Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xadda

kolejna smieszna aukcja

Polecane posty

Gość pieprzycie już jak potluczone
next szmaty hm szmaty tesco szmaty to w czym wasze dzieci chodzą? same zestawy od znanych projektantów?

Gość next to
to akurat dosc dobra jakosc i nie naleza do najtanszych george fakt sa tanie ale dobrej jakosci dla mnie kompletne paskudztwo to primark kosztuje niewiele mniej niz george a jakosc duzo gorsza niestety juz sprawdzalam

Gość faaktyczne
urzekala mnie historia o obrzyganej kamizelce :D marki dla ubogich-dobre :D

Gość nie chrzancie bo
NEXT to naprawde dobra, solidna marka i ciuszki maja super! zwlaszcza dla dzieci!! Primark-..jakos nie wierze w jakosc kupujac cos za £1:)

Gość fgdfg
za 2 godz mu sie konczy ciekawe czy sprzeda chyba znowu fikcyjnie jak ostatnio

Gość buahahahaqaa
Wydarzyła mi się kilka dni temu ciekawa historia. Moja koleżanka która kupuje tylko nowe ciuszki z metkami kupiła córce kamizelkę za ok 40zł. Na drugi dzień dzwoni do mnie zapłakana, że kamizelka idzie do kosza, bo córeczka zwymiotowała i odbarwiła czerwony kolor kamizelki na samym jej środku. Było jej strasznie żal wydanych pieniążków.

Gość buahahahaqaa
placz z powodu obrzyganej kamizelki za 40 zeta:Ozenada:O

Gość zeby byla jasnosc
zeby byla jasnosc - next to dobra marka. maja ciuchy i tanie, i drogie, ale swoich kolekcji napewno nie musza sie wstydzic, bo kazdy znajdzie tam cos dla siebie. marks and spencer to co prawda sieciowka, ale z wielka klasa. ich ubranka dla dzieci to gorna polka. swiadcza o tym i cena, i jakosc. m&s i next sa na tym samym poziomie. i sa to najpopularniejsze sklepy. a jesli chodzi o next to juz kolejny sezon zdobywa pierwsze miejsca brytyjskich magazynow dla ciezarnych i mlodych rodzicow za najlepsza jakosc i styl odziezy dzieciecej.

Gość mamusia...
ja ostatnio wystawiłam nowe ciuchy z matkami H&M i zary dla chłopca za 70 zł nikt niekupił

Gość zeby byla jasnosc
ta lalka to od dinka:P;)

Gość updown

Gość albo ta lalka
od Mkrol5=dinek hehhe :D

Gość pepe2111
hehe--dobre z ta nakladka na siusiaka-pierwszy raz cos takiego widze

Gość malerna
ale ludzie wystawiają na sprzedaż badziewia ja mam 4 worki ubranek, w niektórych mała była raz ubrana a w niektórych wcale niedawno sąsiad mi przyniósł dużą torbę turystyczną ubrań dziewczęcych 2,5 roku do 3,5 roku bo od kogoś dostał i mi to dał. Byłam zszokowana - ubrania eleganckie, piękne, firmowe, bluzki ciekawie wykrojone ,spódniczki, sukieneczki, torebki, sweterki z pięknymi aplikacjami i dostałam to za darmo ,za nic ktos mógłby to wystawic na allegro i na pewno ubranka są piękne i nie zniszczone .W porównaniu do tych to naprawde rewelacja.

Gość bgyhhhd
Też bym chciała dostać taką paczkę:( Może ma ktoś z Wrocławia do oddania?

Gość updown
nakładka na siusiaka aukcją roku:) to ci wynalazek!! buahahahhahahhaha

Gość mnie jedno zastanawia
czy ktos kiedykolwiek kupuje figurki z jajek niespodzianek? jest pare takich aukcji... ja mam troche nowych figurek, nierozpakowanych, ciekawe czy znalazlabym kupca:Poczywiscie dalabym od 1 zl a nie jak ci tutaj:O http://www.allegro.pl/search.php?string=kinder+niespodzianka&from_showcat=1&category=11822&country=1