Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 5, 2009 na wszystkich kanałach obraz sam mi się ustawia a od wczoraj na tvn24 mam coś dziwnego albowiem obraz jest w porządku a pasek na dole jest za krótki po bokach tzn jest po obu stronach jakby przycięty głupio to wygląda, poza tym z daleka nie widzę co tam leci :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba poszerzyłas obraz Napisano Marzec 5, 2009 tak na moje oko i ustawiłas auto strojenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tvn przeszło na Napisano Marzec 5, 2009 16:9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 5, 2009 kurde :O posiałam gdzieś instrukcję a na pilocie mam do tego tylko jeden guziczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to użyj swojego guziczka Napisano Marzec 5, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba poszerzyłas obraz Napisano Marzec 5, 2009 no to pstryknij kilka razy i patrz az wróci do normy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 5, 2009 mam tak : 16 : 9 14 : 9 rozszerzony 4 : 3 zoom 1 zoom 2 zoom 3 auto format obrazu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Marzec 5, 2009 jezeli masz cyfrę to wejdż w ustawienie terminala i ustaw na 3/4 . kilka programow ma odbiór w formacie HD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Marzec 5, 2009 wyłacz z gniazdka terminal i zresetuj ponownie go właczając. powinny ustawienia wrócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Marzec 5, 2009 wszystko powinno byc w pal i na 4/3 . a moze w pilocie screen size właczyłas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 5, 2009 józiu :) nie mam cyfry, mam aster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość józef tak czytam ty masz chyba Napisano Marzec 5, 2009 jakis przedwojenny odbiornik tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Marzec 5, 2009 aaaaaaa to przepraszam ja się na kwiatach nie znam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Marzec 5, 2009 no tak przed wojna w Iraku był zanabyty . philips , pastelowy. a po kiego mi inny? plazma czy insza cyto plazma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 5, 2009 :D przecież jak sobie ustawię tvn24 to nie będę za każdym razem przestawiać na innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ale co masz na tych innych Napisano Marzec 5, 2009 i jaki tv mniej więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 5, 2009 lcd panasonic viera :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 5, 2009 już wiem co jest :D tvn24 się przesystemowało czyli dostosowało do szerokich ekranów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach