Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaela79

czuję damskie perfumy na kociej sierści po przyjściu z pracy i nie są moje...

Polecane posty

Gość inoczi
twoj chop tez ma taki temperament jak ty :)?

Gość inoczi
odpisalam ze bardzo mnie tym zaskoczyl i zawsze moze na mnie liczyc i ze go nie zostawie bo Kocham hi hi hi

ja ma gorszy bo ja sceny robie ale on to prawdziwy pan i władca a ja nigdy sluga nie bede..

Gość inoczi
i tu jestesmy w czarnej dupie!!!! bo ja nie mam u siebie komputerka w domu wiesz niedorobilam sie sama jeszcze u Radka mialam ale teraz nie....a w pracy zablokowali nam gg nie mamy wogole do niego dostepu nawet czata na portalach poblokowali ....albo tu albo na maila :(

Gość inoczi
mikaela79 ty ja tez straszne sceny odwalam hahaha przypomniala mi sie pewna akcja ... Spotykam sie z Marcinem i ten mi ze jakas laska pisze mu od rana smsy i ja juz purpurowa ze zlosci jechalismy na zakupy do Silesii i ta ciagle cos pisala a ten twierdzil ze jej nie zna ... wkurzylam sie wzielam tel i dzwonie dodam ze to bylo pierwszy raz jak Marcin zobaczyl moja prawdziwa zazdrosc...dzwoni raz nic nie odbiera...drugi...znowu nic...i nagralam jej sie na poczte..."słuchaj suko napisz jeszcze jednego smsa do mojego faceta a cie znajde i łeb upierdole i do karku nasram a jak cie pizdzisko swedzi to ja cie tak podrapie ze cie krew zaleje " i sie rozlaczylam od tamtej pory spokoj ale jak sobie przypomne mine Marcina w jakim szoku byl hahahhahahahahaha sorry za słownictwo :)

Gość inoczi
zaryzykuje napisze mu z jutro jak sie obudze po nocce eska tego co ty mi napisałas...:) tylko jest jeszcze jeden problem od poniedzialku mam na rano do roboty a dostep do tego ograniczonego netu mamy tylko na nockach rano go calkowice blokuja od 7 .00 a ja mam na 6,00 wiec zdaze napisac maila jak chcesz daj maila napisze ci czy cos tym osiagnełam

my do sklepu idziemy a on taki strasznie mily dla ekspedientki jest i juz gadane...ja powedziałam co moje to moje..

Gość inoczi
mikaela79 dokladnie co moje to nie ruszac :) tylko oni potem maja z nas ubaw wiesz :)

no wiem moj to sie z pewnych sytuacji smieje ale sam gada ze drugiej takiej niechcialby przezyc...

Gość inoczi
mikaela79 powiem ci ze kobiety sa gorsze od facetów nie zwazaja na to czy zajety czy nie ... masakraaaa

ja zważam facet inej kobiety to dla mnie świetośc...ja na mrka rok czekalam... znaczy czekałam nie umiał borok zdecydowac do swojej bylej wrocił więc go pożegnałam.. ateraz masz.... ale czekalam az saam podejmie decyzje..

Gość inoczi
jasne napisze maila w poniedziałek :* dobranoc :)

Gość inoczi
spij sokojnie jo byda spac bo poznego popoludnia zdom ci relacja w poniedzialek co i jak poszlo :):* słodkich snow

Gość inoczi
nie zawiode obiecuje zmijko :*

i wiesz co... teraz włacz tel i napisz ze cie szlag trafia i ty znowu piszesz... i nigdy juz wiecej.... i sie zawez... jak nie doczekosz do rana.. napisz i zas wylacz.... jo bych tak zrobila... albo poczekalabych z godzina az odpisze i potym bych wylaczyla..

niech wie a co łon z tym zrobi to jego sprawa,,, mo kiedys pedziol tys mi cołki swiat w rynce zlozyla i ju musiol sie gibko nauczyc co z nim zrobic....inaczej by mi z rak wypodl i sie tsrzaskol... on chyba trocha mondry jest.. nie???

cześc kochane...więc u mnie najprawdopodobniej rozwód.Wczoraj mi odbiło i zaczęłam go posądzac i telefonować i się nie oddzywa,więc pewnie nie chce mnie juz nzac.Nie widze innej opcji po co sie kisic w zwiazku jesli tylko jedno chce lepiej...

Gość ja to myślę
może miał biegunkę a w bardaszce zero zasięgu