Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasmutnaocochcodzi

co jest grane??kto pomorze

Polecane posty

Gość onasmutnaocochcodzi

WItam Was wszystkich,mam mały problem nie wiem co jest zemną nie tak.od kilku dnia zaczęłam bardzo dużo jeść i mieszać różne rzeczy... A najgorsze jest to,że na pewno nie jestem w ciąży.choć kochamy sie bez zabezpieczenia staraliśmy sie bardzo dlugo o dziecko ztym ze mój miał operacje na jajniki i mówił mi że może mieć z tym problemy,kiedyś myślałam ze ejstem w ciaży bo miałam dziwne przeczucia miałam mdłosci zrobiłam test wyszedł negatywny,wiec niestety starania na marne są.tylko nie wiem czemu po dłuższym czasie teraz mam ochote na to aby jesć rózne rzeczy.może wy wiecie moze miałyście podobnie ?

ja mieszkam na slosku nie na pomorzu i moj facet ma jaja a nie jajniki :O

Gość onasmutnaocochcodzi
każdy ma prawo si epomylić wiem zle napisałam mialo być co innego ale każdemu sie zdaża wiec pisałam tlyko czy ktoś umiałby mi pomuc albo czy ktoś miał podobnie

Gość onasmutnaocochcodzi
czy moze mi ktoś odpisać :(

Gość onasmutnaocochcodzi
??

Gość czasami zdarzają
się takie napady apetytu, co nie świadczy o tym, że jesteś w ciąży skoro czujesz się poza tym normalnie. Może mniej sexu dobrze Ci zrobi:D. Proponuję poćwiczyć ze słownikiem ortograficznym ;)

Gość czasami zdarzają
ach... pytałaś jeszcze czy komuś zdarza taki apetyt - ja tez tak mam czasami, zwłaszcza zimą :)

kazdy moze tak miec, moge s,mialo to potwierdzic. Ja w sobote jadlam na zmiane pangę, kisiel i ptasie mleczko:) i w ciązy na pewno nie jestem :P

Gość fredka_b
to ze zrobiłas test jakis czas temu i był negatywny nie znaczy ze nie byłas w ciazy...moze był zrobiony za wczesnie...zrób drugi

Gość onasmutnaocochcodzi
nie dodałam mam małe zachwiania równowagi czesto chodze siusiu.......nie jestem przeziebiona.......hmmmm drugi test no nie wiem czy to dobry pomysl.przepraszam ze zapytam co ma sex do jedzenia?bo napisała mi jedna osoba ze mniej sexu nie kocham sie z partnerem kilka razy dziennie nie nadużywamy tego.....ze mieszkamy razem nie oznacza ze musimy sie co chwile kochac

Gość ja - pomorze srodkowe
o rany, co to za jezyk w ogole :o

Gość onasmutnaocochcodzi
ty o co ci chodzi normalnie pisze a wam cos nie pasuje to jest forum ?? czy zjebanie człowieka?? bo nie wiem :> jak ci cos nie pasuje to nie pisz czekam tylko na odp na moje pytania a nie dodawanie jakiś ciul... przez debi... ktorzy myślą tylko o sobie.....

Gość onasmutnaocochcodzi
??