to obsesja kobiety ktorsa kocha i chce wierzyc ze jej marzenia sie spaełniaja a nie legna w gruzach.takiej dziewczynki ktora jak byla mala marzyla o ksieciu i ze on bedzie ja kochal.Nikt nie chce zeby marzenia sie nie spełniły i ja też,a mimo to wciaz szukam,bo marzenia przewaznie sie nie spełniaja.

Gość inoczi
mikaela79 o mądry tekst baaaardzo madry , dobra kobieto Ty mi powiedz bo jestem ciekawa co bys zrobila na moim miejscu ino nie godej ze jutro z samego rana bys mu cos napisala pierwsza !

mama26 zawsze sie wierzy w księcia na białym koniu... my jesteśmy siła.... marzenia się spełniaja . z perseptywy czasu zrozumiesz.... gdy Bóg zamyka drzwi otwiera okno...

Gość inoczi
mama26 kazda z nas chce ufac ale na ta chwile wiem ze ci ciezko bedzie bo dowody juz zebralas dziwne ...

inoczi wiesz co bych zrobila.... klnęłabych i wariowała... a jemu napisałabych... Dzień dobry... dobrze ze jest ktos komu moga to wyslac....nic więcej...

Gość inoczi
mikaela79 dajesz bo mądra kobieta jestes a ja nie mam zamiaru dzis sie zadreczac czy wlaczyc tel i napisac czy olac sprawe

Gość inoczi
mikaela79 ja Cie zamecze a co jak nie odpisze... godom ci ze 4 smsy zech posłala popołedniu i nic nie odpisol !!!!

my som gupie i mondre zarazym... ale momy sila.... i duma... i nikt nom tego nie weżmie..

uciekam laski bede jutro to napisze jak idzie sprawa dalej:)buziole:*:*

nie włączej i nie pisz.. a jutro napisz niby nic.... ot wstałaś pijesz kawa i chciałabyś żeby ci cukier podoł.... starej sie by stał sie czescia twojego życia... takiego banalnego.... oni właśnie tego chca.. prostego życia...

mama 26 pisz wiem ze moze byc ta gwara nie zrozumiala dla ciebie ale wsluchaj sie i bedziesz wiedziala ze godomy o tym samym

inoczi nie dej sie wsluchej sie w to co w tobie gro.... czego chcesz.... i co tera chcesz zrobic nawet jakby to bylo najgupsze na swiecie.... zrob to... a jakby co to czowiek lubi miec czego zalowac...

Gość inoczi
mama26 dobranoc...mikaela79 wiesz co jo tego telefonu drugiego nie wziełach do roboty :D bo bych sie nerwowała ino ze nic nie napisol a cukru mi nie podo bo nawet nie wiem czy do roboty jutro idzie czy szkola mo do studiuje a łazi do szkoly jak mu sie podobo :)

Gość inoczi
a we mnie tera gro złosc ze taki szalony łon jest .... a co jak wyjda i wylaża przed nim na naiwno i głupio ...tosz to wstyd no nie

Gość inoczi
mikaela79 spisz :D?:)