Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojny fajny

Casting na kobietke dla mnie

Polecane posty

Gość Bianka pod którą się podszyto
Bianka oddaj mi mój nick

Gość Elizabeth ...
przystojny fajny - hmm lepiej mi wychodzą gdy patrzycie w moje oczy .. ;)

Gość do Bianka_86
to nie Ty tą Bianka jesteś chyba

Gość taki starawy jestes
A oki.:) To tyle na dzisiaj. Miłego flirtowania

Ależto ja!!! Jak mam ci to udowodnić? Ja po prostu chcę odzyskać imię!

oddaj mi imię! Ja nie poprzestanę!!! To jeszcze nie koniec!!!

Gość fakt faktem
łżesz jak.... jeżeli rozwód był taki ugodowy, to niby dlaczego z byłą bywały b. złe kontakty przyznaj się koleś, żeś już kiedyś zaliczył casting... żonka się dowiedziała i stąd rozwód

Gość Kasiulkaaaaa
Dajcie mu spokoj nie kazdy facet to kutas

Gość she3..
jesli casting jeszcze nie zamkniety... a co tam ..;) 176 cm, szczupla brunetka wawa ;-)

Gość elwira ząbkonoga
brzydzę się Tombom szukać w Internecie musisz być brzydki albo mieć paskudny charakter!

Gość Gbdys byl faktycznie...
fajny na poziomie to nie szukalbys przez net :O zenada.........

Ej tam zenada ludzie co sie z wami dzieje? Sami tu przesiadujecie calymi dniami! Wiekszosc wypisuje jakies bzdety:-O A co jak mi sie uda?!?

nie uda Ci sie spojrz na to obiektywnie...potrzeba bycia z kims jest naturalna,ale nie mozna kogos poznac poprzez pisanie na necie gg itp...tutaj w wiekszosci siedzi gówniarstwo,ktore sobie robi żarty :O..po co dawac im pozywke .........

Gość mikkka87
no wiec tak: ...:):):) dziewczyny dostałam Fotke od Pana "przystojny fanjny':):):) o ktore prosiłam kilka stron wczesniej;) .... i o ile to jego fotka.. a raczej tak bo to zdjecia typowo prywatne... to nie powiem... facet calkiem... całkiem....;) opis sie zgadza napewno!;) ... :):):) ... wiec stwierdzam, na podtswei kafeteryjnerj rozmowy... jego wypowiedzi... i zdjec, ze facet jest WART uwagi!;) ... tzn. zawsze najpierw kierunjemy sie wgladem zewnetrznym i ogolna aparycja trzeba bylo by człowieka poznac.. ale mysle, ze Pan 'Fajny' ;) nie podchodzi pod zadnych lowelasów itp.;) tzn. odrazu zaznaczam, ze fotek sama nie udostepnie poniewz nie mam takiego prawa:) ale mysle ze pytajac o to autora topiku nie bedzie problu z dostarczeniem 'wlasnych';D

hehehehehehehehehehehe ja pierdole co za ŚCIEMA ZYCZE POWODZENIA W PODNOSZENIU SWOJEGO POCZUCIA WARTOSCI PANIE FAJNY PRZYSTOJNY :d:d:d:d:d::d:d:d

Witaj mikka Fotka jest jak najbardziej prawdziwa;-) Jezeli wyslalas mi swoja i oczywiscie chcesz wysle Ci nastepna. Niestety jak widac w niektorych wpisach nie obejdzie sie bez wulgaryzmow

Gość mikkka87
...tz. przeciez ja nie musze tutaj NIKOGO na sile przekonywac, czy Pan 'przystojny fajny' jest naprawde taki jak pisze...:) jesli kogos faktycznie sama osoba autora topiku zainteresowala to niech sam prosi o zdjecie i wtedy nie bede 'golo słowna':) niestety bez wulgaryzmow na kafe nigdy sie nie obejdzie... ale niestety to juz ludzka natura:) w suemie kafe jest forum publicznym nikt nie mousi sie tu niczemu podpozadkowywac:) ja w kazdym razie zyczepowowdzenia Autorowi! i trzymam kciuki - byc moze znajdziesz swoja "kafeteryjna królowa":) przeciez tyle osb poznaje sie przez int:) a 2 msc temu byłam na weselu 'internetowy':) para poznala sie przez czat na interia.pl:) i tak juz zostało.. :):):)

Gość she3..
o boziu... i juz od rana krzyki... moze kawa i cos slodkiego poprawi wszystkim nastroj..wszak weekend przed nami .. milego dnia wszystkim zycze.. :-)

Gość she3..
oczywiscie.. takich przyjemnosci sobie nie odmawiam :-)

Gość mojego Lodołamacza też
poznałam w necie, ale nie na takim castingu... tu przesadziłeś i uprzedmiotowiłeś kobietę - ewentualną kandydatkę ale cóż nie każdy ma fantazję i chęci na jakiś wysiłek intelektualny może jednak się udać w necie jest sporo fajnych babek a fajnych facetów w 100 % żeglujących w sieci jest od 2 do 5 % reszta to popaprańcy, zdradzacze, fiutkowcy, gawędziarze i łajzy powodzenia!