Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spacerowa_mama

Spacerówka...jaka?

Polecane posty

Gość Spacerowa_mama

Na co zwracać uwagę przy kupnie spacerówki? Polećcie jakąś fajną, lekką do 300-400 zł

Gość ja kupilam syrop herbapolu
coneco traffic!!!

Gość baby design walker
jest super,rozkłada sie do pozycji leżacej,ma pojemny kosz,składa sie go jedna ręka,jest wygodny i lekko sie go prowadzi,szerszy i wygodniejszy niz zwykła parasolka a kosztuje mniej niz 300 zł.nie kupuj tanisz parasolek bo po 1:gdy dziecko usnie nawet mu nie rozłozysz oparcia do pozycji lezacej,kosz na zakupy jest trudno dosteony i po kilku miesiacach uzytkowania obrusza sie we wszystkie strony i zacznie skrzypiec tak było z nasza parasolka wiec dla drugiego dziecka kupilismy walkera.

Gość Spacerowa_mama
ten coneco lżejszy:) A czy one nadają się na pierwszą spacerówkę? Córcia ma pół roku i już siedzi, robi się ciepło więc już pora kupić. Dla mnie ona jest jeszcze taka malutka że aż się boję ją włożyć do spacerówki:(

synek mial 7-mcy jak przeszedł do spacerowki teraz ma prawie 3 lata a wozek sie trzyma ogromny plus za bude przy coneco

Gość baby design walker
moj własnie od 7 miesiaca jezdził w tym wózku.

Gość widziałam obydwa
jak dla mnie ten coceco taki jakis mało wygodny sie wydaje,walker wg mnie wygląda na stabilniejszy i chyba wiekszy a dla takiego maluszka to lepiej zeby miał wygodniej.poza tym to z tego co wiem to coneco traffic to zwykła parasolka a ten walker to typowa spacerówka wiec zdecyduj czy chcesz cos super lekkiego małego ale mało stabilnego czy nieco wiekszy a wygodniejszy???

Gość widziałam obydwa
a co do budy przy coneco to jest sam cienki materiał bo moja bratowa go miała przez 1 sezon i wlasnie zamieniła na walkera bo przynajmniej w nim jest buda jak w gondoli-konkretna,zreszta autorko-przypatrz sie dokładnie a zobacztsz roznice.

Gość widziałam obydwa
aha a jesli koniecznie coceco to traper cos prawie takiego samego jak walker.

moja znajoma kupila spacerowke od razu dla nowonarodzonego dziecka, bo urodzi sie w lipcu. Ale jakos nie bardzo jestem przekonana do tego. Chyba to nie jest najlepszy pomysl:O Ja tez rodze w lipcu i kupuje wozek gleboki.

przy coneco chodzi mi o długosc budy-jest do polowy wozka a nie tylko nad głowa dziecka-doskonale chroni przed wiatrem ja sobie chwale wiec polecam a co kto kupi to jego wybor i przede wszystkim waga!!!

Gość Spacerowa_mama
no zależy mi na tym żeby był lekki bo będę go sama znosiła z 4 piętra.. raz czy dwa to ok ale przecież dziecko mi nie chudnie i jak mi uśnie to będę musiała go też wnieść na te 4 piętro ze śpiącym dzieckiem. Wole stabilniejszy no ale... wczoraj oglądałam Avanti http://allegro.pl/item562288901_nowy_wozek_3_kolowy_abc_design_avanti_moving_light.html wydawał mi się lekki no ale widzę że on też chyba 9 kg waży, to jak dziecko będzie miało rok i będzie więcej ważyć to jak ja go wniosę:( Niektóre na aukcjach widziałam że są "niby" też takie porządne stabilne i ważą 6-7 kg to jednak jest trochę różnica ale nikt ze znajomych ich nie ma a ja nie wiem na co poza wagą zwrócić różnice... no żeby się oparcie kładło to wiem...

Gość widziałam obydwa
co z tego ze bedzie lekki np 7 cZy 8 kg jak bedzie sie chwiał we wszystkie strony i skrzypiał bi przy wiekszym i starszym dziecku jego konstrukcja po prostu nie wytzryma?Mowie Ci ze wiem cos o tym bo podobnie jak kolezanka Baby design tez przeklinam parasolke ktora tak samo sie rozlazła po roku a dałam za nią 250 zl.

Gość widziałam obydwa
ten avanti fajny,własnie widacv ze porzadniejszy i sie rozkłada do lezenia.

Gość Spacerowa_mama
no dlatego szukam i lekkiego i dobrego bo co mi po dobrym skoro bede miała kłopoty ze znoszeniem go? Może dla kogoś to lekko nieść 20 kg z 4 piętra ale nie dla mnie no i później jeszcze wnosić:(

Gość nie mozesz zostawiac wozka na
dole a dziecko brac na rece

Gość Spacerowa_mama
Jakbym mogła to bym tak robiła. Owszem, raz czy dwa się uda ale jak dziecko uśnie to wole wnieść, zreszta jak zrobi sie cieplo to napewno zule zaczna lazic i tylko czekac zeby mozna bylo cos ukrasc a juz raz u mnie w bramie wozek ukradli...lekki to koniecznosc

Gość kasia211
tez mam ten sam problem nie wiem jaka spacerowke, bo rowniez mieszkam na 4 pietrze i ciezo zniesc mi miala a ma dopiero 10 miesiecy i wazy 7,5 kg a co bedzie pozniej , a na dole tez nie mam jak zostawic bo zaraz ktos ukradnie , chcialbym lekka i dobra ale z tego co widze to takich chyba nie ma ,